Postoji li ijedan valjan domaci forum za 3D Modeliranje i V-Ray?

Postoji li ijedan valjan domaci forum za 3D Modeliranje i V-Ray?

V-Ray :heart:

Imas Fejsbuk grupu 3D modeling - Srbija.

Ne bavim se vise aktivno time ali tu se jos uvek skuplja veliki broj profesionalaca koji dele radove, savete i iskustva. Ima oko 7000 clanova od toga je bar 1000 3D profesionalaca

Sto se tice foruma domacih, ne znam, ne verujem, ovde je nekada postojao mali odeljak za 3D, ali nasi forumi nikada nisu bili preterano aktivni po tom pitanju. Mada ima i ovde par ljudi verujem, ako te nesto interesuje postavljaj, javice se neko.

V-Ray :heart:

Imas Fejsbuk grupu 3D modeling - Srbija.

Ne bavim se vise aktivno time ali tu se jos uvek skuplja veliki broj profesionalaca koji dele radove, savete i iskustva. Ima oko 7000 clanova od toga je bar 1000 3D profesionalaca

Sto se tice foruma domacih, ne znam, ne verujem, ovde je nekada postojao mali odeljak za 3D, ali nasi forumi nikada nisu bili preterano aktivni po tom pitanju. Mada ima i ovde par ljudi verujem, ako te nesto interesuje postavljaj, javice se neko.
Hvala na odgovoru, tuga. Kakav crni fejsbuk.

Hvala na odgovoru, tuga. Kakav crni fejsbuk.
Znam, ali tako stoje stvari, pre par godina su i ovde ljudi postavljali neke svoje radove, mahom amaterske, verujem da ako bi potegao pricu zainteresovao bi neke.

Sto se tice fejsbuka, jeste - tuga, ali cinjenica je da je to najveca internet grupa u kojoj je skupljen najveci broj nasih 3d artista i cesto se ispomazu .

Back