Postanak sveta

zato oni nas mrze, jer znamo ko su

nemci [nemi, mutavi] vs sloveni [slovo-rec] su ti u stvari prica o meni adamu
bilo je mutavih ljudi u adamovo vreme, pa odakle lamehu dve zene? uzeo ih je od mutavih, pa ih je naucio da govore, ne kazem da su bile nemice, svabice bukvalno, ali kao da jesu,. tj od njih poticu
1. Mojsijeva 4,23I reče Lameh svojima ženama, Adi i Seli: čujte glas moj, žene Lamehove, poslušajte riječi moje: ubiću čovjeka za ranu svoju i mladića za masnicu svoju.
svabe nas napadaju, a posle moraju svabice da nam se predaju, jer svabe popiju po p. - ta istorija se vec poduze ponavlja
sad bi da nas raskopaju, q ce litijum da dobiju

Poslednja izmena:
Ko drugi...a zmija je bio Hitler, jer je umeo vešto da priča. :mrgreen:
masa je podložna svakoj manipulaciji.
npr hitler govori a čuju ga oni do petog reda a oni dalje ne ali nema veze, vide da ovi ispred padaju u trans i oni misle kako sigurno ovaj priča nešto jako dobro da i oni padnu u trans
ako si nekad bio na mitingu osetio bi taj zanos iako nemaš pojma o čemu se priča

Enoh, zapravo Kain je cak napravio grad-utvrdjenje koliko su nas ti mutavci napadali, tako je organizovao odbranu
zapravo enoh, a ne kain, a grad se zvao ...IRAD po unuku Kainovom, a ne po njegovom sinu Enohu [vidi ispod vizuelno 2 genealogije, mutavci su jasno ukrali i prepravili nasu, posle ih je Bog saredio u POTOPU

Eridu, the Bible's 'First City' and the Family of Cain: Archaeological

That’s because the city name Eridu is actually a good fit with the name of Enoch’s son, Irad/Erad (the last letter u in “Eridu” representing a fairly standard additional suffix). It could theoretically be possible to read the Hebrew of the verse in the following manner: “And Cain knew his wife; and she conceived, and bore Enoch; and he [Enoch, rather than Cain] builded a city, and called the name of the city after the name of his (Enoch’s) son. And unto Enoch was born Irad …” (Genesis 4:16-18).
AdamsDescendants-new6.gif

Poslednja izmena:

Back