Poslednji strip (grafička novela) koji ste pročitali?

Hehe kod mene je baš obrnuto, knjige baš retko kupujem dok ono stripovi mi izvukoše sve pare, dovešće me na kraju do prosjačkog štapa :d, recimo neka knjiga mora baš ozbiljno da me zainteresuje i zaintrigira svojim sadržajem da bi se upustio u čitanje dok strip ne nužno, dovoljna je nekad i tek samo pristojna priča ili lep crtež koji mi prija oku da bi mu dao priliku, sad naravno volim da pročitam i dobru i zanimljivu knjigu ali stripovi su mi nekako "lepši" i potpuniji doživljaj jer tu osim one književne i narativne strane postoji i ona likovna i vizuelna strana priče. ;)
Донекле се слажем, с тим да предност књиге и јесте у томе да визуализујеш ствари у свом мозгу, на неки свој начин, а не нужно онако како је аутор замислио! ;)

1725751683830.jpeg

Изванредан албум тандема Игор Кордеј и Драган Филиповић

Poslednja izmena:
Донекле се слажем, с тим да предност књиге и јесте у томе да визуализујеш ствари у свом мозгу, на неки свој начин, а не нужно онако како је аутор замислио! ;)

Pa dobro ovo ima logike ali opet sa druge strane kad udjem u knjižaru vatam se prvo za stripove i grafičke novele a ne za knjige, jer ono svaka je knjiga iznutra ista dok ne počneš da je čitaš dok je strip svaki različit i svaki odiše nekim posebnim stilom. : d
Mislim kod knjige nema toga da može da te oduševi nakon 10 sekundi i nakon par prelistanih stranica već tek nakon izvesnog vremena čitanja i izvesnog procesa. ; )

Pa dobro ovo ima logike ali opet sa druge strane kad udjem u knjižaru vatam se prvo za stripove i grafičke novele a ne za knjige, jer ono svaka je knjiga iznutra ista dok ne počneš da je čitaš dok je strip svaki različit i svaki odiše nekim posebnim stilom. : d
Mislim kod knjige nema toga da može da te oduševi nakon 10 sekundi i nakon par prelistanih stranica već tek nakon izvesnog vremena čitanja i izvesnog procesa. ; )
Добро размишљаш у десет до седам! ;)

Back