"Pošto izgledam kao da me je poplava izbacila... rešio sam da sve to popravim, da budem lepši i mlađi..." - Vučić

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
20.755

"SUTRA KADA ME BUDETE VIDELI NASMEJANOG U BRISELU"​

Vučić objavio snimak na Tik-Toku:​

Rešio sam da budem manje debeo (VIDEO)​

Screenshot_115.png

- Pošto izgledam kao da me poplava izbacila, ljudi kažu da sam mrzovoljan, podočnjaci
duboki, debeo. Rešio sam da, osim činjenice da je Vaskršnji post, sve to popravim,
da budem manje debeo, da budem lepši, mlađi, sve i jedem nar
- poručio je Vučić
na Tik-toku.

Kako kaže, to čini da bi bio manje debeo, lepši i mlađi.​

"Pošto sam shvatio da su svi shvatili koliko loše izgledam i kakvu lošu energiju širim,
rešio sam da to sve promenim.
Dakle, nar, sutra kad me vidite nasmejanog i kad budem bio
u Briselu sa Fon der Lajen i Koštom, nemojte da mislite da se smejem kao lud na brašno.
To je zbog nara - zaključio je Vučić.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...k-toku-resio-sam-da-budem-manje-debeo/pxj2jse

Poslednja izmena od moderatora:
Код њега увек фолирање на куб.

Зашто бар једном не покуша да буде нормалан.

Шницла у немачкој коју није пробао,

лигње у шерпици му односи тата, јер га мама мање воли,

једе харибо бомбоне у авиону,

слика се са наром за Инста,

једе војнички пасуљ, прави као палачинке, прави као сендвиче..

И сви знамо да је све то лаж. Он од најнормалнијих ствари прави лаж. И његови му не верују да заиста прави сендвиче и једе нар.

Koliko je izgledao mladje pre 20 godina, sada izgleda kao da ima 10 godina vise.

Ta patologija bolesnih lazi, besa, ga izjeda iznutra, i utice i na fizicko zdravlje.

Biti patoloski diktator na celu mafijaskog rezima nije dobro cak ni za samog diktatora, kada se pogleda sira slika.

Aleksandar Vucic je ozbiljno poremecena osoba.

Код њега увек фолирање на куб.

Зашто бар једном не покуша да буде нормалан.

Шницла у немачкој коју није пробао,

лигње у шерпици му односи тата, јер га мама мање воли,

једе харибо бомбоне у авиону,

слика се са наром за Инста,

једе војнички пасуљ, прави као палачинке, прави као сендвиче..

И сви знамо да је све то лаж. Он од најнормалнијих ствари прави лаж. И његови му не верују да заиста прави сендвиче и једе нар.
Зато мама много више воли Андреја.

Pogledajte prilog 1702660

- Pošto izgledam kao da me poplava izbacila, ljudi kažu da sam mrzovoljan, podočnjaci
duboki, debeo. Rešio sam da, osim činjenice da je Vaskršnji post, sve to popravim,
- poručio je Vučić
na Tik-toku.

"Pošto sam shvatio da su svi shvatili koliko loše izgledam i kakvu lošu energiju širim,
u Briselu sa Fon der Lajen i Koštom, nemojte da mislite da se smejem kao lud na brašno.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...k-toku-resio-sam-da-budem-manje-debeo/pxj2jse
duhovitost level ćaci!

Pogledajte prilog 1702660

- poručio je Vučić
na Tik-toku.

Šta ručkimo to?

Koliko je izgledao mladje pre 20 godina, sada izgleda kao da ima 10 godina vise.

Ta patologija bolesnih lazi, besa, ga izjeda iznutra, i utice i na fizicko zdravlje.

Biti patoloski diktator na celu mafijaskog rezima nije dobro cak ni za samog diktatora, kada se pogleda sira slika.

Aleksandar Vucic je ozbiljno poremecena osoba.
Jos jedna od tvojih fenomenalnih "analiza".... Steta sto je "patoloski" ponavljas vec po hiljaditi put. Jedna od odlika poremecenih osoba...

Za 20 godina izgleda kao da je ostario 40 godina.

Ranije je izgledao mladje u odnosu na svoje godine, sada izgleda starije u odnosu na svoje godine.

da mrznja izjeda

i ti mnogo mrzis Srbe patriote

Daj tvoju sliku stavi da vidimo ko je vise propao ti Vucic ili @dlugomir

Jos jedna od tvojih fenomenalnih "analiza".... Steta sto je "patoloski" ponavljas vec po hiljaditi put. Jedna od odlika poremecenih osoba...
Vodja ti je najvece poremecena osoba koja postoji.

Tesko je naci nekog ko je vise poremecen u Srbiji, iskreno.

Vidis da tu nije samo neki sociopata/psihopata u pitanju, vec i neka mnogo ozbiljnija dijagnoza.

da mrznja izjeda

i ti mnogo mrzis Srbe patriote

Daj tvoju sliku stavi da vidimo ko je vise propao ti Vucic ili @dlugomir
Po običaju nisi ukapirao. Uopšte ne mislim da on izgleda loše, samo što smatram da to uopšte nije bitno.

Back