AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 33.357
Ne razumeš ti žene![]()
.. нигде не пише да је он био са неком женом ... само пише за децу ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumeš ti žene![]()
pa da, ali kad nađem vremena malo ću da guglam.. нигде не пише да је он био са неком женом ... само пише за децу ...
da, ja sam se zainteresovala za slučaj . jeste da je malko možda glupo, ali bi me zanimalo da više znam.
Ja znam par osoba iz CG muškaraca koji su tako imali ljubavnice, ali na koji način jbt... onaj najseljoberskiji.
To je onaj način kada ti kao nju voliš, ali oliš i svoju porodicu, decu koje ne možeš da napustiš, patetika na kub.. onda obećavaju kule i gradove, ali na kraju nemaju jaja da sve ostave i krenu tamo gde su pričali. To je bio samo mamac da njemu bude lepo sa dve žene. Ne vode računa da će se neko za njih baš vezati.
Možda nije to ali liči mi na tako nešto
brate znala je u sta se upusta, ne mozes reci da je on manipulant, vidis da joj je pokazao i porodicu samim tim nista nije krio.I ne samo to. Vidiš da ju je uvukao i u porodicu, pominje njegovu preslatku decu i kako ih puno voli.
Manipulant.
ne ulazi se u emotivnu vezu sa udatom/ozenjenim.Ja znam par osoba iz CG muškaraca koji su tako imali ljubavnice, ali na koji način jbt... onaj najseljoberskiji.
To je onaj način kada ti kao nju voliš, ali oliš i svoju porodicu, decu koje ne možeš da napustiš, patetika na kub.. onda obećavaju kule i gradove, ali na kraju nemaju jaja da sve ostave i krenu tamo gde su pričali. To je bio samo mamac da njemu bude lepo sa dve žene. Ne vode računa da će se neko za njih baš vezati.
Možda nije to ali liči mi na tako nešto
brate znala je u sta se upusta, ne mozes reci da je on manipulant, vidis da joj je pokazao i porodicu samim tim nista nije krio.
imam drugaricu koja je bila svesno u vezi sa ozenjenim. znala je da nemaju buducnost ali joj je prijao.
sta god da se desilo izmedju njih njena je odgovornost jer je znala u sta ulazi.
u vezu sa udatom/ozenjenim se ulazi samo zbog seksa, nikako zbog razvijanja emocija.
Jedan Robi Vilijams sa milionima, svetskom slavom i smislom za humor se ubio zbog depresije, tako da to što je neko lep i ima novac ne znači apsolutno ništa kada ona preuzme.Како то, а водила је тако успешан фенси живот као прави интернет мутант, свако би јој позавидео.
![]()
![]()
![]()
kako ne znamo..licno sam cak i bio u kratkoj vezi sa njom.. otvoreno mi je sve pricala.Ne znamo da li je priča istinita.
ne ulazi se u emotivnu vezu sa udatom/ozenjenim.
tacka.
moze samo seks i nista vise.
kakvo crno vezivanje.. brate zna da je ozenjen, tacka..tu sva prica pocinje i zavrsava..Međutim, nije manipulacija samo kada se krije. Manipulacija je i kada vidiš da se neko vezao za tebe i ostaješ tu, i još to i podgrevaš.
netacno, svojevremeno sam bio u vezi sa jednom udatom i ona je jasno dala do znanja da nece biti nista dublje od seksa.Nikad nije samo seks. Osim izuzetno mali procenat žena koje mogu da imaju duže odnose na taj način.
mislila sam na ovu Crnogorku, nije potvrđeno da se radi o nekom oženjenomkako ne znamo..licno sam cak i bio u kratkoj vezi sa njom.. otvoreno mi je sve pricala.
zato što je bila udata.netacno, svojevremeno sam bio u vezi sa jednom udatom i ona je jasno dala do znanja da nece biti nista dublje od seksa.
i da jeste i da nijemislila sam na ovu Crnogorku, nije potvrđeno da se radi o nekom oženjenom
to se ne trazi kod ozenjenog.zato što je bila udata.
ova žena je sama sa detetom.
Njoj treba pažnja i ljubav. tačka.
brate znala je u sta se upusta, ne mozes reci da je on manipulant, vidis da joj je pokazao i porodicu samim tim nista nije krio.
imam drugaricu koja je bila svesno u vezi sa ozenjenim. znala je da nemaju buducnost ali joj je prijao.
sta god da se desilo izmedju njih njena je odgovornost jer je znala u sta ulazi.
u vezu sa udatom/ozenjenim se ulazi samo zbog seksa, nikako zbog razvijanja emocija.
u neku ruku je i nevaznoИзвини али стварно у доступним податцима не пише да је жењет.. само пише да има две ћеркице
to se ne trazi kod ozenjenog.