Postignut dogovor o izborima?!

Mala je ovo zemlja koliki su radikali fasisti a Tadic bestidnik...

Radikali su SEDAM godina opozicija, kakvi oni veze imaju sa bestidnikom?!
Od njih bas NISTA ne zavisi, zna se od koga zavisi sve.
I stalno poturate tezu da je navodno, Kostunica nesto bolji -a sa Tadicem u koalciji?!
Znaci, isti su, i ne razdvajajte nerazdvojivo. Ako je Tadic bestidnik, otkud Kostunica postenjacina?!

Биљо,
једно је РАСПИСИВАЊЕ ИЗБОРА (по закону мора да се распишу до 31.децембра), а
друго је ОДРЖАВАЊЕ ИЗБОРА(исто по закону, може када се договоре, дакле,
рецимо, распишу изборе 31.децембра и одреде да ће се одржати 8.марта.

Znam da nije isto, ali, evo za tebe jedno sasvim konkretno pitanje: U prvom krugu, koliko vidimo, Kostunica nece podrzati Tadica jer na izbore izlazi Velja Ilic njegov koalicioni partner sa proslih izbora.
U drugom krugu ce morati, dakle, hoces li glasati za Borisa Tadica ako ti Kostunica preporuci?!
Nista licno, bar s tobom nisam imala problema dosad, nadam se ni ubuduce, ma za koga glasao:)

Pa, "demokrate" su preveslale celu Srbiju, da nece jednog coveka!
Toma, naivan kao francuska sobarica:)
-%201040%20-%20NIKOLIC%20TOMA%20-%20SEDNICA%20SKUPSTINE.jpg

Radikali su SEDAM godina opozicija, kakvi oni veze imaju sa bestidnikom?!Od njih bas NISTA ne zavisi, zna se od koga zavisi sve.
!

Naivno, Biljo, naivno.

Da ima dobre volje, mnogo toga bi zavisilo od njih, drugim rečima mogli bi da spreče mnoge loše stvari, ali ne, oni se već godinama veoma trude da u državi održavaju stanje haosa.

Ponekad se pitam (da i ja budem malo Srbin koji veruje u teorije zavere), ko njih plaća da se ponašaju tako kako se ponašaju. CIA, Mosad...???

Kako je moguće da veliki Srbi, kakvi su radikali, imaju stalnu potrebu da svoj narod guraju u ratove i nesreće?

Kako je moguće da im je predsednik stranke nekadašnji veliki komunista, štaviše "doktor komunističkih nauka"?

Kako je moguće da su sa tolikom podrškom naroda već sedam godina opozicija?

Ima mnogo toga kako i zašto, a nema odgovora.

Nema odgovora zato što ne smeju ili neće da preuzmu odgovornost ni za šta. To su radili u vreme dok su bili u koaliciji sa Miloševićem, to rade sada - beže od odgovornosti. Najlakše je nekoga kritikovati, mnogo lakše nego biti odgovoran za nešto.

Kad bi došli na vlast, za godinu dana bi im se prepolovilo biračko telo.

A ono što me najviše čudi u ovom momentu, pored svih njihovih kritika aktuelne vlasti, je to što niko od njih, nikada nije pomenuo Miškovića u negativnom kontekstu.

i šta bi sa onim silnim radiklaskim teorijama:grin::grin::grin:
izbori pre otimanja Kosmeta, izbori pre ovoga izbori pre onoga
smešni ste kao bioskop
izbori će biti raspisani po donošenju svih neophodnih zakona, ako sam razumeo to je sve planirano do 10.12.a ako se ne varam izbori se moraju održati najkasnije 60 dana po stupanju poslednjeg izbornog zakona
za radikale i one koji se tako osećaju samo ih sramota da kažu
najkasnije do 10.02.2008. ali je to krajnji rok
P.S. Može i kasnije, jer je opšte poznato da se kod nas od kad se legalisti tako proglasiše i proklamovaše sve može kršiti

a zašto je sve oko izbora upakovano u priču o teritorijalnom integritetu:roll:
pa istraživanja pokazuju da seljačka koalicija sve sa Veljom u zenitu nema šanse da ponovi onaj januarski rezultat, em su sa jedne strane oprljili Grobara pa im se taj "tvrđi" deo birača razočarao, sa druge strane uđoše u koaliciju sa žutima, pa im se onaj deo možda malo i prešaltao (ipak je Toma bio predsednik skupštine 3 dana i napravio štetu od jedne milijarde)a pametnom je to dovoljno
elem, svi izbori moraju biti raspisani do 31.12.2007. odnosno 60 dana po donošenju seta izbornih zakona i još nekih, da ne širim..
narodnjaci shvataju da će Tadić u prvom krugu povući 30% kao iz cuga, a Toma možda posto dva više ili manje i kad se sa predsedničkim izborima prispoje lokalni i pokrajinski, a zna se kako je naš narod "nepažljiv" na glasačkim mestima, pa može da mu se omakne da kako glasa na predsedničkim da tako glasa i na ovim ostalim, pa da recimo narodnjaci padnu na 5-6%
e to je dragi moji i drage moje suština sveg mrsomuda oko termina, kada će biti ,kako ćemo sa Kosmetom i sve ostalo
Kad su se održavali parlamentarni, mogli su i svi ovi ostali jer smo dobili novi Ustav, ali je strah bio identičan zato po svaku cenu žele predsedničke samostalno da se rezultat ne refletuje na ostale

i šta bi sa onim silnim radiklaskim teorijama:grin::grin::grin:
izbori pre otimanja Kosmeta, izbori pre ovoga izbori pre onoga
smešni ste kao bioskop
izbori će biti raspisani po donošenju svih neophodnih zakona, ako sam razumeo to je sve planirano do 10.12.a ako se ne varam izbori se moraju održati najkasnije 60 dana po stupanju poslednjeg izbornog zakona
za radikale i one koji se tako osećaju samo ih sramota da kažu
najkasnije do 10.02.2008. ali je to krajnji rok
P.S. Može i kasnije, jer je opšte poznato da se kod nas od kad se legalisti tako proglasiše i proklamovaše sve može kršiti

Zar ti ni toliko ne mozes da utuvis, da od Radikala bash nishta ne zavisi?!!
"Ako sam razumeo....ako se ne varam":shock:
Pa u tome i jeste problem, svako tumaci "dogovor" po sopstvenom nahodjenju!

Zar ti ni toliko ne mozes da utuvis, da od Radikala bash nishta ne zavisi?!!
"Ako sam razumeo....ako se ne varam":shock:
Pa u tome i jeste problem, svako tumaci "dogovor" po sopstvenom nahodjenju!

ne utuvljujem ja ništa, a ti ispadaš sve naivnija i naivnija na ovom forumu
seti se izbora Vlade Republike Srbije u minut do 12, ali bukvlano. Znači, ostalo je nekih 35 minuta do isteka roka
šta su poslanici SRS-a uradili, dopustili da se (citiram neke od njihovih izjava, "najgora u istoriji", "izdajnička", "solanina") Vlada izabere
Vjerica Radeta je spremna satima da priča o Kjoto protokolu misleći da priča o sardinama u rafiniranom ulju, ali ona opet priča....znači, da su radikali iskoristili svoje zakonsko pravo i mogućnosti koje im je pružao Poslovnik Narodne Skupšrine, Vlada ne bi bila izabrana već bi bili automatski raspisani novi izbori
radikali ne utiči i od njih ništa ne zavisi, my ass
što se tiče raspisivanja izbora, ja sam naveo krajnji rok do kada se izbori moraju održati, a tačan datum zna samo najuži vrh vlasti, zato su floskule "razumeo" i "ne varam"

Da ima dobre volje, mnogo toga bi zavisilo od njih, drugim rečima mogli bi da spreče mnoge loše stvari, ali ne, oni se već godinama veoma trude da u državi održavaju stanje haosa.

Ponekad se pitam (da i ja budem malo Srbin koji veruje u teorije zavere), ko njih plaća da se ponašaju tako kako se ponašaju. CIA, Mosad...???

Kako je moguće da veliki Srbi, kakvi su radikali, imaju stalnu potrebu da svoj narod guraju u ratove i nesreće?

Kako je moguće da im je predsednik stranke nekadašnji veliki komunista, štaviše "doktor komunističkih nauka"?

Kako je moguće da su sa tolikom podrškom naroda već sedam godina opozicija?

Ima mnogo toga kako i zašto, a nema odgovora.

Nema odgovora zato što ne smeju ili neće da preuzmu odgovornost ni za šta. To su radili u vreme dok su bili u koaliciji sa Miloševićem, to rade sada - beže od odgovornosti. Najlakše je nekoga kritikovati, mnogo lakše nego biti odgovoran za nešto.

Kad bi došli na vlast, za godinu dana bi im se prepolovilo biračko telo.

A ono što me najviše čudi u ovom momentu, pored svih njihovih kritika aktuelne vlasti, je to što niko od njih, nikada nije pomenuo Miškovića u negativnom kontekstu.
Врло добар пост.

А, то је тај утисак, коме се ја, од почетка 90-тих (ево већ су заправо и деценије, дакле), никако не могу отети. И у ствари - верујем у то:

Радикали су су, као и СМ што је био, ако не директни "плаћеници", а оно, хај'мо поједноставити, " амерички људи" који, у ствари, намерно, а за туђе интересе, раде против свог народа.

Кад анализираш све те претходне године...

А на први поглед, баш супротно. "Да се власи не досете". И "приме" многи добронамерни, а наивни.

Зато ја стално говорим и оно: Лако је с отвореним који директно раде против. (Као ЛДП, рецимо)

Највећи проблем су, увек били и остали, овакви - лажне патриоте.

С тим што ја, такође, после свега што смо прошли, немам поверења ни у остале странке.

Једино, што је уосталом, природна људска реакција, ЖЕЛИМ ДА ВЕРУЈЕМ, надам се, да постоји неко, ко ће, упркос огромним тешкоћама и притисцима, ипак, искрено настојати да ради најбоље.
(Конкретно, мислим на ДСС и ДС).

Али, то не можемо тачно знати док се "прича" не заокружи.

Тако да...

Врло добар пост.

А, то је тај утисак, коме се ја, од почетка 90-тих (ево већ су заправо и деценије, дакле), никако не могу отети. И у ствари - верујем у то:

Радикали су су, као и СМ што је био, ако не директни "плаћеници", а оно, хај'мо поједноставити, " амерички људи" који, у ствари, намерно, а за туђе интересе, раде против свог народа.

Кад анализираш све те претходне године...

А на први поглед, баш супротно. "Да се власи не досете". И "приме" многи добронамерни, а наивни.

Зато ја стално говорим и оно: Лако је с отвореним који директно раде против. (Као ЛДП, рецимо)

Највећи проблем су, увек били и остали, овакви - лажне патриоте.

С тим што ја, такође, после свега што смо прошли, немам поверења ни у остале странке.

Једино, што је уосталом, природна људска реакција, ЖЕЛИМ ДА ВЕРУЈЕМ, надам се, да постоји неко, ко ће, упркос огромним тешкоћама и притисцима, ипак, искрено настојати да ради најбоље.
(Конкретно, мислим на ДСС и ДС).

Али, то не можемо тачно знати док се "прича" не заокружи.

Тако да...

Lazne patriote?!
OK, ali si bar koliko ja pratim, konacno priznala svoju politicku opciju, a to su DS i DSS, doduse malo cudno, ali, tvoje pravo.
Ja mislim da su oni, lazne "demokrate" a patriote nikad nisu ni bili, pa se s te strane ne mogu ni vrednovati u istom smislu.
I, koliko im godina jos treba, pa da se ta "prica" konacno i zaokruzi?!

Back