Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 15.343
Koja opozicija u Srbiji...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To treba da kažete glasačima.Ovo nije tema o tome koja je pol.partija više ili manje loša nego o principima.Ovo je daleko od tog. Za radikale što je najgore bilo pričano je:
pozivali na rat
3 dinara hleb, hahaha gde to ima
I Tito je pred smrt šepao
500 za jednog
uzeli stanove za vreme bombardovanja
i tako 12 godina.
Ko se još drži tema ovde, ajde.To treba da kažete glasačima.Ovo nije tema o tome koja je pol.partija više ili manje loša nego o principima.
Стиропор и штрајк глађу, то су они понудили тадашњем режиму.Opozicija predlaže ili zahteva ostavke predsednika republike,ostavku vlade i raspuštanje narodne skupštine kao i formiranje prelazne vlade koja bi organizovala vanredne parlamentarne i predsedničke izbore.
Umereni,skromni, umesni zahtevi rekli bi mnogi međutim kad se bolje pogleda postavlja se pitanje šta time dobijaju Vučić i ostali vladajući.Jasno je šta time gube.Gube sve što su stekli na prethodnim izborima ali u svakom kompromisu jelte svaka od strana ponešto i dobije.
Šta bi to opozicija koja pred vlast postavlja takve zahteve mogla da u zamenu ponudi vlastima ?
Ja sam mišljenja da bi vlast a u stvari vlast je samo Vučić trebalo da prihvati ovaj zahtev opozicije ali uz jedan uslov.
Da će,ako i na tim tako organizovanim izborima opozicija izgubi,rukovodstva ili vrhovi svih opozicionih stranaka koje budu potpisnice tog sporazuma.podneti ostavke i da će se u crkvi pred kamerama zakleti da se više nikad neće baviti politikom.
Ja ne sumnjam da je čelnim ličnostima i rukovodstvima opozicionih partija mnogo više stalo do prosperiteta i budućnosti Srbije od ličnih karijera u politici i da bi oni taj rizik prihvatili.Ili možda ipak ne bi![]()
ako vlast ima problem sa delom opozicije, zasto preti studentima, zasto nudi mito, stanove nezaposlenima i zasto progoni profesore i poljopriovrednike, zasto otpusta lekara na kritiku loncara i podrsku studentima itd? obracunajte se lepo sa tim delom opozicije, i gotova stvarMilošević je pao tako što je izgubio izbore.Deo današnje opozicije hoće vlast bez izbora.Oni koji nisu sasvim bez obraza spominju prelaznu vladu i vanredne izbore.
Opozicija predlaže ili zahteva ostavke predsednika republike,ostavku vlade i raspuštanje narodne skupštine kao i formiranje prelazne vlade koja bi organizovala vanredne parlamentarne i predsedničke izbore.
Umereni,skromni, umesni zahtevi rekli bi mnogi međutim kad se bolje pogleda postavlja se pitanje šta time dobijaju Vučić i ostali vladajući.Jasno je šta time gube.Gube sve što su stekli na prethodnim izborima ali u svakom kompromisu jelte svaka od strana ponešto i dobije.
Šta bi to opozicija koja pred vlast postavlja takve zahteve mogla da u zamenu ponudi vlastima ?
Ja sam mišljenja da bi vlast a u stvari vlast je samo Vučić trebalo da prihvati ovaj zahtev opozicije ali uz jedan uslov.
Da će,ako i na tim tako organizovanim izborima opozicija izgubi,rukovodstva ili vrhovi svih opozicionih stranaka koje budu potpisnice tog sporazuma.podneti ostavke i da će se u crkvi pred kamerama zakleti da se više nikad neće baviti politikom.
Ja ne sumnjam da je čelnim ličnostima i rukovodstvima opozicionih partija mnogo više stalo do prosperiteta i budućnosti Srbije od ličnih karijera u politici i da bi oni taj rizik prihvatili.Ili možda ipak ne bi![]()
objektivno sns su ukrali izbore,a evo i kako, 100 po 100 glaspva, nakrade se, i plus neki posle kazu kako sam ja protv srpske, a jel svi zive kod mande na gomili, po 120 njih?>ako ne, onda su izbori pokradeniNa žalost lokalne sredine,šire društvene zajednice pa i zemlje u celini nisam politički aktivan.Osećaj društvene odgovorosti ipak me podstakao da postanem objektivni posmatrač političkih dešavanja.
Vučić je rekao da je sve zahteve ispunio. Ako bi kojim slučajem krenuo da objavljuje dodatnu dokumentaciju samo bi ispalo da zaista mnogo toga krije. Ne liči mi uopšte na taj scenario. On fakultete može ignorisati mesecima pa možda čak i godinu dana. Jedino će imati problem oko škola i možda blokada još nečega ali zato je i dao ovaj prevremeni raspust da smisli nešto do 20. januara.Mnogo je bitnije tema od ove šta bi bilo pošteno rešenje spora između vlasti i studenata i ostalih građana.
Vučić je rekao da je sve zahteve ispunio. Ako bi kojim slučajem krenuo da objavljuje dodatnu dokumentaciju samo bi ispalo da zaista mnogo toga krije. Ne liči mi uopšte na taj scenario. On fakultete može ignorisati mesecima pa možda čak i godinu dana. Jedino će imati problem oko škola i možda blokada još nečega ali zato je i dao ovaj prevremeni raspust da smisli nešto do 20. januara.
odustalo se od litijuma, to je rekla, a da su zahteve ispunili mozda mu je zobenica tako rekao?Pa, slagao je.
I on i Brnabićka su lagali da su sve zahteve ispunili.
Resenje je jedino da se 1000 najmocnijih ljudi u Srbiji samolustrira, jer su mocnici u autokratskom rezimu, i krse barem pola odredbi Ustava Srbije.
Ne postoji vece krsenje Ustava moderne drzave od toga koliku kolicinu vlasti je ta ekipa prigrabila za sebe.
Zauzvrat mirnom silasku sa vlasti moze im se obecati proceni imunitet za krivicna dela i antiustavno ponasanje.
Nesto slicno tome bi trebalo da bude jedini nacin da se sve ovo mirno zavrsi.
Da su ti ljudi patriote kako kazu da jesu, prihvatili bi tu ponudu, zarad mira i buducnosti Srbije i gradjana Srbije.
odustalo se od litijuma, to je rekla, a da su zahteve ispunili mozda mu je zobenica tako rekao?
pa da, rekose ne daju kinezi, oni koje je vucevic brze bolje ekspedovao sa njim za sangajObjavili su samo mizernu količinu dokumenata o nadstrešnici. Veliku većinu nisu.
pa osecaju se mocni, ostrvili su, ne daju ni za zivu glavu, ne vlast, nego kompromitujuca dokumenta, ugovore, jer bi klupko pocelo da se odmotava, i vise glava bi popadalo nego sto mozemo i da zamislimo...e, zato blefiraju, pustaju kerove kao deca su vlasnistvo, ni 1555 zrtava ih ne rusi, itd, mogao sam da pustim kobre na vas, a jel bi uzeli kredit za stan, evo prosvetari dobijate 10% ali za godinu dana, moze? ...tucaju u mozak!Bukvalno je bilo bolje da su objavili 0. Ovako su samo direktno priznali da kriju nešto i pokušavaju sopstveni zločin da umanje.
U zadnje vreme potezi koje preduzima vlast su, moram da priznam, zapanjujuće nepromišljeni i autodestruktivni (listom).
ma jok, srbija ide na zapad, iz kanade, cena sitnica, ili cak badavaJedino im ostaje da im Vucici uveze iz Kine autanaziju.
Koji bi motiv mogli imati aktuelni vlastodršci da sruše nadstrešnicu na grupu ljudi koji su se u tom momentu našli ispod iste ?Objavili su samo mizernu količinu dokumenata o nadstrešnici. Veliku većinu nisu.
Bukvalno je bilo bolje da su objavili 0. Ovako su samo direktno priznali da kriju nešto i pokušavaju sopstveni zločin da umanje.
U zadnje vreme potezi koje preduzima vlast su, moram da priznam, zapanjujuće nepromišljeni i autodestruktivni (listom).
A sto ga nisi pitao jel on moze krivicno i imovinski da odgovara za to ako ne ispuni obecanje u slucaju da dodje na vlast , da li to moze ili sme bilo ko da uradi?
da proteste koji glase NE'S KOPATI preusmere u ove koje sada imamo, a za koje su sigurni i da je 155, i 1555 poginulo, oni ne bi otisli sa vlasti [vucevic priznade, pohvali se, prkosno]Koji bi motiv mogli imati aktuelni vlastodršci da sruše nadstrešnicu na grupu ljudi koji su se u tom momentu našli ispod iste ?
Jeste, odustali su privremeno, da bi posle 3 godine doneli sve zakone tokom one organizovane tuce pozicije i opozicije.odustalo se od litijuma, to je rekla, a da su zahteve ispunili mozda mu je zobenica tako rekao?
pa da, distrakcija da bi imali cime da pokriju preokretanje u korist kopanja, tj, da bi se prekrilo bezocno laganje da se odustaloJeste, odustali su privremeno, da bi posle 3 godine doneli sve zakone tokom one organizovane tuce pozicije i opozicije.
Prati studente kolega moderator. Vučića niko ništa nije pitao i on nije nadležan ni za jedan zahtev koji su postavili studenti i ostali protestanti.Vučić je rekao da je sve zahteve ispunio. Ako bi kojim slučajem krenuo da objavljuje dodatnu dokumentaciju samo bi ispalo da zaista mnogo toga krije. Ne liči mi uopšte na taj scenario. On fakultete može ignorisati mesecima pa možda čak i godinu dana. Jedino će imati problem oko škola i možda blokada još nečega ali zato je i dao ovaj prevremeni raspust da smisli nešto do 20. januara.