Последњи је час ...

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
Последњи је час ... Стражите! Пазите на своје драгоцене Душе! Епископ Иринеј
Браћо и Сестре,долазе јадна Времена,шта нас то очекује,шта нас то очекује! Сви ми знамо шта је КОСОВО и МЕТОХИЈА "СВЕТА ЗЕМЉА" Он се није намерио на "вас" јер вас већ има него на оно што нема и што неможе имати,а он добро зна докле год је нама наше Духовне Уније са Богом Свевишњим да му ми одољевамо,зато и нуди "ФАРИЗЕЈИМА" нашим и УНИЈЕ и БЛАГО ал само да се одрекнемо земље Свете ал НИКАДА МИ НАРОД СРБСКИ ТО ни помислити нећемо,у ОДБРАНУ СВЕТУ сви морамо стати.Сетите се само шта је "ОН" нудио нашем Светом Исусу Христу кад је изашао био на пост,нудио му је сво благо овога света и обећаво му све само да њега прихвати,али наш СВЕТЛОСТ-правац- се непомами јер је ЗНАО "Ко је и Шта је" и да је он ту да склопи Нови савез између свог Оца и НАШЕГ ОЦА за нас! То је тај Нови Савез, али "ОН" неспава већ је радио на томе да нам одстрани тај доказ новог савеза тако да изгубимо ту Светињу јер после би Временом све постало НИШТАВНО а то је управо то што "ОН" и хоће.
Чито сам: "ОН" је се побунио против Бога јер нам је Свевишњи удахнуо своју "Душу" зато и имамо могућност одлуке на " Да односно Не" а "ОН" и његови то немају,зато се "ОН" и побуни следећим речима: "Шта си нашо на њима па их толико "ПАЗИШ" чак си им и своју душу дао а не "НАМА" ту се подразумевају "Анђели",и онда нас је назвао неверницима и свим лошим и рекао је следеће: "Ја/"ОН" да ће доказати БОГУ да иако имамо његову душу у себи да ћемо се сви окренути против њега и Заборавити тј. одрећи се и чинити ствари Зле и то све у његово/Божије ИМЕ" Избави нас Господе Боже мили,дај нам да Видимо и Разумемо све у Твоје Име у име свих Вјек и Вјекова АМИН.
Тај исти "ОН" сад долази да види колика нам је ВЕРА у БОГА и да нам ако је могуће одузме "ПОДПОРУ НАШЕ ВЕРЕ" јер Вера је у нама не у СТВАРИМА материјалним.Нама је КОСОВО и МЕТОХИЈА доказ НАШЕГ ВЕРОВАЊА тј. Доказ нашег Господњег Опредељења пут нашег БОГА,БОГА наших ОТАЦА за свагда! АМИН Браћо и Сестре Срби.
А сад кад ово прочитате размислите мало,како и што су нас напали/без одобрења УН и напао нас је само НАТО,и сад опет УСА,ЕУ/Енглеска,Француска,Немачка,Италија хтели би ха ха ха... али Неће моћи док у нама КРВ "СВЕТО САВСКА" тече!
Размислите и упоређивајте Времена и све ће бити јасно ко ДАН СУДЊИ!
Питајте ако има нешто!
А ИНТЕРЕСУЈЕ ме ваше Виђење!
Бог нам упомоћ за "КРСТ ЧАСНИ и Веру Славну"
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.