Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
"Uspeo sam" da pokvarim digitalni foto aparat MUSTEK MDC3500 pa me interesuje zna li neko gde ima servis za iste??? Kvar je softverske prirode.
Za svaku informaciju bih vam bio veoma zahvalan
Ma ako je kvar softverske prirode onda glavu gore neko ce se vec naci da ti pomogne mozes malo i pc servisere da cimas ako je nekome bas dosadno ili ga zanima sta je u pitanju pomocice ti!
Medjutim pre toga bi trebao da posetis dilera i reklamiras ga ako je a verovatni nije u garanciji. Ako nije idi do servisa PC Centra oni na sav glas oglasavaju da su zastupnici Mustek-a verovatno su se vec sreli sa takvim kvarom a ako nisu sresce se pre ili kasnije pa ti ga iz tog razloga mogu i primiti na popravku.
Pa problem je u tome sto foto aparat ima funkciju i kao USB portable disk sto se odnosi verovatno sam na slike, a ja sam prenosio neke programcice i igre koje nisam mogao flopyjem jer su imale oko 10Mb, nebitno, uglavnom jednom tako nije vise hteo da se upali, skoro sam sasvim siguran da kvar jeste softverske prirode.
U svakom slucaju puno hvala na trudu. A posto sam laik, kako da izvedem "flešovanje firmwara"?
Ma ako je kvar softverske prirode onda glavu gore neko ce se vec naci da ti pomogne mozes malo i pc servisere da cimas ako je nekome bas dosadno ili ga zanima sta je u pitanju pomocice ti!
Medjutim pre toga bi trebao da posetis dilera i reklamiras ga ako je a verovatni nije u garanciji. Ako nije idi do servisa PC Centra oni na sav glas oglasavaju da su zastupnici Mustek-a verovatno su se vec sreli sa takvim kvarom a ako nisu sresce se pre ili kasnije pa ti ga iz tog razloga mogu i primiti na popravku.