Postexpress zadržavanje paketa 1 dan

mario80

Legenda
Banovan
Poruka
72.301
Ne poručujem često ali, u beogradu ne isporučuju pakete na kućnu adresu. Imaju foru da ti pošalju sms da vam je stigla pošiljka i da očekujete poštara u toku dana. Naravno na telefon se niko ne javlja niti vas iko zove. Džabe čekate.
Narednog dana stiže sms da pokupite pošiljku u pošti.

Dakle zašto zadržavaju bespotrebno paket 2 dana ako mogu odmah da ga pokupim u pošti? Msm kurira nisam video u centru grada već godinama je ovako. U pitanju je postexpeess.

Tačno tako pa su onda izmislili da ne dostavljaju pakete teže od 2 kg ali to su izmišljotine čiste ne dostavljaju ni pakete od 200 grama.

Da se razumemo meni odgovara da pokupim na pošti usput kada meni odgovara a ne da čekam od 8 ujutro na jednom mestu.

Nego što ti drže paket dva dana i to nazivaju brzom poštom.

Živim u stvarnosti. Kada si poslednji put video kombi postexpressa? Nemam ja ništa protiv što oni ne rade ništa ali zašto zadržavaju bespotrebno palet ceo jebbeni dan i to nazivaju brzom poštom?!??
zato koristi cityexpress i bice ti isporuceno na vrata stana kad je i poslata poruka na viber :D
cak mozes i da popricas sa dostavljacem preko mobilnog sa kog je poslata poruka jer je to njegov licni broj i jednom prilikom sam se sa njim dogovorio da izmeni lokaciju i odnese kod mog drugara koji je u okolini jer ja nisam bio kod kuce u vreme dostave.
imam pozitivno iskustvo sa cityexpressom jer ga cestro koristim i zadovoljan sam sa njima.

Ne poručujem često ali, u beogradu ne isporučuju pakete na kućnu adresu. Imaju foru da ti pošalju sms da vam je stigla pošiljka i da očekujete poštara u toku dana. Naravno na telefon se niko ne javlja niti vas iko zove. Džabe čekate.
Narednog dana stiže sms da pokupite pošiljku u pošti.

Dakle zašto zadržavaju bespotrebno paket 2 dana ako mogu odmah da ga pokupim u pošti? Msm kurira nisam video u centru grada već godinama je ovako. U pitanju je postexpeess.
Msm kako zadrzavaju 2 dana ne kapiram,mozes ujutru biti u posti pre nego kurir zaduzi robu naravno ako znas u kojoj je posti savska ili takovska
Ako ga mrzi da se penje na neki sprat ili nema gde da parkira ili zbog obima posla ne stigne opet isti dan podizes licno kad se razduzi,uglavnom ostave cedulju u sanducetu

Prvi dan bude u glavnoj pošti kod železničke to mi je malo daleko da jurim posle on kao vozi to i isporučuje ceo dan tj blokiraju a tek sutra mi stiže da mogu u lokalnoj da preuzmem. Jednom je bilo pogrešno slovo u imenu i nisu hteli da mi predaju iako se plaća otkupnina dok pošiljalac nije otišao u svoju poštu i ispravio to jedno slovo. Besmisleno skroz. Nema nikakve tu cedulju ljudi ne rade svoj posao a primaju plate i uživaju. Razvili su čitav sistem za uživanje i nerad.

Prvi dan bude u glavnoj pošti kod železničke to mi je malo daleko da jurim posle on kao vozi to i isporučuje ceo dan tj blokiraju a tek sutra mi stiže da mogu u lokalnoj da preuzmem. Jednom je bilo pogrešno slovo u imenu i nisu hteli da mi predaju iako se plaća otkupnina dok pošiljalac nije otišao u svoju poštu i ispravio to jedno slovo. Besmisleno skroz. Nema nikakve tu cedulju ljudi ne rade svoj posao a primaju plate i uživaju. Razvili su čitav sistem za uživanje i nerad.
Desilo se vise puta u beogradu da ima ista ulica na vise opstina pa to zajebu i ispravljaju par dana

Kod mene uvek, tacni kao sat.
Meni uvek postar donosi u zavisnosti kada je i u kom selu.Kupujem dosta stvari online i nikada mi nije doslo u dan kada je trebalo,vec uvk kasni bar po jedan dan.Nije meni problem,vec je problem zbog posiljaoca,neje fer prema njima.Medjutim ja to njima nagovestim kakvo je stanje i nema problema.Inace nisam imao problema ni sa jedno drugom brzom postom.Svi dolaze na vrata.

Back