posmatrajte situaciju kao da je film ,i napisite kako vam se cini

Zasto imas potrebu da ides iz krajnosti u krajnost?

Po tvome znaci, da smo svi koji smo sposobni izraziti svoje emocije recima, obicna govna koja i psuju i tuku decu i partnere. Zar ne postoji nista trece i bolje? Ili ne smes da verujes, da je moguce i nesto trece, jer bi to znacilo, da nesto sa tobom nije u redu?

I DA, deci treba govoriti da ih volimo.
iiii... da!!!
treći post u ovoj razmeni mišljenja i već si izveo "prepoznala-se" foru..
obično izdrže malo duže...

znam neke koji su ``volim te`` izgovarali k`o od sale..a postupci za svaku osudu.

tvoj decko pokazuje svoju ljubav prema tebi svakodnevno, sve vise.
mislim da nema potrebe da ga cackas i da to izgovori.
kad bude pravi momenat, reci ce sam.

:)
da uvek je odgovor koji trazimo jednostavan i ispred nosa

dok sam citala postove ,to sam shvatila ...
ali ova moja tema ,na moje veliko iznanedjenje ,otvorila je pitanje i otkrila je da mnogo ljudi ima koji imaju problem da nekom kazu
i govore o svojim osecanjima
nekako to je po meni isto kao problem zbog cega ne mozemo biti iskreni u svim stvarima
..u zivotu
zasto je to nekada tako tesko

Svašta. Neki ljudi to jednostavno ne govore. Smatraju nepotrebnim i patetičnim. Ne tepaju, ne njanjave se i ne kenjkaju. I da ga pitaš - da li me voliš, verovatno bi se zbunio. Što i dalje ne znači da te ne voli, nego ne voli da definiše stvari tako strogo.

I ne vidim kakve veze to ima sa nekim njegovim problemima ili prošlošću, to je samo crta karaktera.

Vala bas.:ok:

:)

ali ova moja tema ,na moje veliko iznanedjenje ,otvorila je pitanje i otkrila je da mnogo ljudi ima koji imaju problem da nekom kazu
i govore o svojim osecanjima
e i meni je to zapalo za oko:
kad se postavi tema sa uopštenim pitanjem pretvori se u fajt/muvačinu očas posla,
a kad se postavi ovako konkretno vrlo brzo se prenese i na uopšteno.
hm.

e i meni je to zapalo za oko:
kad se postavi tema sa uopštenim pitanjem pretvori se u fajt/muvačinu očas posla,
a kad se postavi ovako konkretno vrlo brzo se prenese i na uopšteno.
hm.

...
pa ja mislim da sve u nasem ponasanju ima veze sa nasim detinjstvom,i manje sa genima
a kako drugacije?
pa ono sto nas okruzuje kao bebu ,kao neoformljenu licnost,,to nas polako oblikuje i formira
....
a inace
pa ja ocu da znam ,jedanput da kaze

Kao film je predvidiv i smor, ja volim krimice :P
Kao stvarnost, mislim da se devojka bedaci zbog gluposti. Pa sta ako nije rekao? Sad, ako on ZNA da devojka (tj. ti) toliko zeli to da cuje, a NECE da kaze iz inata, to je mozda problem... Ali ako ni ne zna, verovatno ni ne razmislja o tim recima.

Uostalom, ima mnogo onih koji nasumice govore "volim te", jer znaju da se zene loze na to. A pritom to uopste ne misle. Sta bi radije: da te voli najvise a da to ne izgovara, ili da to govori stalno ali da ne misli? Ne kazem, najbolje je da to oseca i da kaze, ali mislim da je ovde najpre situacija u tome sto mu nisi dala do znanja sta zelis da cujes.

Ne kapiram ovo sa filmom. Odakle bas ta ideja gledanja na problem?[/QUO\

pa ako na problem gledas ,tako da se zamislis u publici ,a problem da se dogadja na platnu,(priznajem da je kao film dosadan),,onda ces se sasvim lako distancirati od problema i promeniti ugao posmatranja problema
i vece su sanse da tako posmatras stvari objektivno,,
eto

A sto se tice tog (ne)odlaska na slave... To mnogi ne vole. I ja prva gledam da se "izvucem" iz toga, tako da ni to nista ne dokazuje.

on samnom ide ,a on mene i ne pita da li hocu sa njim da idem
doduse ,on ide na samo tri slave godisnje,,,:)
i jedan rodjendan,,,nije bas ljubitelj preteranog druzenja:)
ali ,tim pre...
evo sada mi je palo na pamet,,,mozda hoce svoj privatni i imtimni zivot da sacuva od ociju drugih,,,
jer je u proslosti ,platio cenu sto mu je svako znao sta mu se dogadja u krevetu
,,,i nije preterano mario za to...
vidis,,nije lose izloziti ovako problem i neke dileme
dok pises ,pocinjes i ti da ga gledas drugacijim ocima,,pa da,,mozda nekom ovo moje pisanije i pomogne i razjasni nesto\
uh
evo gleda ligu sampijona i ja mu ne dam komp ,,,da moze da igra nemce,,,heheh

Ne kapiram ovo sa filmom. Odakle bas ta ideja gledanja na problem?[/QUO\

pa ako na problem gledas ,tako da se zamislis u publici ,a problem da se dogadja na platnu,(priznajem da je kao film dosadan),,onda ces se sasvim lako distancirati od problema i promeniti ugao posmatranja problema
i vece su sanse da tako posmatras stvari objektivno,,
eto

Nemas nista od objektivnosti ovde. Samo vas dvoje mozete da znate o cemu se radi i to treba da bude subjektivno.

Back