- Poruka
- 29.534
kAKVA JE TO LJUBAV KAD ZELI DA DODJE DO SMAKA SVETA, KOLIKO CE DECE STRADATI
Nece biti smak sveta nego ce Bog unistiti zlo zauvek...
To je dobra vest za sve ljude koji zele dobro...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kAKVA JE TO LJUBAV KAD ZELI DA DODJE DO SMAKA SVETA, KOLIKO CE DECE STRADATI
Hajdemo opet na puste fraze...Bog nije mistican kako to mnogi misle...
Dao je u Bibliji nacela i zakon...
Otkrio se preko Biblije nama...
Tako da mozemo znati dal smo se ocistili od zla i dal se cistimo... da li smo na njegovom putu...
Mozemo biti pravedni pred Bogom ako sledimo njegove zapovesti i tako dobiti spasenje i vecni zivot...
Obicno se bune oni sto ni ne poznaju Boga...
naravno da kad ga ne poznajes nije ti jasno kako...
JEVANDJELJE PO MATEJU GL. 15. 24.
"A on odgovarajuci rece: ja sam poslan samo k izgubljenim ovcama doma Izrailjeva."

Nece biti smak sveta nego ce Bog unistiti zlo zauvek...
To je dobra vest za sve ljude koji zele dobro...
Pricas napamet... Bog se izjasnio ko mu je po volji...i koga je odbacio...
JEVANDJELJE PO MATEJU GL. 15. 24.
"A on odgovarajuci rece: ja sam poslan samo k izgubljenim ovcama doma Izrailjeva."
JEVANDJELJE PO MATEJU GL. 15. 26.
"A on odgovarajuci rece: nije dobro uzeti od dece hleb i baciti ga psima."
Ako si citala Bibliju, a jesi, onda ako verujes u nju kazi ko su ti psi.
![]()

U bibliji ima mnogo gluposti, kao npr, zamlja je ravna ploca , staraje 6000,godina , zamlja je centar svemira i jojs mnogo gluposti,i besmrtna smatra to istinom, ne siri lazi molim te, tvoj bog ubija decu,mani se njegove ljubavi
ja se izvinjavam al ne drzite se teme..

Biblija je delo i Boga i čoveka,tako da je normalno da u njoj postoje neke naučne istine tog vremena.Ona se ne bavi naučnim istinama.Gde piše da je zemlja stara 6000 godina?naravno da piše, samo što besmrtna ne ume da čita bibliju.
Matej 9:ja imam vecnost a ti?
manite se vi tog vaseg boga koji nedaje hranu narodu afrrike
ja imam vecnost a ti?

ja im pomoci nemogu , ali vas bog moze ali namerno nece nego hoce da se muce i umiri , ima li veceg greha,
manite se vi tog vaseg boga koji nedaje hranu narodu afrrike

Bog je stvorio hiljade bolesti, zemljotrese , poplave, i jos hiljade zala da bi se izivljavao na svojoj deci,
не знам да ли си атеиста, ал све ми личи.
како неки измишљен лик направи такво с*рање?

Ako je neko izmisljen lik, kako onda moze nesto da napravi?
![]()
Sto bog nenahrani decu afrike kad moze jer je svemocan, Znam ja dobro boga , on je gresniji od ljudi , nema tog broja koliko puta, samo sto ljudima nije dozvolio da nista znaju o njemu i bilo cemu,ljudi misle da je on samo jubav , jer nebi mogli nikad da shvate zasto bi bilo zla u njemu, i da je on gresan