Postoji li negde sirvis digitalnih foto-aparata?

• Začetnik teme Začetnik teme smart
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ako je kvar softverske prirode onda glavu gore neko ce se vec naci da ti pomogne mozes malo i pc servisere da cimas ako je nekome bas dosadno ili ga zanima sta je u pitanju pomocice ti!
Medjutim pre toga bi trebao da posetis dilera i reklamiras ga ako je a verovatni nije u garanciji. Ako nije idi do servisa PC Centra oni na sav glas oglasavaju da su zastupnici Mustek-a verovatno su se vec sreli sa takvim kvarom a ako nisu sresce se pre ili kasnije pa ti ga iz tog razloga mogu i primiti na popravku.

StORM48:
Uh, nisam baš siguran. Da je neka viša kategorija (Olympus, Canon) još se i može naći, a Mustek...

Obećavam da ću se raspitati.

Uzgred, a kako znaš da je kvar softverske prirode? Jesi li probao da mu flešuješ firmware? Ili nešto slično?
Pa problem je u tome sto foto aparat ima funkciju i kao USB portable disk sto se odnosi verovatno sam na slike, a ja sam prenosio neke programcice i igre koje nisam mogao flopyjem jer su imale oko 10Mb, nebitno, uglavnom jednom tako nije vise hteo da se upali, skoro sam sasvim siguran da kvar jeste softverske prirode.
U svakom slucaju puno hvala na trudu. A posto sam laik, kako da izvedem "flešovanje firmwara"?

sonne:
Ma ako je kvar softverske prirode onda glavu gore neko ce se vec naci da ti pomogne mozes malo i pc servisere da cimas ako je nekome bas dosadno ili ga zanima sta je u pitanju pomocice ti!
Medjutim pre toga bi trebao da posetis dilera i reklamiras ga ako je a verovatni nije u garanciji. Ako nije idi do servisa PC Centra oni na sav glas oglasavaju da su zastupnici Mustek-a verovatno su se vec sreli sa takvim kvarom a ako nisu sresce se pre ili kasnije pa ti ga iz tog razloga mogu i primiti na popravku.
Hvala na info!!!

Back