sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 33.872
Iebaci ili su to ipak likovi koje je to sve jaako puno kostalo?
Ko to stavlja?Kondomi su skupi.
Ko hoce da se osigura.Ko to stavlja?
A da ne dobije vrancKo hoce da se osigura.
Postoje kako neIebaci ili su to ipak likovi koje je to sve jaako puno kostalo?
Kakav je to dobar, šta ga odlikuje?Postoje kako ne
Ne košta ih ništa ako imaju dobar p
Ja bas ne sretah zene koje traze dobar q, znam da ugl hrane ego koketiraju ili zele da se udaju i zarade na picki. Znam dve koje puni menjaju ali jedna od njih sigurno nije cista u glavi, i toj je svejedno ko je torba bitno da je novi. Tako da sam ja izgleda sa nekog drugog otoka ili ti izmisljasPostoje kako ne
Ne košta ih ništa ako imaju dobar p
Među ženama koje su u potražnji, jasno je da je teško naći dobar q a da muškarac ne komplikuje. Poznajem ih par, nije teorija
svi mi srećemo u realnom životu relativno malo ljudiJa bas ne sretah zene koje traze dobar q, znam da ugl hrane ego koketiraju ili zele da se udaju i zarade na picki. Znam dve koje puni menjaju ali jedna od njih sigurno nije cista u glavi, i toj je svejedno ko je torba bitno da je novi. Tako da sam ja izgleda sa nekog drugog otoka ili ti izmisljas
Postoje, moj drugar dok sam se druzhio dakle do 2006. je bio sa preko 200 njih...Iebaci ili su to ipak likovi koje je to sve jaako puno kostalo?
Iebaci ne menjaju toliko puno to su sto placaju, jer zene ako se nakace na jednog brzo mu raziebu drugu pricu ako je nadje kojim slucajemPostoje, moj drugar dok sam se druzhio dakle do 2006. je bio sa preko 200 njih...
Gde ne menjajuIebaci ne menjaju toliko puno to su sto placaju, jer zene ako se nakace na jednog brzo mu raziebu drugu pricu ako je nadje kojim slucajem
1.Da bude diskretan, da se ne hvali sa ucinjenimKakav je to dobar, šta ga odlikuje?
Pa, kako, brate, kako?moj drugar dok sam se druzhio dakle do 2006. je bio sa preko 200 njih...
Samo se bavio time. Non stop muvao. Inache dok se nisam ozhenio, izadjemo u Knez i muvamo sve shto nosi pantalone i suknje do kraja KalishaPa, kako, brate, kako?
Znas li? je l' imas ideju? Sta uradi? Sta kaze? ...
Bog-otac!moja koleginica ima nekog lika u Germany, dovlaci ga jednom mesecno da je ispegla.
Kakav car!Samo se bavio time. Non stop muvao.
OK onda, znaci, ako ste ponekad zajedno "radili" a on stigao preko 200, ti si onda, bar, na 100?Inache dok se nisam ozhenio, izadjemo u Knez i muvamo sve shto nosi pantalone i suknje do kraja Kalisha
Nisam. Ne brojim, al nije bilo preko 20. Moj brat je preko 50.OK onda, znaci, ako ste ponekad zajedno "radili" a on stigao preko 200, ti si onda, bar, na 100?
A on? Kako?Moj brat je preko 50.
Opet ovo... Ponavlja se sa prosle platforme...Dosta sam propustio, jer nisam hteo da varam, dok sam bio u dugim vezama...
Ne znam, zadnji put, odvede me firma na ruchak u neku kafanu, odem u wc, i startuju me dveA on? Kako?
Opet ovo... Ponavlja se sa prosle platforme...
I tamo su svi mogli da prevare i imali prilike, ali, eto, nisu... Oni nista ne rade, ne trude se, ne pokusavaju, a prilika koliko hoces...
Pa kako brate, kako? Kako to, vama se samo nude, vi nista ne morate da radite, dame dolaze do vas...
Sve se plaća, sinnke - u različitim valutama.Iebaci ili su to ipak likovi koje je to sve jaako puno kostalo?