Poslednji snimak Ivone Savićević pre nego što je zauvek nestala! sva uplakana govori kako više ne može da izdrži: "nisam imala izbora..."

Ja znam par osoba iz CG muškaraca koji su tako imali ljubavnice, ali na koji način jbt... onaj najseljoberskiji.

To je onaj način kada ti kao nju voliš, ali oliš i svoju porodicu, decu koje ne možeš da napustiš, patetika na kub.. onda obećavaju kule i gradove, ali na kraju nemaju jaja da sve ostave i krenu tamo gde su pričali. To je bio samo mamac da njemu bude lepo sa dve žene. Ne vode računa da će se neko za njih baš vezati.

Možda nije to ali liči mi na tako nešto

Ja znam par osoba iz CG muškaraca koji su tako imali ljubavnice, ali na koji način jbt... onaj najseljoberskiji.

To je onaj način kada ti kao nju voliš, ali oliš i svoju porodicu, decu koje ne možeš da napustiš, patetika na kub.. onda obećavaju kule i gradove, ali na kraju nemaju jaja da sve ostave i krenu tamo gde su pričali. To je bio samo mamac da njemu bude lepo sa dve žene. Ne vode računa da će se neko za njih baš vezati.

.. па по доступним податцима он имао две ћеркице .. она једну

не пише ништа о његовој 'првој' жени

па су се можда смували на традиционалну жељу црногораца да заједно добију мушко ...

.. и то се отегло ....

на сваку лепу причу долази сто лоших и грознијих од ове .. макар и тако некомплетне

иначе је наводно била инфлуенсерка ... вероватно рекламирала одећу... накит ....кроз свој блог

I ne samo to. Vidiš da ju je uvukao i u porodicu, pominje njegovu preslatku decu i kako ih puno voli.
Manipulant.
brate znala je u sta se upusta, ne mozes reci da je on manipulant, vidis da joj je pokazao i porodicu samim tim nista nije krio.

imam drugaricu koja je bila svesno u vezi sa ozenjenim. znala je da nemaju buducnost ali joj je prijao.
sta god da se desilo izmedju njih njena je odgovornost jer je znala u sta ulazi.

u vezu sa udatom/ozenjenim se ulazi samo zbog seksa, nikako zbog razvijanja emocija.

ne ulazi se u emotivnu vezu sa udatom/ozenjenim.
tacka.
moze samo seks i nista vise.

brate znala je u sta se upusta, ne mozes reci da je on manipulant, vidis da joj je pokazao i porodicu samim tim nista nije krio.

imam drugaricu koja je bila svesno u vezi sa ozenjenim. znala je da nemaju buducnost ali joj je prijao.
sta god da se desilo izmedju njih njena je odgovornost jer je znala u sta ulazi.

u vezu sa udatom/ozenjenim se ulazi samo zbog seksa, nikako zbog razvijanja emocija.

Ne znamo da li je priča istinita.

Međutim, nije manipulacija samo kada se krije. Manipulacija je i kada vidiš da se neko vezao za tebe i ostaješ tu, i još to i podgrevaš. Muškarcima je izgleda teško da skapiraju da intimnost koja duže traje dovodi kod svake žene do vezivanja. A oni bi, posebno ti iz CG, da imaju stalne ljubavnice. Mora se biti posebno jak da bi se tako nešto iznelo. Posebno ako se živi u tradicionalnom društvu. I posebno ako je žena samohrana mama, da ona ima muža to bi bila druga stvar, onda su ikval.

Uvek stajem na stranu žena koje su ljubavnice nekome. To je jako težak položaj ako zavole tu osobu.

Како то, а водила је тако успешан фенси живот као прави интернет мутант, свако би јој позавидео.

2176501

2176500

2176502
Jedan Robi Vilijams sa milionima, svetskom slavom i smislom za humor se ubio zbog depresije, tako da to što je neko lep i ima novac ne znači apsolutno ništa kada ona preuzme.

Međutim, nije manipulacija samo kada se krije. Manipulacija je i kada vidiš da se neko vezao za tebe i ostaješ tu, i još to i podgrevaš.
kakvo crno vezivanje.. brate zna da je ozenjen, tacka..tu sva prica pocinje i zavrsava..
sad mozes da kazes da ga voli
pa brate voleo sam i ja devojku koja me je ostavila i sta sad..da se ubijam?
jok sestro, docice druga koju cu zavoleti i vise.. mani me te price da je sa ozenjenim jer se zaljubila, sta bi radila da nije bio u braku i da ju je ostavio, isto se ubila? u cemu je razlika?

Nikad nije samo seks. Osim izuzetno mali procenat žena koje mogu da imaju duže odnose na taj način.
netacno, svojevremeno sam bio u vezi sa jednom udatom i ona je jasno dala do znanja da nece biti nista dublje od seksa.

mislila sam na ovu Crnogorku, nije potvrđeno da se radi o nekom oženjenom
i da jeste i da nije
ne vidim razliku od toga da nije bio ozenjen i da ju je prosto ostavio..
da li ti vidis razliku?
koliko si ti tipova ostavila?
zamisli da se svaki ubije sad zbog toga.

Извини али стварно у доступним податцима не пише да је жењет.. само пише да има две ћеркице

Извини али стварно у доступним податцима не пише да је жењет.. само пише да има две ћеркице
u neku ruku je i nevazno
jos gore ako je to uradila jer ju je ostavio a nije bio ozenjen.

zamislite kad bi sad svi vasi bivsi partneri koje ste ostavili to uradili.

to se ne trazi kod ozenjenog.

Zar ti zaista misliš da je čovek u vlasti nad sobom? Koliko njih krene sa pričom to je samo sex, pa završi u depresiji?
A znam i neke udate koje ne traže samo skes, već baš to da budu voljene sa strane. Teško je nekad u sebi razlučiti zašto si sa nekim. Ali po ovome što je pisala, malo sam guglala, njoj je bila baš potrebna ljubav.

Ali sad je besmisleno nagađati. otkriće se možda šta je bilo zaista.

Back