Postanak sveta

Ali, ako neko zna više od njega onda kaže to je ljudska mudrost, a ona je ludost...ja posedujem božansku.
:mrgreen: :mrgreen:
sve se svodi na informacijama, danas je bar lako
elokvencija na čitanje knjiga i knjiga a mudrost urođena, ne moraš biti ni informisan niti elokventan.
a fanatizam onaj ko tripuje da je popio božansku mudrost samo što je pročitao deo biblije otuda i njima to ljudska mudrost je ludost. iz takve logike treba biti onda lud što proizilazi da su ludnice pune bogonadahnutih ljudi :D

4:14 Ево ме тераш данас из ове земље да се кријем испред Тебе, и да се скитам и потуцам по земљи, па ће ме убити ко ме удеси.

a tada navodno su postojali samo adam i eva koji su imali dva sina .
sledeće dete je sit kada je adam imao 130 godina.
pošto nakon avelja i kajina nigde nema zapisano "rađajući sinove i kćeri kada dobiše kajina i avelja" ostaje pitanje koji su to ljudi?
da, bilo je ljudi, samo su bili mutavi, nisu imali jezik kao mi danas sto imamo srpski jezik
Zasto je Bog stvorio samo Adama i Evu a ne sve ljude odjednom?
pazi, ja Adam sam prvi pricao sa Bogom, a ostali ljudi su bili mutavi, nisu imali moc govora, razumevanja pojmova kao mi danas - to ne znaci da nisu postojali

ADAM, prvi covek, jer nas ljude odlikuje sposobnost govora, razumevanja pojmova, RECI, LOGOSA - znas kako kaze
Ivan 1,1U početku bijaše Riječ, i Riječ, bijaše u Boga, i Bog bijaše Riječ.
to sam prvi ja ADAM NAUCIO, a posle mene svi drugi, i nema lepseg objasnjenja od jevandjeliste kog ti citiram
ja ADAM sam naucio EVU potom, i dalje je istorija

Back