Poslednji ekskurzanti... : -O

Black_star

Elita
Moderator
Poruka
19.446
Znate svi za film Poslednja ekskurzija? Srednjoskolci treba da lete za Pariz na ekskurziju, jedan od njih dobije vizije da ce avion da se srusi, digne frku-paniku, i njega i nekolicinu isteraju napolje iz aviona koji ipak poleti, sudbini u inat!...:confused: Sledece sto se desava: avion zaista pada, stradaju toliki ljudi, a ovi ispadose srecnici sto su ih izveli za usi napolje...
Kad ono medjutim... Smrt, ili kakva god sila da je personifikuje - nece ni da cuje! :cool: Nameraci se, pa...k`o smrt na babu, eto, prigodan izraz, na ove sto su pretekli, zeleci da ih precrta sa svog spiska na raznorazne nacine...bizarnije i od same pogibije u avionu.... :sad2:

Jeste li nekad imali osecaj da ne mozete sudbini da pobegnete pa sta god pokusavali, kakve god kerefeke izvodili i trudili se da se izvucete iz neke bule koja se pred vama otvorila kao Bermudski trougao za Martija Misteriju? :cool: Nece, pa ga nece... Poslednji Marfijev zakon. ;) :cool:

I da li ste ipak nekim cudom dobili uputstva od svoje intuicije kojim je putem ipak moguce iskobeljati se odatle...? :)

Jesu li vam iskustva tu dvojaka ili ne i koja od njih dva zapravo pretezu...?:think::cool:
I sta vam to sve govori..? :)

Tacno
Hotel HILton je u neposrednom komsiluku masakra...
A Americki amasador HIL kao deo rituala je isao da kao polozi cvece...tj rituališe...

Inace...
Adresa Hotela Hilton je Kralja Milana 35
A ritualni masakr se desio na datum 3.5.

(Btw rodjendan AV-a je 5.3.)

Kamen temeljac za hotel je postavljen dve nedelje posle takođe okultno-ritualnog ubistva pevačice u Borči...u aprilu 2016

Takođe sam Kralj Milan je sahranjen u Crkvi Svetog Marka na Tašu takođe u komšiluku OŠ Ribnikar

Takođe, Hilton je izgrađen na mestu negdasnje kafane "Dva Kralja" pa se sad njegov restoran zove "Two Kings"...dakle opet referiranje na pojam KRALJ...
A to smo pomenuli da ovaj ritualni zlocin ima okultno-ritualne veze sa krunisanjem KRALJA na Ostrvu...
Evo ovako...Ovo je jedan od primera najucestalijih tipova postova naseg korisnika Groma sa Neba. On bukvalno ne propusta priliku da svaki veci ili manji dogadjaj, ma koliko tragican ili pak banalan bio, opisuje po principu nekakvih misterioznih koncentricnih krugova gde svaki event ima svoje mesto...:eek: :cool: :neutral:
Nema mnogo korisnika koji ovako pisu, ali primecujem tu njega i mozda jos jednog koji su po tome upecatljivi...;)Ono sto mene interesuje, i sto je povod za citat na ovoj temi, nije sva sila njihovih obzervacija, vec ono sto bi pretpostavljam svakoga zanimalo kad cuje ovako nesto: koje je zapravo vase LICNO UVERENJE naspram ovako ucrtanog Fundamenta Egzistencije ...? :confused: Da objasnim, sasvim u skladu sa ovom temom: da li vi, koji verujete u ovakve "krugove", smatrate da je covek tek TALAC nekakve sudbine koja se ne moze izbeci, ali da je pritom to sasvim, da kazem - stvar Viseg Poretka, potpuno u skladu sa vajkadasnjom poslovicom koja glasi "Cudni su putevi Boziji..." i da tu mi nista ne mozemo, sem eventualno da skopcamo neke signale koje nam Bog salje na tom putu, jer je gle cuda - egzistencija tako kodirana, uslovno receno - ipak nekako milosrdno (ili setno) programirana na taj nacin....? :confused: (Primecujete slicnost sa sizeom filma "Poslednja ekskurzija"?;))....ili pak verujete da ovo NISU PUTEVI BOZIJI vec proizvod nekakve LJUDSKO-MAGIJSKE UROTE sa ciljem da se upravlja ljudskom sudbinom, IZ KO CE GA ZNATI KAKVIH RAZLOGA, te da - kao svojevrsno Silovanje Stvarnosti ili Egzistencije, po prirodi takve nategnute rabote, biva primorano da za sobom ostavlja ove znake, odn. "kljuceve dejstva", da ih tako nazovemo, po kojima bismo je ipak mogli prepoznati i eventualno IZBEGNUTI - ne dakle kao "Bozansku", vec ono niceovski - kao "Ljudsko, previse ljudsko..."?:p:confused: Koji je, ljudi, vas pravi STAV oko toga??? Da li je sve to sto `primecujete` po Bogu i sta covek dalje da radi.... ili, brate, koji vam je Vrag, da tako kazem?:confused::eek: @Grom_sa_neba! i @Dremač , izvolite gospodo, na ovoj krucijalnoj temi - izjasnite se..... :cool: Kao kontrapunkt celoj ideji, upitao bih i @Kažu "strani plaćenik" i @Dejan_011, eventualno i @Jasna :flert: za misljenje?

Tacno
Hotel HILton je u neposrednom komsiluku masakra...
A Americki amasador HIL kao deo rituala je isao da kao polozi cvece...tj rituališe...

Inace...
Adresa Hotela Hilton je Kralja Milana 35
A ritualni masakr se desio na datum 3.5.

(Btw rodjendan AV-a je 5.3.)

Kamen temeljac za hotel je postavljen dve nedelje posle takođe okultno-ritualnog ubistva pevačice u Borči...u aprilu 2016

Takođe sam Kralj Milan je sahranjen u Crkvi Svetog Marka na Tašu takođe u komšiluku OŠ Ribnikar

Takođe, Hilton je izgrađen na mestu negdasnje kafane "Dva Kralja" pa se sad njegov restoran zove "Two Kings"...dakle opet referiranje na pojam KRALJ...
A to smo pomenuli da ovaj ritualni zlocin ima okultno-ritualne veze sa krunisanjem KRALJA na Ostrvu...
Evo ovako...Ovo je jedan od primera najucestalijih tipova postova naseg korisnika Groma sa Neba. On bukvalno ne propusta priliku da svaki veci ili manji dogadjaj, ma koliko tragican ili pak banalan bio, opisuje po principu nekakvih misterioznih koncentricnih krugova gde svaki event ima svoje mesto...:eek: :cool: :neutral:
Nema mnogo korisnika koji ovako pisu, ali primecujem tu njega i mozda jos jednog koji su po tome upecatljivi...;)Ono sto mene interesuje, i sto je povod za citat na ovoj temi, nije sva sila njihovih obzervacija, vec ono sto bi pretpostavljam svakoga zanimalo kad cuje ovako nesto: koje je zapravo vase LICNO UVERENJE naspram ovako ucrtanog Fundamenta Egzistencije ...? :confused: Da objasnim, sasvim u skladu sa ovom temom: da li vi, koji verujete u ovakve "krugove", smatrate da je covek tek TALAC nekakve sudbine koja se ne moze izbeci, ali da je pritom to sasvim, da kazem - stvar Viseg Poretka, potpuno u skladu sa vajkadasnjom poslovicom koja glasi "Cudni su putevi Boziji..." i da tu mi nista ne mozemo, sem eventualno da skopcamo neke signale koje nam Bog salje na tom putu, jer je gle cuda - egzistencija tako kodirana, uslovno receno - ipak nekako milosrdno (ili setno) programirana na taj nacin....? :confused: (Primecujete slicnost sa sizeom filma "Poslednja ekskurzija"?;))....ili pak verujete da ovo NISU PUTEVI BOZIJI vec proizvod nekakve LJUDSKO-MAGIJSKE UROTE sa ciljem da se upravlja ljudskom sudbinom, IZ KO CE GA ZNATI KAKVIH RAZLOGA, te da - kao svojevrsno Silovanje Stvarnosti ili Egzistencije, po prirodi takve nategnute rabote, biva primorano da za sobom ostavlja ove znake, odn. "kljuceve dejstva", da ih tako nazovemo, po kojima bismo je ipak mogli prepoznati i eventualno IZBEGNUTI - ne dakle kao "Bozansku", vec ono niceovski - kao "Ljudsko, previse ljudsko..."?:p:confused: Koji je, ljudi, vas pravi STAV oko toga??? Da li je sve to sto `primecujete` po Bogu i sta covek dalje da radi.... ili, brate, koji vam je Vrag, da tako kazem?:confused::eek: @Grom_sa_neba! i @Dremač , izvolite gospodo, na ovoj krucijalnoj temi - izjasnite se..... :cool: Kao kontrapunkt celoj ideji, upitao bih i @Kažu "strani plaćenik" i @Dejan_011, eventualno i @Jasna :flert: za misljenje?

- Postoje slucajnosti i one koje to nisu...Premda neki kazu da slucajnosti uopste ne postoje vec da sve ima svoj razlog i zakonitost...

- Postoje i "znakovi kraj puta", a da li cemo ih videti ili ne ...

- Karma takodje definitivno postoji to je vec gotovo fizika..., a narod kaze "kako sejes tako ces i znjeti" ...tj nema šanse da onaj koji je nekome učinio zlo i sam ga ne dozove po sistemu bumeranga...

- Sudbina...da...postoji, ali verujem da se mogu raditi korekcije u tom nekom zapisanom "koordinatnom sistemu" prostor-vreme...tj da mozes uticati na istu...pa cak do mere i da "jedan kolosek (sudbine) zamenis drugim"
A i u nijansama takođe...
Tipa...ono...npr...kiša će padati tog dana...ali ti mozes i ne moraš pokisnuti..., u zavisnosti da li ne zaboraviš da poneses kisobran 😀

- Nadalje, dobro i zlo nisu tek neki apstraktni pojmovi vec takođe fizika tj pozitivna i negativna energija...Što bi Jelena Rozga rekla 😁 - "Minus i Plus, ko Amer i Rus" ( pri cemu je vidimo Amer na minusu 😁...mozda ne slucajno 😀)

- Manifestacije dobra i zla su takođe uslovno receno vidljive, a nekad i predvidljive....jer to su kazem energije...i onda ti mozes osetiti njihov dolazak...kao i odlazak tj tragove njihovog dejstva...

Pre par godina bilo je neko ubistvo da li u Strahinjica Bana ili tu negde u nekom kaficu na Dorcolu...moze se naci to i u medijima
I secam se opisa nekog svedoka parafraziram - "par trenutaka pre dolaska ubice, odjednom je nais`o neki ladan vetar-promaja zalupala vrata... i onda par trenutaka posla je usao ubica i izvrsio ubistvo..."

- Ili recimo scena da li izmisljena, ali ne bi me cudilo ni da je stvarna, iz filma Titanik jel bese...kad prilikom svecanog porinuca posle pravljenja istog nije htela da se razbije flaša sampanjca o isti...Premda i danas oni koji zele znaju istinu o Titaniku...

- Ili recimo toliki filmovi sa vrlo prediktivnim sublimativnim porukama o kulama bliznakinjama u Njujorku i njihova poznata nam (kreiran zlom i od zlih) sudbina iz 2001. ...i to filmovi snimani decenijama pre...
Jedan od tih xy filmova je i bas tematski "Povratak u buducnost", jel bese imao i nastavak...

- Da ne bude da samo mracimo, postoji i energija i sile dobra i svetlosti, kontra ove gore tame...
Recimo bilo je slucajeva da ljudi koji su se borili za zivot u bolnicama lezeci su iznad nekih lekara vodeli kao oreol...a iznad nekih bas i ne...

- Nadalje, nekad ce vam se desiti da u nekom trenutku vaseg zivota ili mozda nekom trenutku vase slabosti se pojavi neka zivotinja tipa npr golub neretko beli, ili neka druga ptica ili neki macak, ili pas...koji ce se bas tad promuvati oko vas...U tu zivuljku koja vam je ulepsala taj vas slabi trenutak je u stvari na tren usao duh neke vase drage vam preminule osobe...i na taj nacin se manifestuje kao podrska preko najblizeg zivog bica...i treba znati prepoznati i ceniti to jer teska fizika i napor je u toj materijalizaciji duhovnog u materijalni svet...

- Takodje postoje npr slucajevi da se unutar familije neko rodi na datum bilo rodjenja bilo smrti neke druge osobe u uzoj familiji...

Itd itd...ima puno dokaza da postoje neke cudne niti..., sto bi Bijelo Dugme reklo "Ima neka tajna veza za sve ljude zakon krut..." 😉

...

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam zašto me otvarač ove teme pominje... uvlači, inicira u ovu neku priču i forum... za koji nemam puno vremena kao nekad pre... i videh tek danas 6.6.. u 6 po britanskom vremenu notifikaciju.. Izuzev ako nije svesno naišao na moju temu o pomenutom filmskom serijalu.. na pdf psihologija 2014e.

https://forum.krstarica.com/threads/sindrom-finalne-destinacije.676644/
( greške u kucanju su jer mi tad tastatura brljavila, shift nije radio, pisano posle ponoći).

Tu sam izneo stavove o ovom film sindromu, u jednom od dužih postova, kakve sad nemam volje da kuckam, a ni da čitam i filozofiram kao otvarač teme čiji post sam površno pročitao i pamtim uslovljena pitanja da li verujem u ovo ono... Sinhroniciteti su misterija sami po sebi , tako da posmatram i istražujem u domenu teorije. Može biti planska zavera službi, mi6, sekti, masona, vanzemaljaca ili slučajna kosmičko božanska harmonija. A i pisanjem na forumu kreira se ishod teme realnosti i podsvest čitalaca.

I to bi bilo sve od mene na ovoj temi, koju je otvorio korisnik-mod provokativnog korisničkog crnomagijskog imena.. jer Zvezda može biti samo Crvena !!!
Tema iz 2014 koju sam ja otvorio verovatno služi terapiji postraumatskog stresa, jer u zadnjem postu pričam o košarci... Verovatno i ovaj nepomenik je u nekom sličnom psihološkom momentu sada, možda vezanom za košarku.. ako je grobljanac, pa vrši parapsihollšku analizu i manipulaciju pred plej of finale, stoga odbijam dalji doprinos aktuelnom depresivnom momentu svesti mračne, manje navijačke grupacije građana, i sve moje verujuće moći usmeravaju se za Zvezdu šampiona u Košarci i Kosovo u Srbiji.

Ne znam zašto me otvarač ove teme pominje... uvlači, inicira u ovu neku priču i forum... za koji nemam puno vremena kao nekad pre... i videh tek danas 6.6.. u 6 po britanskom vremenu notifikaciju.. Izuzev ako nije svesno naišao na moju temu o pomenutom filmskom serijalu.. na pdf psihologija 2014e.

https://forum.krstarica.com/threads/sindrom-finalne-destinacije.676644/
Opusti se, samo diskutujemo. ;) Nisam znao da je neko vec otvorio temu po tom pitanju, premda moja se razlikuje upravo po pitanjima (ne po unapred datim odgovorima)...
Verovatno i ovaj nepomenik je u nekom sličnom psihološkom momentu sada, možda vezanom za košarku.. ako je grobljanac, pa vrši parapsihollšku analizu i manipulaciju pred plej of finale, stoga odbijam dalji doprinos aktuelnom depresivnom momentu svesti mračne, manje navijačke grupacije građana, i sve moje verujuće moći usmeravaju se za Zvezdu šampiona u Košarci i Kosovo u Srbiji.
:lol: :hahaha::lol: pa ovo je fenomenalno. :D ne brini, nisam ovde da rusim icije sanse za sportske kvalifikacije.:) Pod jedan. Pod dva, ruzno je da mi karikiras nik i zoves me `nepomenikom`, jer se zna sta je to, znaci, sram te bilo. ;) Upravo po svom pisanju, i to najskorijem, a ne po tvom niku sam te i pozvao da vidim srz, ili specifikum same vere u sinhronicitet, da li se njome zaista nesto dokazuje ili ne, to je sustina ove teme. Kakvi nikovi, kakvi bakraci, sta ja po tvom niku trebalo da zakljucim, da si uspavani agent CIA-e? :cool: :lol: Univerzum je pun cuda, pa veruj malo i u to. ;)

Ok. Opušteno. ... Svakako sam bio svestan i te opcije prilikom odabira nika... između ostalih. Zapravo posle jednog vremena sam promenio Dreamer u Dremač u nastojanju da se distanciram od tog cia mk ultra programa, ozi ozborna, crne subote itd . Tako da sam zaštićen od dejstva amera, okidača za masakre, njihovim vatrenim oružjem, sad samo srednjovekovna Srbija i mačevi.

Back