Postoje li iskrena muško-ženska prijateljstva ili u tom odnosu jedna osoba gaji ljubavna osećanja prema drugoj, možda čak i oboje imaju neka osećanja jedan prema drugom? Mogu li muškarac i žena biti iskreni prijatelji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje li iskrena muško-ženska prijateljstva ili u tom odnosu jedna osoba gaji ljubavna osećanja prema drugoj, možda čak i oboje imaju neka osećanja jedan prema drugom? Mogu li muškarac i žena biti iskreni prijatelji?
sto ponistava tvoj prethodni odgovor ..Mada i tada mora da ima odredjenu karakternu crtu, da bude atipicno zensko i da mi je zanimljivo druzenje s njom.
Takodje mislim...za mene zena je sve a ne samo prijatelj.Mislim da ne.
Prijatelj nije, to u vezi ne postoji, a svi kao to trazimo...Takodje mislim...za mene zena je sve a ne samo prijatelj.
i postanu binarne osobeСасвим су могућа мушко-женска пријатељства. Једино што обоје морају да искључе телесну компоненту у том одосу и да једно друго посматрају као особу истог пола.
neizvodljivo sve
Ja mislim ako dve osobe suprotnog pola heteroseksualne orijentacije steknu malo prisniji odnos da tu bar jedna osoba gaji ljubavna osećanja prema drugoj.Ako nema fizicke privlacnosti svakako da postoje.