Post za postom da se automatski pripaja prethodnom postu

Duki Lu

Možda će sva moja možda biti samo tvoje nikad više
VIP
Poruka
43.572
Ne volim da otvaram teme a htela bih da dam predlog za (unapređenje ;) ) Forum, pa sam se prikačila Akademskom, ne što sam htela, već što je Mitina tema, na primer, zaključana za pisanje kao i teme kojima bi naslov najviše odgovarao mom predlogu.

Šta mislite o ideji da kada ide post za postom da se automatski pripaja prethodnom postu?
Ljudi napišu post, pa valjda nešto zaborave, ne vrše ispravku posta već pišu rečenicu po rečenicu i post za postom.
Mogla bi biti tolerancija desetak minuta kada se post može sjediniti sa prethodnim postom.

I

Da tema nije još otključana, ponovo bih je otvorila.

Sada više nego ranijih godina pojedini korisnici ređaju post za postom i jednom rečenicom u istoj temi.
Ne razumem. Da li na taj način sakupljaju broj postova ili razdvajaju rečenice što mogu uraditi pasusom?

Uostalom, ako su nešto zaboravili, postoji opcija ' Izmeni' te mogu dodati ako su nešto zaboravili da napišu u prethodnom postu.

Da tema nije još otključana, ponovo bih je otvorila.

Sada više nego ranijih godina pojedini korisnici ređaju post za postom i jednom rečenicom u istoj temi.
Ne razumem. Da li na taj način sakupljaju broj postova ili razdvajaju rečenice što mogu uraditi pasusom?

Uostalom, ako su nešto zaboravili, postoji opcija ' Izmeni' te mogu dodati ako su nešto zaboravili da napišu u prethodnom postu.
Primetio sam isto to, mada oni to tako jer se može. Nisam našao u pravilniku bilo šta protiv flood-ovanja. A jeste iritirajuće. :ok:

Jeste.
Imaš odgovor u ovoj temi. Post #2.
Videh, ali opet je iritantno kada nema te kontrole. Žale se ljudi što ne mogu preplaviti temu komentarima umesto da smisleno stanu, razmisle šta će odgovoriti. Forum nije chat društvena mreža gde napišeš rečenicu, pa pošalješ, i onda opet tako u jedno 10 reda.
Izgleda da su ljudi navikli na to.

Back