Neprilagođena
Leptirica
- Poruka
- 89.426
Ne treba meni alfa mužjak, nego normalan muškarac..
Opis sam dala-šta je meni "normalno" .
A to što se ne kupaš , to ti je minus.
I pravi muškarci se kupaju .
PS.Nemaš ni dugu kosu .
Ne treba meni alfa mužjak, nego normalan muškarac..
Ala je to probirljivo,te daj se kupaj,te pusti kosu,te ovo te ono...Ne treba meni alfa mužjak, nego normalan muškarac..
Opis sam dala-šta je meni "normalno" .
A to što se ne kupaš , to ti je minus.
I pravi muškarci se kupaju .
PS.Nemaš ni dugu kosu .
Ovaj "lucky pede.aj" bi Vojska mogla malo dovesti u red!Nakon botoksa, maskara i hulahopki za muškarce ništa nas ne može iznenaditi.
Sada su muškarci odlučili lupiti šakom o sto (s ogledalom) i reći kako je njihovo vreme došlo.
Pogledajte prilog 1116243
Šminka odavno nije rezervisana samo za žene, to tvrde i pripadnici svetskog džet-seta.
Od rokenrol legendi do popularnih glumaca, veliki broj muških zvezda ne može bez pudera i alajnera.
Pored velikog broja ljubitelja šminkanja naveli smo top 10 faca koji koriste šminku svakodnevno:
Džoni Dep, Stiven Tajler, Ozi Ozborn, Adam Albert, Robert Smit, Merilin Menson,
Džastin Timberlejk, Džastin Biber, Zak Efron, kao I Rusel Brend.
![]()
Merilin Menson - Najluđi i najslobodniji muzičar, koji pored sebe oduvek ima lepe devojke
svakodnevno ima tone šminke na svom licu. Nekoliko puta je izjavio da spava sa šminkom
Najpopularniji kozmetički proizvodi muškaraca su farba za kosu, kreme za oči, anti-ejdž proizvodi,
olovka za oči i sredstvo za samotamnjenje, a na dugačkom spisku su se takođe našli -
korektor, puder, lak za nokte, maskara, pa čak i ruž za usne.
![]()
Poznati dizajner Mark Džejkobs
Poznati dizajner, Mark Džejkobs je prvi napravio liniju šminke za muškarce
njegove proizvode možete naći u radnjama Sefore.
Tu spadaju sjaj za usne, paleta senki, gel za obrve, tečni puder, maske,
kao i sjajevi za usne sa ukusima.
Džejkobsu je najdraži kozmetički proizvod korektor,
za koji kaže da je veoma prijatan, jer rashlađuje kožu ispod očiju.
Pogledajte prilog 1116247
Šta mislite o ovome?
Gde nestaju pravi muškarci?
Sad bi termin cebovanje bio bukvalan opis.Ovaj "lucky pede.aj" bi Vojska mogla malo dovesti u red!
P.s.Pod hitno uvesti obavezan vojni rok od minimum 6 meseci "nošenja oružja", da se manu mascare i veštačkih trepki.
Ako se već šminkaju, neka bar liče na muškarce!
Od kad to zene interesuje zasto se nesto promenilo , pa I muskarci????
Možda se i našminkao.Jesi li ti neki ženomrzac ili si se samo tako očešljao danas pa ličiš?
E ovo je vec zenski nacin. Na pitanje odgovaraju pitanjem.Jesi li ti neki ženomrzac ili si se samo tako očešljao danas pa ličiš?
E ovo je već očekivan način. Na pojedinačno odgovaranje opštim.E ovo je vec zenski nacin. Na pitanje odgovaraju pitanjem.
Pa razmazen sam introspekcijom zena i paznjom prema muskarcima.
Ne spamuj mi temu.Pazi , da te znam licno ne bih ti nista rekao. Tj prevagnulo bi ono sto ti zoves pojedinacno.
Nije na meni da talasam I stvaram ti neke sumnje ili nervoze ili da nedaj boze pomislis da ne razumes izreceno , ili po obicajnom , ako nije ono sto ocekujes onda je zenomrzac.
A ovde si dobila po muskom principu koji gleda I druge ljude ono sto ti zoves opste.
Pojedinacno usmerava na pazljivo a opste na iskreno.
Od kad to zene interesuje zasto se nesto promenilo , pa I muskarci????
Pazi , da te znam licno ne bih ti nista rekao. Tj prevagnulo bi ono sto ti zoves pojedinacno.
Nije na meni da talasam I stvaram ti neke sumnje ili nervoze ili da nedaj boze pomislis da ne razumes izreceno , ili po obicajnom , ako nije ono sto ocekujes onda je zenomrzac.
A ovde si dobila po muskom principu koji gleda I druge ljude ono sto ti zoves opste.
Pojedinacno usmerava na pazljivo a opste na iskreno.
Pa razmazen sam introspekcijom zena i paznjom prema muskarcima.
Nijedna zena sebe ne vidi kao uzrok problema boze , odakle si ti?
A ti znaš sve žene na ovom svetu ,verujemNijedna zena sebe ne vidi kao uzrok problema boze , odakle si ti?
Čak si počeo i da zaboravljaš , moraš da poradiš na sebi , da misliš o nekim boljim stvarima .Jes , zaboravih taj mocan sablon percepcije.
Što _muški pokupi forumašica nije zdravo :/ Pa se maži da budeš lep, trudi da budeš duhovit, stotine sklekova, hiljade trbušnjaka džaba, samo provokacija uspeva.