Postoje li iskrena muško-ženska prijateljstva?

Postoje li iskrena muško-ženska prijateljstva ili u tom odnosu jedna osoba gaji ljubavna osećanja prema drugoj, možda čak i oboje imaju neka osećanja jedan prema drugom? Mogu li muškarac i žena biti iskreni prijatelji?
ne , takvo nešto 100% ne postoji, uvek su simpatije u pitanju i to obostrano
u suštini i samo prijateljstvo između muškarca i žene je već na pola puta da postane veza bez obaveza
i u tome nema ništa loše
muško žensko prijateljstvo će itekako štititi jedno drugo od provale , jer nije po osnovu klasične ljubavi gde postojir i ljubomora
takvo simpa prijateljstvo je itekako jako

Зар то није мало шупачки? Мени гледано са мушке стране јесте.

Ali imaš pravo... kod mene to ne ide. Jendostavno kad vidim da je nekome trebalo godinama da me pita meni je to totalni turn off, kao da mu nešto fali?
Muškost podrazumeva i prodornost, to je ono što me pali.

Sad se setih, gde je ona scena što je marlon postavi od filma Shame.. sad ću nađem
evo, ono kad je gleda, pa kad priđe
https://www.imdb.com/video/vi404332057/?playlistId=tt1723811&ref_=ext_shr_lnk

Ali imaš pravo... kod mene to ne ide. Jendostavno kad vidim da je nekome trebalo godinama da me pita meni je to totalni turn off, kao da mu nešto fali?
Muškost podrazumeva i prodornost, to je ono što me pali.

Sad se setih, gde je ona scena što je marlon postavi od filma Shame.. sad ću nađem
evo, ono kad je gleda, pa kad priđe
https://www.imdb.com/video/vi404332057/?playlistId=tt1723811&ref_=ext_shr_lnk

Па оно, хајде два три пута да се видиш са неким, као другарски, али онда да тај мушкарац пређе на дела. Па и тих два три пута треба да покаже да га занима много више од дружења. А ако он чека ко зна које време да покаже шта жели... Па то је благи очај.

Па оно, хајде два три пута да се видиш са неким, као другарски, али онда да тај мушкарац пређе на дела. Па и тих два три пута треба да покаже да га занима много више од дружења. А ако он чека ко зна које време да покаже шта жели... Па то је благи очај.

Tako je. Tako i ja to doživljavam.

ali i za ženu. Meni je lično kul da pokaže interes.. ako se prenemaže i pretvara u nekog prijatelja to bi meni bilo takođe turn off

Nego da je on muškarac i ona žena i onda.. bum.

Став да мушкарац и жена не могу бити пријатељи мене мало збуњује од зрелих људи, ок код тинејџера и јако младих али одрасли зрели људи...
Онда из тога следи да не можете бити ни добри са колегама или колегиницама јер бих све пoјебaли ???

Није свака жена само за секс нити сваки мушкарац, при том секс је могућ и са мање занимљивим људима, док пријатељство није, потребно је далеко више да би неко био добар пријатељ.

Ви мушкарци ме изненађујете оваквим мишљењима, пре свега, сви тврдите да вам досаде рибе које крешете, да престају да вас привлаче после неког времена?
Ако јесте истина, зашто би кресали другарицу и изгубили је заувек, кад можете да имате у њој правог пријатеља???Крешите нешто друго!

Ви мушкарци ме изненађујете оваквим мишљењима, пре свега, сви тврдите да вам досаде рибе које крешете, да престају да вас привлаче после неког времена?
Ако јесте истина, зашто би кресали другарицу и изгубили је заувек, кад можете да имате у њој правог пријатеља???Крешите нешто друго!
Aj ti objasni to nekom ko razmišlja samo kitom.

ne , takvo nešto 100% ne postoji, uvek su simpatije u pitanju i to obostrano
u suštini i samo prijateljstvo između muškarca i žene je već na pola puta da postane veza bez obaveza
i u tome nema ništa loše
muško žensko prijateljstvo će itekako štititi jedno drugo od provale , jer nije po osnovu klasične ljubavi gde postojir i ljubomora
takvo simpa prijateljstvo je itekako jako
Apsolutno se slažem s tobom. Znači, najbolja su prijateljstva faktički od detinjstva, gde se vremenom stvori veza sestra - brat. I samim tim, bilo šta drugo, bilo bi orekoračenje granice normalnog.

Back