essa
Početnik
- Poruka
- 5
uvjek posteni ispastaju
oni koji koriste satelisku tv, znaju o čemu govorim
oni koji koriste satelisku tv, znaju o čemu govorim

ponasate se kao da je Krstarica Vasa dedovina, ajde molim Vas! Sta Vas kog vraga iritira to sto ljudi traze kljuceve, pa da te pretrage nema ne bi bilo ni nekolicine foruma ovde. Svako bi resio instalaciju (koja i nije neko sveto pismo, a ako neko nije siguran u instalaciju samo malo procacaka majku znanja (Google) i eto ga).
Da nema sat-piraterije Vi se ne biste mogli prodavati kao strucnjaci.
Tek sam nekoliko dana registrovan na krstarici i Vas nekoliko arogantnih moderatora me vec iritira. Sta ste sebi umislili? Za sta se to vi ovde prodajete?
Sve sto sam video pametno receno s vase strane je na netu i ko ima malo sklonosti ka tehnici i skromno poznavanje engleskog jezika resava stvari bez Vas, dakle pomozite onima koji to ne umeju ... pa bili to makar i samo kljucevi!
Boze sacuvaj, pravila, banovanje, iskljucivanje ... koji ste vi zagadjeni mozgovi.
Ajde molim Vas neka mi neko od Vas moderatora ukine registraciju ... ovde se vise necu pojavljivati!
P.S. momci i devojke moderatori, ocito treba da prodje jos mnogo godina da Vasa oholost postane plemenitost.
Danijele, davne 1985. kada si ti rodjen u Jugoslaviji je vec postojala racunarska i hakerska kultura ... a pre toga smo godinama maznjavali seme za samogradnju, projektovali stampane plocice, svercovali delove i davili se od dima nad lemilicama ... saberite se malo, mnogo ste opusteni.
Pozdrav svima.
ponasate se kao da je Krstarica Vasa dedovina, ajde molim Vas! Sta Vas kog vraga iritira to sto ljudi traze kljuceve, pa da te pretrage nema ne bi bilo ni nekolicine foruma ovde. Svako bi resio instalaciju (koja i nije neko sveto pismo, a ako neko nije siguran u instalaciju samo malo procacaka majku znanja (Google) i eto ga).
Da nema sat-piraterije Vi se ne biste mogli prodavati kao strucnjaci.
Tek sam nekoliko dana registrovan na krstarici i Vas nekoliko arogantnih moderatora me vec iritira. Sta ste sebi umislili? Za sta se to vi ovde prodajete?
Sve sto sam video pametno receno s vase strane je na netu i ko ima malo sklonosti ka tehnici i skromno poznavanje engleskog jezika resava stvari bez Vas, dakle pomozite onima koji to ne umeju ... pa bili to makar i samo kljucevi!
Boze sacuvaj, pravila, banovanje, iskljucivanje ... koji ste vi zagadjeni mozgovi.
Ajde molim Vas neka mi neko od Vas moderatora ukine registraciju ... ovde se vise necu pojavljivati!
P.S. momci i devojke moderatori, ocito treba da prodje jos mnogo godina da Vasa oholost postane plemenitost.
Danijele, davne 1985. kada si ti rodjen u Jugoslaviji je vec postojala racunarska i hakerska kultura ... a pre toga smo godinama maznjavali seme za samogradnju, projektovali stampane plocice, svercovali delove i davili se od dima nad lemilicama ... saberite se malo, mnogo ste opusteni.
Pozdrav svima.
u pravu si... ja sam takve usere odmah banovao, ali kako rekoh, napravite theard " aktuelni DigiTV Kljucevi" i imacete mira. niko nece moci nista da pise i moljaka jer samo vi imate prava pisanja u tome . puno srece i pozdrav svima!ja sam tu da pomognem ljudima a ne da nesto prodajem a sto se tice kljuceva da ste bar malo gledali temu digi tv kljucevi shvatili biste o cemu sam pisao u predhodnoj poruci ovako necu vise da komentarisem sta se sve izdesavalo
koji je to forum koji dozvoljava da jedna te ista poruka nema kljuceva ili ti pao digi bude ispisana od 100 clana po nekoliko puta
uvjek posteni ispastaju
oni koji koriste satelisku tv, znaju o čemu govorim![]()
Pa da nije Danijela i Bokilija (mog kolege) i jos par ljudi pa nebi smo nikad gledali satelitsku tv kao sto je gledamo. Sta je vama ljudi? Pa oni su razlog sto sam ja kao i mnogi drugi kupili receivere i opremu za gledanje piratskog programa. Uvek su nam pomogli za bilo sta. Ja sam zahvalan moderatorima i podrzavam tj predlazem da izbace sve sa foruma koji nepostuju pravila. Sta reci mi smo takav narod, nazalost samo pljujemo i nikad zadovoljni.
Momci svaka Vam cast i hvala Vam na svim dosadasnjim kljucevima, kodovima, savetima, idejama, novostima.
Sincerly your's Sasa Mesaroski
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je jedino razumno rjesenje. Potpisujem.p.s. otvorite samo za vas moderatore Theard aktuelni DigiTV kljucevi i samo ubacujte nove kljuceve bez da neko to komentarise i moli. to je najbolje resenje za sve, vi imate mira a ljudi imaju kljuceve.
absolutno se slazem sa tobomali nemozes da kazes da nebi nikada gledali satelitsku tv bez njih dvojice i par ostalih. nisu oni jedini. izvinite momci, nemam nista protivu vas ali tako je. kodova ima gde se god okrenes a sto se tice vasih kodova, oni izlaze ovde na forumu uvek odprilike najmanje pola sata kasnije nego na drugim forumima. tako je bilo i prekjuce. kodovi su na webu izasli u 19:22 a bokili ih je ovde ubacio nesto nakon 22:00 casa!
Ma možda je i dobro što su ovo zabranili. Čovjek se potrudi da na drugi način dodje do tih ključeva. Pa nisu oni jedini. Hvala za sve ali postoji i drugi način da se odvoje oni koji ometaju od poštenih. Znači kažnjavate nas kolktivno. To je potpuno besmisleno.
Ne kaznjava... Zato sto ce danijelvr objaviti kljuceve kad ih dobije i opet zakljucat temu...
Pa zar ti stvarno mislis da cu ja da budem na netu 24 sata i da cekam da digni padne i da ti tog momenta dam kljuceve? Imam gomilu drugih obaveza a uostalom imas link mog foruma pa tamo kupi kljuceve jer ako ja nisam online moderatori ce odmah da stave nov kljuc jer ga imaju....
Ja od tebe nisam nikada ni trazio a bogami ni trebao kljuceve, a necu sigurno nikada ni da ti ih trazim jer mi tvoji kljucevi nisu potrebni. ima toliko drugih boljih i BRZIH nacina da se dodje do kljuceva a ne kao ovde gde se ljudi prepucavaju i satima cekaju na kljuceve, ja sam ovde na krstarici (uopsteno) samo iz radoznalosti, i bogami i da se slatko nasmejem kada vidim i citam sta se ovde radi!
Triple_xXx
Enjoy your live!