Postoji li ta famozna G tacka i da li ste je nasli (i vi na partneru i partner na vama)?
posmatrac:postoji, i iznenadjujuce je lako naci!!!
Thanks! Ali jel bi mogao maaaaalkice precizniji da budes? Interesuje me gde, jer ono sto sam do sad citao...kuku meni....ni Indijana Dzons ne bi nasao to mesto!![]()
Guardian:posmatrac:postoji, i iznenadjujuce je lako naci!!!
Thanks! Ali jel bi mogao maaaaalkice precizniji da budes? Interesuje me gde, jer ono sto sam do sad citao...kuku meni....ni Indijana Dzons ne bi nasao to mesto!![]()
uf... ja sam nesto tezak na recima, ali pokusacu.
kao prvo G se moze naci samo ako je zenska napaljena i ne mogu reci da ima odredjeni oblik. istrazuj pa ces osetiti po reakciji. mozes pokusati prstom kao kada malom detetu pokazuje "dodji - dodji".
nadam se da ce biti od pomoci.
srecno,
Gazdarica:Evo kako jedan muskarac, strucno to objasnjava...
Kako pronaci veliko G? Zamislite vašu partnerku kako leži na ledjima raširenih nogu i sebe medju njenim nogama. Lagano, jedan prst, a najbolje srednji, stavite u vaginu, tako da vam je dlan otvoren prema gore. Nakon toga nežno i vrlo sporo savijte prst, kao da dozivate nekoga. To gornje podrucje vagine koje dodirnete je vrlo verovatno i vrlo blizu G-taèke. Napipajte mokracnu cev, pa polako pomerajte prst njenom dužinom. Kada osetite laganu nabubrelost (koju cete osetiti samo ako je vaša partnerka uzbudjena), pronašli ste veliko G.
Dakle, vaša ljubavnica mora biti uzbudjena i vrlo željna pre G “igre”, inace igra nece uspeti. G tacka nije mesto cijom stimulacijom ce se ona uzbuditi.
Mako:"dodji - dodji"
![]()
![]()
![]()
![]()
Umalo da se zadavim sa breskvom koju upravo jedem.
Bravo,odakle ti pade na pamet![]()
![]()
![]()
Robinzon Kruso:Naravno da postoji....
Gazdarica:Dakle, vaša ljubavnica mora biti uzbudjena i vrlo željna pre G “igre”, inace igra nece uspeti...
nea:Nisam ni cula da kod muskaraca postoji tako nesto!
Nadala sam se da je to samo nasa privilegija da uzivamo u tolikoj meri!![]()
![]()
![]()
Kad sam mom drugu ispricala za G orgazam, bio je skeptican, i rekla sam mu da je njegova privilegija da moze da masturbira 5 puta na dan, a moja da imam G orgazam! Ali stvarno imaju i oni G???? Zelela bi da nemaju... da samo mi osetimo takvu vrstu uzitka!![]()
![]()
![]()