Postoji li idealan muskarac ( zena) u vasem zivotu?

aj ne rise zivota ti...koji to jos...ispunjen i sretan coek (osim mene koja radim u rudniku :mrgreen: )
sjedi na Krsti u 5 ujutro i sazaljeva...druge...
realno, bolje da sazaljevamo...slucaj... sebe...:zcepanje:
e, a bas otvorih temu da vidim ko je podize iz mrtvih u sitne sate, mora da je jako znacajna (tema)
kad ono... whoa
depresivna glupost kao sto sam i predpostavila

elem, listam neke podatke o teen trudnoci, gledam seriju na temu, pratim star trek u pauzama klipova ove prve i citam neku mangu i ffikciju, ovo drugo akonto one druge serije
yay,
cekam da dodje gazdarica, sa kojom nemam nikakvih problema osim sto ne volim da je gledam, po stanarinu
doce za nekih sest sati
rucala sam prije sat vremena
sazaljevajte me :kafa:

akonto teme, kasnije

Poslednja izmena:
aj ne rise zivota ti...koji to jos...ispunjen i sretan coek (osim mene koja radim u rudniku :mrgreen: )
sjedi na Krsti u 5 ujutro i sazaljeva...druge...
realno, bolje da sazaljevamo...slucaj... sebe...:zcepanje:

e onaj koji je završio druženje sa najdivnijom osobom i sprema se da dalje sanja ..
a drugima po njihovom izboru :rumenko:

bilo je iskreno no oćito .. da cjenjene forumašice smeta mišljenje običnog čoveka:per:

koji stvarno nema razloga da se sažaljeva ..prije ..sada a u budućnosti jer čemu žaliti za nečim što te ispunjavalo i činilo sretnim

Poslednja izmena:
e onaj koji je završio druženje sa najdivnijom osobom i sprema se da dalje sanja ..
a drugima po njihovom izboru :rumenko:

bilo je iskreno no oćito .. da cjenjene forumašice smeta mišljenje običnog čoveka:per:

koji stvarno nema razloga da se sažaljeva ..prije ..sada a u budućnosti jer čemu žaliti za nečim što te ispunjavalo i činilo sretnim

mda...sve to, al na...holmarku...nedeljom popodne...:)

Back