- Poruka
- 73.064
naravno i uvek nešto novo naiđe, doduše trenutno u promilimaKada pričaš da ovde piskaramo, da li i ti piskaraš ili?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno i uvek nešto novo naiđe, doduše trenutno u promilimaKada pričaš da ovde piskaramo, da li i ti piskaraš ili?
Samo nastavi.naravno i uvek nešto novo naiđe, doduše trenutno u promilima
i ne naučiSamo nastavi.
Čovek se uči dok je živ...
Glup umrei ne nauči
tako nekako al za života se hvali da je pametan i da sve znaGlup umre
Ali, ako neko zna više od njega onda kaže to je ljudska mudrost, a ona je ludost...ja posedujem božansku.tako nekako al za života se hvali da je pametan i da sve zna
sve se svodi na informacijama, danas je bar lakoAli, ako neko zna više od njega onda kaže to je ljudska mudrost, a ona je ludost...ja posedujem božansku.
Ko se hvali Božijim nek se hvali...tako nekako al za života se hvali da je pametan i da sve zna
a gde je bog u nama ili na papiru?Ko se hvali Božijim nek se hvali...
Ma kakav papir.a gde je bog u nama ili na papiru?
pa gde je, šta ti kaže gde se nalaziMa kakav papir.
U svemu.pa gde je, šta ti kaže gde se nalazi
izbirljivU svemu.
Osim u onima koji ga ne poznaju...
To je kao svetlo...neki ga jednostavno ugase...imaju slobodu.izbirljiv
Bog je kreten samo ga kreteni poznaju.U svemu.
Osim u onima koji ga ne poznaju...
Pa naravno.
Ali zamisli da su svi bili dobri i poslušni, on bi se tamo gore dosađivao na smrt.
Ovako ima zanimaciju, gleda šta budale tamo dole rade i šta sve
može da im padne na pamet.
Kladim se da se i on ponekad iznenadi...
da, bilo je ljudi, samo su bili mutavi, nisu imali jezik kao mi danas sto imamo srpski jezik4:14 Ево ме тераш данас из ове земље да се кријем испред Тебе, и да се скитам и потуцам по земљи, па ће ме убити ко ме удеси.
a tada navodno su postojali samo adam i eva koji su imali dva sina .
sledeće dete je sit kada je adam imao 130 godina.
pošto nakon avelja i kajina nigde nema zapisano "rađajući sinove i kćeri kada dobiše kajina i avelja" ostaje pitanje koji su to ljudi?
pazi, ja Adam sam prvi pricao sa Bogom, a ostali ljudi su bili mutavi, nisu imali moc govora, razumevanja pojmova kao mi danas - to ne znaci da nisu postojaliZasto je Bog stvorio samo Adama i Evu a ne sve ljude odjednom?
Ivan 1,1 | U početku bijaše Riječ, i Riječ, bijaše u Boga, i Bog bijaše Riječ. |
Nek ti bude jasno da nikad niko od vernika ti neće odgovoriti na ova pitanja bilbijska, možeš dobiti odgovor čudni su putevi gospodnji ili tako neku svinjariju sličnu.Zasto je Bog stvorio samo Adama i Evu a ne sve ljude odjednom?
sta lupas kada sam ja dao odgovor?Nek ti bude jasno da nikad niko od vernika ti neće odgovoriti na ova pitanja bilbijska, možeš dobiti odgovor čudni su putevi gospodnji ili tako neku svinjariju sličnu.
Ja nemam pojma ko ste vi i kakav odgovor ste dali i doprineli ovom forumu.sta lupas kada sam ja dao odgovor?
ili ti imas bolji?
a ako vec tako mislis, sta se trpas na ovaj forum?
koju istinu kada tvrdis da nema odgovoraTrpam se da širim istinu i samo istinu, ko se pronađe pronađe.
neku svinjariju sličnu.
ali zar i volja nije data od Boga?Nije ti zapisano ništa. Ti sam ideš kroz život svojom voljom.
Кako koju, pa rekoh ti da to niko ne zna a posebno ne bilbija.koju istinu kada tvrdis da nema odgovora
pa ovde da si bilbikoman i ne znaš odgovor.gde da se pronadje?
pa da, bilbija je svinjarija ukratko, a vas nisam označio, šta vam je gospođo?sta persiras sad ako si nas vec oznacio sa svinjarijama?
nemcida, bilo je ljudi, samo su bili mutavi, nisu imali jezik kao mi danas sto imamo srpski jezik
Ko drugi...a zmija je bio Hitler, jer je umeo vešto da priča.