aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 25.385
napravio ih je po svom liku ali jedino je Bog nepogresivako je Bog stvorio ljude i unapred je znao da ce zgresiti, sto ih nije napravio po liku svom da ne grese?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napravio ih je po svom liku ali jedino je Bog nepogresivako je Bog stvorio ljude i unapred je znao da ce zgresiti, sto ih nije napravio po liku svom da ne grese?
zloupotrebili su slobodnu voljusto ih onda kaznjava ako im je dao slobodnu volju?
Zato što su zloupotrebili slobodnu volju.sto ih onda kaznjava ako im je dao slobodnu volju?
Problem je što svi mi imamo neku predstavu o toj slobodnoj volji.sto ih onda kaznjava ako im je dao slobodnu volju?
4:14 Ево ме тераш данас из ове земље да се кријем испред Тебе, и да се скитам и потуцам по земљи, па ће ме убити ко ме удеси.Zasto je Bog stvorio samo Adama i Evu a ne sve ljude odjednom?
ako Bog zna buducnost a kazu da zna onda je znao i da ce zloupotrebiti?Zato što su zloupotrebili slobodnu volju.
kao sto rekoh malorezloupotrebili su slobodnu volju
slobodna volja se koristi u okvirima zakona
na primer iako zelis da letis ne mozes
ako skocis sa solitera umreces
Zna budućnost jer je Bog van vremena. Ne znači da ljudi ne snose odgovornost za svoje postupke.ako Bog zna buducnost a kazu da zna onda je znao i da ce zloupotrebiti?
Pa naravno.kao sto rekoh malore
on je znao da ce je zloupotrebiti..
Da znao je i...kao sto rekoh malore
on je znao da ce je zloupotrebiti..
Da da i odakle evi pupak ?Zasto je Bog stvorio samo Adama i Evu a ne sve ljude odjednom?
pa zbog dece koje će rađatiDa da i odakle evi pupak ?
ako Bog zna buducnost a kazu da zna onda je znao i da ce zloupotrebiti?
to vam je filozofsko pitanjeZna budućnost jer je Bog van vremena. Ne znači da ljudi ne snose odgovornost za svoje postupke.
Kada je u pitanju njihov bog reči nemaju značenje koje imaju i Biblija se čita sa priručnikom za početne vežbe u parteru....
naravno to je mit ali je zanimljiv što biblijski vernici veruju u taj mit bukvalno a kažu da je bog svemoguć a vrućina mu smeta i kaje se što je stvarao ljude.
smešna su opravdanja ono što nikad nećemo razumeti "ako nije sudbina kako bog zna šta ću da uradim?" pa sveznajući je, "pa što me ne spreči" neće da ti kvari slobodnu volju, "pa zašto me onda kažnjava ako neće da kvari volju?" pa ima napisao šta smeš šta ne smeš, "pa šta onaj pre hiljadu dve tri godina zna šta piše? bog čita srca, "pa što je onda stavio na papir kada srce vodi?" i to su pitanja u nedogled i odgovori u nedogled i onda kad dosadi, staneš, uzmeš pauzu pa sve ispočetka.Kada je u pitanju njihov bog reči nemaju značenje koje imaju i Biblija se čita sa priručnikom za početne vežbe u parteru.
to reci apostolu pavlu ili izabranim apostolima koje je otac poslao IsusuNije ti zapisano ništa. Ti sam ideš kroz život svojom voljom.
Oni su isto svojevoljno sve radili.to reci apostolu pavlu ili izabranim apostolima koje je otac poslao Isusu
Eto, ispiskaro si se leposmešna su opravdanja ono što nikad nećemo razumeti "ako nije sudbina kako bog zna šta ću da uradim?" pa sveznajući je, "pa što me ne spreči" neće da ti kvari slobodnu volju, "pa zašto me onda kažnjava ako neće da kvari volju?" pa ima napisao šta smeš šta ne smeš, "pa šta onaj pre hiljadu dve tri godina zna šta piše? bog čita srca, "pa što je onda stavio na papir kada srce vodi?" i to su pitanja u nedogled i odgovori u nedogled i onda kad dosadi, staneš, uzmeš pauzu pa sve ispočetka.
ovi što pitaju traže odgovor a ovi što odgovaraju ne znaju odgovor.
ali čisto da se nešto piskara.
proročanstva, isto sudbinaOni su isto svojevoljno sve radili.
i sad da odem?Eto, ispiskaro si se lepo
Što se mene tiče Ne...i sad da odem?
čemu onda onakav komentar?Što se mene tiče Ne...
Ali tvoja je volja...
Kada pričaš da ovde piskaramo, da li i ti piskaraš ili?čemu onda onakav komentar?