Постоји ли домаћи политичар коме заиста верујете?

SASTANAK VUČIĆA I DODIKA PREDSEDNIK: Suficit u budžetu Srbije 200 miliona evra, autoput ka RS gradimo od juna; Dodik: Srbija najvažniji faktor bezbednosti
Tanjug | 31. januar 2019. 13:25 > 15:08 | Komentara: 66

Predsednik Srbije sastao se u Beogradu sa predsedavajućim Predsedništva Bosne i Hercegovine. Posle razgovora planirano obraćanje medijim

Marinac, ali Drecun je AV podguzna muva.

Kao i Šešelj...kao i Marinac z:lol:

- - - - - - - - - -

Kakav mit ta ideja o poštenom, iskrenom, nepotkupljivom i važnom političaru!

Političar je neko ko zastupa program ili interese jedne grupe ljudi. Naš je problem što im mi dajemo previše važnosti. On obeća i izloži program, mi mu poverujemo, on ne ispuni - mi ga smenimo. Tako bi bar to trebalo da funkcioniše. U šest godina smo imali četiri puta izbore: da smo promenili četiri vlade, do sad bi političari već naučili najvažniju lekciju - da su smenjivi.

Bravo.Isto ovo pišem mesecima na forumu.No,većina se odupire takvom načinu razmišljanja.

Александар Поповић.

Deluje jedan od najpoštenijih srpskih političara, ali želeo bih da saznam jednom št bi to sa Kiprom, tačno. Ne kažem da je tu nešto nužno loše, ali malo pažnje uhvati kada univerzitetski profesor koji predaje hemiju ima konsultantsku kompaniju koja se bavi međunarodnom trgovinom sa sedištem u poreskom raju.

Back