Postmoderna

• Začetnik teme Začetnik teme anakin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
onog trenutka kada budemo sa ledja skinuli glupost koju tako dugo nosimo na ledjima.....
mada ne verujem da ce se to desiti....
mozda si ti okruzena pametnim ljudima.....ali ja govorim o celini....sedi malo negde sa najobicnijim svetom.....pa chuj kako ljudi razmishljaju....mnogi i dalje tripuju kumstvo sa rusijom...ma mislim da ne pricam...nerviram se samo

goodday:
onog trenutka kada budemo sa ledja skinuli glupost koju tako dugo nosimo na ledjima.....
mozda si ti okruzena pametnim ljudima.....ali ja govorim o celini....sedi malo negde sa najobicnijim svetom.....pa chuj kako ljudi razmishljaju....mnogi i dalje tripuju kumstvo sa rusijom...ma mislim da ne pricam...nerviram se samo
A kako je drugacije nastao taj teret koji nosimo na ledjima nego tako sto su i oni koji su drugaciji poceli da misle da su isti.
I oni koji vrede poceli su da govore "ma, mi Srbi smo g*vna", preuzimajuci na sebe tudju krivicu.
I da bre, politika je zabranjena na Krstarici, nemoj vise to da radis.

goodday:
Baby Kate:
I p.s. dobro je da Nice nije bio bolesni kuckin sin.
jadno.....vecina to misli zato shto je hitler "sledio" njegovu ideologiju.....
kazem ti-hegel je zlo
Ma ja uopste ne mislim o Hitleru kad mislim o Niceu.
Mislim o njemu kao pojedincu, isto kao sto to mislim i o Vajningeru i jos nekim likovima koji su evidentno bili bolesni.
A sto se tice Niceove filozofije, ima tu i malo genijalnog, i malo (vise) pateticnog, i malo protivrecnog...ali ima toga kod mnogih...

Baby Kate:
goodday:
A kako je drugacije nastao taj teret koji nosimo na ledjima nego tako sto su i oni koji su drugaciji poceli da misle da su isti.
I oni koji vrede poceli su da govore "ma, mi Srbi smo g*vna", preuzimajuci na sebe tudju krivicu.
I da bre, politika je zabranjena na Krstarici, nemoj vise to da radis.
stvarno :?: :?: :?:
ja nisam rekao p od politike....ti jesi....
a ti pametni shto su postali glupi....pa nije ni bitno....glupi su :?

i upravo o tome je rec.....
da li materijalno siromashtvo mora da utiche i na duhovno...idejno...moralno.....
da li ovde pricamo o zakonu termodinamike......ne razumem....u pitanju je samo volja i zelja...
da li ti licno svakodnevno dajesh svoj doprinos slobodnoj misli....da li zivish onako kako mislish da treba....znam da je teshko ukomponovati svoju slobodu sa socijalnim neprilikama.....ali bash tu se i krije mudrost......ma ulica je keva

goodday:
da li materijalno siromashtvo mora da utiche i na duhovno...idejno...moralno.....
Naravno da ne mora.
To je samo alibi za misaonu neostvarenost.
goodday:
...u pitanju je samo volja i zelja...da li ti licno svakodnevno dajesh svoj doprinos slobodnoj misli....da li zivish onako kako mislish da treba....znam da je teshko ukomponovati svoju slobodu sa socijalnim neprilikama.....ali bash tu se i krije mudrost......ma ulica je keva
Snazi misljenja ne smeta odsustvo ekonomske sigurnosti...ili bilo kakve sigurnosti uopste...

Baby Kate:
goodday:
Naravno da ne mora.
To je samo alibi za misaonu neostvarenost.
goodday:
...u pitanju je samo volja i zelja...da li ti licno svakodnevno dajesh svoj doprinos slobodnoj misli....da li zivish onako kako mislish da treba....znam da je teshko ukomponovati svoju slobodu sa socijalnim neprilikama.....ali bash tu se i krije mudrost......ma ulica je keva
Snazi misljenja ne smeta odsustvo ekonomske sigurnosti...ili bilo kakve sigurnosti uopste...
ma pricam ti pricu.....kao da ja ne znam shta pishe u knjizici....ali kad ja tamo a ono medjutim :roll: :roll:

Naravno, ako misljenje ima snagu.
Drustvo u kojem zivis (i Srbija kao takva, ali i sire,svet kao takav) samo su ti kulise u tvojoj predstavi, ili voda u kojoj plivas...ili tones, zavisi od snage...zamaha...

Baby Kate:
Naravno, ako misljenje ima snagu.
Drustvo u kojem zivis (i Srbija kao takva, ali i sire,svet kao takav) samo su ti kulise u tvojoj predstavi, ili voda u kojoj plivas...ili tones, zavisi od snage...zamaha...
sorry...previshe apstraktno za ove sitne sate....uprosti mi to malo....mada mozda sam i glup....ali to onda ne bih znao....da ipak nisam

Baby Kate:
Margott:
meni se bash svidja anarhija i haos...lako je snaci se u redu i sistemu...ko prezivi u sivilu,ide sledeci krug...
Sta je sledeci krug?

Sledece je ekstremna umetnost....

Crtanje sa krvlju,vajari sa delovima tela ili sta sve moze da bude orginalno i nezamislivo...

Pa nemci vec provlace kondome kroz nos i vezuju ih kroz usta i nos.....

Ovo zadivljuje , ali dali je umetnost sve sto zadivljuje....

Back