- Poruka
- 36.666
pa i meni jeste.Зар то није мало шупачки? Мени гледано са мушке стране јесте.
Nisam rekla da nije šupački, samo da je legitimno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i meni jeste.Зар то није мало шупачки? Мени гледано са мушке стране јесте.
ne , takvo nešto 100% ne postoji, uvek su simpatije u pitanju i to obostranoPostoje li iskrena muško-ženska prijateljstva ili u tom odnosu jedna osoba gaji ljubavna osećanja prema drugoj, možda čak i oboje imaju neka osećanja jedan prema drugom? Mogu li muškarac i žena biti iskreni prijatelji?
Postoje li iskrena muško-ženska prijateljstva ili u tom odnosu jedna osoba gaji ljubavna osećanja prema drugoj, možda čak i oboje imaju neka osećanja jedan prema drugom? Mogu li muškarac i žena biti iskreni prijatelji?
Зар то није мало шупачки? Мени гледано са мушке стране јесте.
Ali imaš pravo... kod mene to ne ide. Jendostavno kad vidim da je nekome trebalo godinama da me pita meni je to totalni turn off, kao da mu nešto fali?
Muškost podrazumeva i prodornost, to je ono što me pali.
Sad se setih, gde je ona scena što je marlon postavi od filma Shame.. sad ću nađem
evo, ono kad je gleda, pa kad priđe
https://www.imdb.com/video/vi404332057/?playlistId=tt1723811&ref_=ext_shr_lnk
Па оно, хајде два три пута да се видиш са неким, као другарски, али онда да тај мушкарац пређе на дела. Па и тих два три пута треба да покаже да га занима много више од дружења. А ако он чека ко зна које време да покаже шта жели... Па то је благи очај.
Ovde na forumu jeste, sve veliki jebači.Jbt, nije sex jedina stvar u životu. Postoje valjda neki bitni životni događaji koji nemaju veze sa sexom.
Ti demoni se isteruju sa 20 ne sa 50 godina.Ovde na forumu jeste, sve veliki jebači.
Najbolji prijatelji su bili Adam i Eva. Nerazdvojni, verni jedno drugom, posteni..........Postoje li iskrena muško-ženska prijateljstva ili u tom odnosu jedna osoba gaji ljubavna osećanja prema drugoj, možda čak i oboje imaju neka osećanja jedan prema drugom? Mogu li muškarac i žena biti iskreni prijatelji?
Aj ti objasni to nekom ko razmišlja samo kitom.Ви мушкарци ме изненађујете оваквим мишљењима, пре свега, сви тврдите да вам досаде рибе које крешете, да престају да вас привлаче после неког времена?
Ако јесте истина, зашто би кресали другарицу и изгубили је заувек, кад можете да имате у њој правог пријатеља???Крешите нешто друго!
Mogu naravno evo ja i moja najbolja drugarica smo se kresnuli tek posle pola godine druženjaPostoje li iskrena muško-ženska prijateljstva ili u tom odnosu jedna osoba gaji ljubavna osećanja prema drugoj, možda čak i oboje imaju neka osećanja jedan prema drugom? Mogu li muškarac i žena biti iskreni prijatelji?
Apsolutno se slažem s tobom. Znači, najbolja su prijateljstva faktički od detinjstva, gde se vremenom stvori veza sestra - brat. I samim tim, bilo šta drugo, bilo bi orekoračenje granice normalnog.ne , takvo nešto 100% ne postoji, uvek su simpatije u pitanju i to obostrano
u suštini i samo prijateljstvo između muškarca i žene je već na pola puta da postane veza bez obaveza
i u tome nema ništa loše
muško žensko prijateljstvo će itekako štititi jedno drugo od provale , jer nije po osnovu klasične ljubavi gde postojir i ljubomora
takvo simpa prijateljstvo je itekako jako
Dušo, znaš ko ovako optuži i generalizuje ljude?Ovi sto tvrde suprotno mogu vam reci da ste iskvareni , sve bi da povalite
Nije lepo![]()
Ne mislimo svi ovako i jena potrebe za crvenim uzvičnicima.Ovi sto tvrde suprotno mogu vam reci da ste iskvareni , sve bi da povalite
Nije lepo![]()
To je retkoPostoje li iskrena muško-ženska prijateljstva ili u tom odnosu jedna osoba gaji ljubavna osećanja prema drugoj, možda čak i oboje imaju neka osećanja jedan prema drugom? Mogu li muškarac i žena biti iskreni prijatelji?