Gledajuci ovu analizu bespilotnih letelica, shvatih da moj drugar i ja imamo stvarcicu i inovaciju koja razbija sve poznate dronove, mislim na vojne, ne ove elisne......
A samo se zaebavasmo na jednu moju ideju .....
E sad, ne bih kako se pravi i sta je, ali je smesno da ih dva siromaska razbucaju i to totalno suprotnom logikom....naravno ovaj dron koji bi mi napravili posto prototip je 2kg tezak, samo da vidimo da li radi princip....
Ni on ni ja pojma nemamo sta sve ide u vojne dronove...leti , moze da nosi tezinu , ne znamo ni stabilizaciju pri paljenju , mislimo to je do rakete...e sad ovo ostalo , komunikacija sa centrom, to mozemo da odradimo da nas niko ne cuje, ali razvoj toga kosta bas puno ....sigurno vise od 1 mil....
Ali zato moze da se stavi nesto drugo , doduse i to je skupo, ali je bar gotovo , postoji vec...odradjeno , samo se kupi i ugradi..
Zastrasuje to sto mi nismo budale pa to necemo razglasiti, ali koliko njih hoce....a onda vise nema ciscenja ni od cega....
A na zalost nasa inovacija nije uopste upotrebljiva ni za jednu mirnodobsku upotrebu , ama bas ni za jednu....