Baby Kate
Aktivan član
- Poruka
- 1.848
Odao si se, Srbine. 8)goodday:sistem sigurno mora da postoji ali daleko smo od ekonomije....i nemoj tako doslovno da me shvatash poshto se brzo prebacujem sa teme na temu :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odao si se, Srbine. 8)goodday:sistem sigurno mora da postoji ali daleko smo od ekonomije....i nemoj tako doslovno da me shvatash poshto se brzo prebacujem sa teme na temu :wink:
vaziBaby Kate:Odao si se, Srbine. 8)goodday:sistem sigurno mora da postoji ali daleko smo od ekonomije....i nemoj tako doslovno da me shvatash poshto se brzo prebacujem sa teme na temu :wink:
jadno.....vecina to misli zato shto je hitler "sledio" njegovu ideologiju.....Baby Kate:I p.s. dobro je da Nice nije bio bolesni kuckin sin.
A kako je drugacije nastao taj teret koji nosimo na ledjima nego tako sto su i oni koji su drugaciji poceli da misle da su isti.goodday:onog trenutka kada budemo sa ledja skinuli glupost koju tako dugo nosimo na ledjima.....
mada ne verujem da ce se to desiti....
mozda si ti okruzena pametnim ljudima.....ali ja govorim o celini....sedi malo negde sa najobicnijim svetom.....pa chuj kako ljudi razmishljaju....mnogi i dalje tripuju kumstvo sa rusijom...ma mislim da ne pricam...nerviram se samo
Ma ja uopste ne mislim o Hitleru kad mislim o Niceu.goodday:jadno.....vecina to misli zato shto je hitler "sledio" njegovu ideologiju.....Baby Kate:I p.s. dobro je da Nice nije bio bolesni kuckin sin.
kazem ti-hegel je zlo
stvarnoBaby Kate:A kako je drugacije nastao taj teret koji nosimo na ledjima nego tako sto su i oni koji su drugaciji poceli da misle da su isti.goodday:onog trenutka kada budemo sa ledja skinuli glupost koju tako dugo nosimo na ledjima.....
mada ne verujem da ce se to desiti....
mozda si ti okruzena pametnim ljudima.....ali ja govorim o celini....sedi malo negde sa najobicnijim svetom.....pa chuj kako ljudi razmishljaju....mnogi i dalje tripuju kumstvo sa rusijom...ma mislim da ne pricam...nerviram se samo
I oni koji vrede poceli su da govore "ma, mi Srbi smo g*vna", preuzimajuci na sebe tudju krivicu.
I da bre, politika je zabranjena na Krstarici, nemoj vise to da radis.
a zapelo ti je?...ccccBaby Kate:ni p od politike?
a "kumstvo sa Rusijom"?
Mislio si na kumstvo na svadbi ili prilikom krstenja?
Naravno da ne mora.goodday:i upravo o tome je rec.....
da li materijalno siromashtvo mora da utiche i na duhovno...idejno...moralno.....
Snazi misljenja ne smeta odsustvo ekonomske sigurnosti...ili bilo kakve sigurnosti uopste...goodday:...u pitanju je samo volja i zelja...da li ti licno svakodnevno dajesh svoj doprinos slobodnoj misli....da li zivish onako kako mislish da treba....znam da je teshko ukomponovati svoju slobodu sa socijalnim neprilikama.....ali bash tu se i krije mudrost......ma ulica je keva
ma pricam ti pricu.....kao da ja ne znam shta pishe u knjizici....ali kad ja tamo a ono medjutimBaby Kate:Naravno da ne mora.goodday:i upravo o tome je rec.....
da li materijalno siromashtvo mora da utiche i na duhovno...idejno...moralno.....
To je samo alibi za misaonu neostvarenost.
Snazi misljenja ne smeta odsustvo ekonomske sigurnosti...ili bilo kakve sigurnosti uopste...goodday:...u pitanju je samo volja i zelja...da li ti licno svakodnevno dajesh svoj doprinos slobodnoj misli....da li zivish onako kako mislish da treba....znam da je teshko ukomponovati svoju slobodu sa socijalnim neprilikama.....ali bash tu se i krije mudrost......ma ulica je keva
sorry...previshe apstraktno za ove sitne sate....uprosti mi to malo....mada mozda sam i glup....ali to onda ne bih znao....da ipak nisamBaby Kate:Naravno, ako misljenje ima snagu.
Drustvo u kojem zivis (i Srbija kao takva, ali i sire,svet kao takav) samo su ti kulise u tvojoj predstavi, ili voda u kojoj plivas...ili tones, zavisi od snage...zamaha...
Neću.goodday:....uprosti mi to malo....
Baby Kate:Sta je sledeci krug?Margott:meni se bash svidja anarhija i haos...lako je snaci se u redu i sistemu...ko prezivi u sivilu,ide sledeci krug...