Постоји ли домаћи политичар коме заиста верујете?

Deluje jedan od najpoštenijih srpskih političara, ali želeo bih da saznam jednom št bi to sa Kiprom, tačno. Ne kažem da je tu nešto nužno loše, ali malo pažnje uhvati kada univerzitetski profesor koji predaje hemiju ima konsultantsku kompaniju koja se bavi međunarodnom trgovinom sa sedištem u poreskom raju.

možda je i on izgubio ličnu kartu ili pasoš...česta pojava kod srpskih lopingera

Deluje jedan od najpoštenijih srpskih političara, ali želeo bih da saznam jednom št bi to sa Kiprom, tačno. Ne kažem da je tu nešto nužno loše, ali malo pažnje uhvati kada univerzitetski profesor koji predaje hemiju ima konsultantsku kompaniju koja se bavi međunarodnom trgovinom sa sedištem u poreskom raju.
Ето, распитај се, како то да један професор доктор има консултантску фирму.
И то чак на Кипру, и то не крије.

Постоји ли такав?

Ја лично верујем само једном који више није активан, Војиславу Коштуници. За СВЕ остале сматрам да су багра којој је место у Забели.

Ви?

A on je bio politicar? Meni lici na dementnu osobu koja bez pratnje ne sme ni pred kucu. Bas me zanima ko mu menja pelene od kada mu je ubijen staratelj.

Ето, распитај се, како то да један професор доктор има консултантску фирму.
И то чак на Кипру, и то не крије.

Nema gde da se raspitam; ne postoje nigde apsolutno nikakvi podaci o njegovim firmama. Takođe nije baš najtačnije to što si napisao, u vezi toga da ne krije, jer nikada nikome nije o svom biznisu govorio, a odbio je i da pruži izjavu kada su to saznali, već je uputio jedan vrlo koncizni pismeni odgovor (nešto za šta je uobičajeno da se radi kada se priprema odgovor zajedno sa advokatom). I sem toga, ništa.

Poslednja izmena:
Постоји ли такав?

Ја лично верујем само једном који више није активан, Војиславу Коштуници. За СВЕ остале сматрам да су багра којој је место у Забели.

Ви?

Naslov teme ti je paradoks - "politicar" i "verovati mu" prosto ne mogu da stoje zajedno. Nikako.

I sem toga, ništa.
Аха...
Значи, треба да се формира анкетни одбор, и да се правда као да је неком нешто дрпио?:lol:
Кога занима, слободан је да се распита.
И ако је нешто муљао- да га бесимо на оно вешало, што га носају "опозиционари"....:whistling:

Аха...
Значи, треба да се формира анкетни одбор, и да се правда као да је неком нешто дрпио?:lol:
Кога занима, слободан је да се распита.
И ако је нешто муљао- да га бесимо на оно вешало, што га носају "опозиционари"....:whistling:

A gde da se raspitam?

A on je bio politicar? Meni lici na dementnu osobu koja bez pratnje ne sme ni pred kucu. Bas me zanima ko mu menja pelene od kada mu je ubijen staratelj.

То је требало на изборима да промовишете Ђикију и компанији, па би вам данас мали Марко кројио капу из дискотеке...

У Судовима; види да ли је икад саслушаван у вези тога, у Полицији.
Апелациони Суд, штампа, комшије, у странци; није он недодирљив.

Pa ne pričamo ovde da li je ikada bio saslušan, osumnjičen, pod istragom, itd...:D

Ili očekuješ da jurim nekog komšiju pa će mi odati tajne o njegovom privatnom poslovanju? :lol:

Ne, tako nešto ćemo saznati ako ikada bude bio po vlast opasan, jer po gotovo već pravilu političari kojima se nešto može pronaći samo tada stradaju (što za sada izgleda, nažalost, da neće u izglednije vreme doći).

Pa ne pričamo ovde da li je ikada bio saslušan, osumnjičen, pod istragom, itd...:D

Ili očekuješ da jurim nekog komšiju pa će mi odati tajne o njegovom privatnom poslovanju? :lol:

Ne, tako nešto ćemo saznati ako ikada bude bio po vlast opasan, jer po gotovo već pravilu političari kojima se nešto može pronaći samo tada stradaju (što za sada izgleda, nažalost, da neće u izglednije vreme doći).
Питао си, па сам ти одговорио.
Не верујем у то да је и он мувара, јер никад није било никаквих сумњичења; њега никад нису ни схватили као озбиљну претњу или кандидата за било какву функцију, што мени указује на врло ниску свест народа о квалитету кандидата.

Back