Postoji drugi svet koji ne vidimo ali ga osećamo...

Za one kojima je ovo previse svakako je Nestorovic drugaciji savremenik, ali je za normalne ljude nije obican ni stran. Sve sto prica je smisleno i potkrepljeno odredjenim razmisljanjima mnogih ljudi i sasvim se uklapa u mainstream civilizacije.
Sve.
Lik je izjavio da su ljudi sa plavim očima vanzemaljskog porijekla.

06:28

Mora da se neka prastara lajka iz svemira takodje spustila pa oplodila haskija te i oni imaju plave oči...

Jadne ove žene okolo, mora da im je plaćeno da ćute i klimaju glavom...

Nažalost i moja mater koja ima zelene oči (porijeklo nepoznato) prati ovog lika koji uveliko prelazi granice pulomologije, sve je, ali izgleda ponajmanje pulmolog... Čudi me Metro da si provalio Milu Alečković, ali ovog lika nisi... Ekipa sa balkan infa ako kaže da neće biti rata i da je sve ok, spremajte se i bježite... danas, mejnstrim ludaci vrebaju iza svakog klipa, ljudi moji moramo biti selektivni malo više, ovo je novo doba opšteplutajućih (dez)informacija.

Volim ljude koji uče i koji su radnici.....obično su to žene, ali ovo je poznati srpski pulmolog u penziji koji se ne miri sa neznanjem. Zato je Nestotovic moj omiljeni lik koji govori i pise ono sto misli i uči....pogotovo što kopa po metafizičkom.

Iako je sve to i dalje nauka, svakako mora da podje od ideje i radoznalosti....
Iza ovog sveta ima više svetova, ne samo jedan.
Sa druge strane, većina prihvata mnoge prakse kao nešto što vodi višim znanjima i razumevanju što je, inače, daleko od istine.
Čista duhovnost ili duhovno znanje se ne nalazi u metafizici kao ni u filozofiji niti u svim današnjim svetskim religijama. Oni koji imaju potrebu za stvarnim znanjem istine vrata se uvek otvore jer je istina za sve ljude kada je požele svim svojim srcem....

Apsolutno se slazem da je na internetu mnogo gluposti i da Nestorovic nije dovoljno strucan za te glupost, posto je strucnost na strani onih koje te gluposti pisu.
U ovoj temi se ne radi o nestorovicu, a ni o trolovima ni njihovim klonovima radi se o prici o onostranom i tome da se o tim stvarima ne pise i ne govori. Razumem da je to problem za neke strucnjake da razumeju, pa me i ne zanimaju budalastine kojima opravdavaju svoj bolesni mozak.
Dakle, Nestorovic govori o necemu sto je svima poznato, ali nigde ne pise, a ne pise jer postoji i autocenzura, pored teske cenzure jeftinih, a bogami i skupih medija.

Isto to je mislio Nestorovic do svoje smrti, ali kada je preziveo svoju smrt, onda je poceo besomucno da traga za istinom. "Saznavsi istinu" poceo je da se mesa i u politiku....
Ne, to samo tako izgleda, jer granicna podrucja kriju magiju, ali je to konacna magija, a metafizika je beskonacna i nauka je samo igracka sa mnogo nivoa koji se cine neprelazni dok ih ne predjes.

Šta napriča ovaj čovek? Spojio medicinu, veru, drogu, indiju, teslu, onostrani svet, svemir,... u papazjaniju pa šta kome odgovara tu će da se pronadje. Baš sam iznenađena da neko sa više od 1 razreda osnovne škole i dva neurona u mozgu može da poveruje ovom čoveku. Možda je stručnjak kao pulmolog ali za ostalo je sprdnja. Ne znam da li ga neko plaća da zamlaćuje narod ili je sam uvideo da su ljudi gladni za ovim.

Zato je Nestotovic moj omiljeni lik

Претерао је са појављивањем у јавности.
Има га сваки дан на неком ћаскању у неком студију ...

Не знам кад сере, једе, спава ...

Изгледа се добро плаћа по тим студијима,
дају му по стотку, две и он лупа ли лупа !

Volim ljude koji uče i koji su radnici.....obično su to žene, ali ovo je poznati srpski pulmolog u penziji koji se ne miri sa neznanjem. Zato je Nestotovic moj omiljeni lik koji govori i pise ono sto misli i uči....pogotovo što kopa po metafizičkom.

Oн је будалетина која се налупала невиђених глупости.

Veoma vispren covek sa veoma puno znanja i vise materija.On moze da napravi Kona od alumimijumske zice.

Back