POSLOVNA ZENA

SVETLOST UMA

Obećava
Banovan
Poruka
51
Kako obezbediti sredstva za otvaranje prodavnice ?
Kako obezbediti sredstva za kupovinu opreme ?
Cime bi mogle da se bavimo ?

Ukoliko imate pitanja - PITAJTE !!!
Dajte predloge !!!
Uspostavite kontakt i povezite se sa goscama ove teme !!!:wink:

Ja bih mogla da se bavim hranom - ranije sam radila neke druge stvari ali kako vreme prolazi, shvatam da su ice i pice jedini zaista zanimljiv biznis.
Hrana: zivela bih blizu grada ali na selu, kuvala bih marmelade i pravila BIO vocne sokove i tako te pomodne perverzije, mesila, i onda prodavala u gradu...
Varijanta dva, trenutno privlacnija: da otvorim klub, u stvari jednu obicnu rupu - ali veliku - sa odlicnim zvukom. I nista: dobri koncerti, jeftin ulaz i pice. Da konacno i ja imam gde da idem :) Ali sa privatnim poslom postoji jedan problemcic, u stvari dva: morala bih da se zaduzim, a nemam pojma da li bi uopste krenulo, i kad. Drugi problemcic je u tome sto bih morala da radim kao konj, bar nekoliko godina... tako da nista od toga :lol:

dugo sam bila vlasnik ordinacije...
sve sam postigla u njoj sto sam zelela, samo sam zaboravila na vrata da stavim tablu centar za humanitarni rad! Teska su vremena bila za tu vrstu biznisa.

U posao treba uci odlucno i napaljeno! (narocito ako si zena)
racunaj da svaka "radnja" gladuje bar 6 meseci nekad i vise, hrani samo sebe!
Robija koja se zove privatan biznis podrazumeva da se odrices i godisnjih odmora i vikenda, italijanskih cizama i mnogih drugih stvari. Ali donosi jedan dvan osecaj da si sposobna, snazna, korisna, da mozes sama.
Mene su kolege jako postovale, bila sam prva dama i tada najmladji vet u tom poslu, u privatnoj branshi...ipak..najvaznije je znati KADA STATI!
Bila sam ponosnija na sebe kada sam zatvorila i rekla, ja OVAKO necu!
Imala bih jos mnogo toga da vam napisem na tu temu...ali je kasno!

I nikad nije kasno za bizz
moguce moguce...kad se vratim u zemlju!
laku noc dame

Ja trenutno imam nekoliko industrijskih sivacih masina i jednu prodavnicu. Moj suprug i ja uvozimo materijale iz Turske, sijemo trenerice, dukseve, posteljine, zavese, pizame,...
To bih preporucila svakome od Vas !!!
Tesko je poceti !!! Ali kada se pocne ...

Ja bih mogla da se bavim hranom - ranije sam radila neke druge stvari ali kako vreme prolazi, shvatam da su ice i pice jedini zaista zanimljiv biznis.
Hrana: zivela bih blizu grada ali na selu, kuvala bih marmelade i pravila BIO vocne sokove i tako te pomodne perverzije, mesila, i onda prodavala u gradu...
Varijanta dva, trenutno privlacnija: da otvorim klub, u stvari jednu obicnu rupu - ali veliku - sa odlicnim zvukom. I nista: dobri koncerti, jeftin ulaz i pice. Da konacno i ja imam gde da idem :) Ali sa privatnim poslom postoji jedan problemcic, u stvari dva: morala bih da se zaduzim, a nemam pojma da li bi uopste krenulo, i kad. Drugi problemcic je u tome sto bih morala da radim kao konj, bar nekoliko godina... tako da nista od toga :lol:

Mogle smo da konkurisemo za start ap kredite u Fondu za razvoj republike Srbije ! Obezbedjenje kredita je bila zaloga na opremi koju bi smo kupili. Nadam se da ce i 2008. godine biti otvoren konkurs za start ap kredite !?

posna hrana za poneti... ali ne verujem da bi to imalo prodju... da nemas da kupis samo pljeskavice i masno pecivo kad si u gradu... a da nije nerealna cena... mozda ne bukvalno iskljucivo posna ali nesto da vuce na to... dobijes porciju s graskom (mada postoje konzerve)... i da bude pristupacno... ali ako bi bilo suvise jeftino ostali bi se pobunili... i da bude fino, da ne forsira "mi smo zdravi i samo tako" i da bude ok atmosfera obicni ljudi rade itd... tipa neka starija pekara... ali ne znam ko bi to umeo da uradi

he sta mi bi da poklonim ideju ali trebali bi mi saradnici ; ))

eto ovo nemojte da radite ; )) jedino ako enko hoce...

zamishljate li beograd sa konkurentskim firmama koje prodaju povrce u porcijama i bacaju u zasenak banjalucki cevap "veseli grasak" vs "mracni pasulj".. he nisam za to

onda ne znam... centar sa vrednim krojacicama tipa odneses materijal kazes hocu to i to i naprave ti.. to valjda postoji pojedinacno ne znam ko danas to radi osim za neku vecu priliku, nisam razmisljala o tome.. :I

ili da se napravi bash kafana, znaci ne kafic nego nesto po ugledu na kafane, mada one jos tu i tamo postoje ali se mnoge gase i postaju shljastece.. mada ne idem u kafane ali su mi kafici cesto agresivni, ima mnogo tih italijanskih i engleskih naziva... al pobice se i oni medjusobno : )

steta sto je beograd skup grad volela bih da postoji kafa za 30 dinara osim one iz automata... mada postoji pekara ovde sa pogacicama od 5 dinara kao nije neka ali je uvek red, uzas, ljudi stoje u ogromnom redu

e ili mozhda neki radio ali vec ima dosta ovih malih neutralnih radija tj ne dosta, znam ih 3 za sad... ili ovo da cuvam... mada mozda danas i nije lako otvoriti stanicu... ali nemaju skoro nista i vrte stalno istu muziku.. sto je i ok sta ce ti vise??

zasto je naglasak na zenskoj firmi, ili je to ok.. pada mi na pamet film kad imaju kafanu gde peku plave patlidzane, kako se zove... dve zene

bordel?...

e pa ako predlazem bordel ne mogu da imam simpatichnu firmu jer mi prljavstina cuci u dushi. ? joj mogu da brisem ili ne? mozda sad neko krene da mi predlaze na mail... dali bih to vo lela... da li ipak da obrisem? :I jooooj necu... mada ovo nije ok dize tenziju...

ali m islim d ane bih volela dai mam firmu, vise da dajem neke ideje, da nesto predlazem, savetujem... ne da budem bukvalno gazda... kad bih to sve umela, ne znam da li umem... stici ce me kazna za bordel ali necu da brisem sada iako je glupo sto tu stoji

Back