- Poruka
- 29.534
Pa sto ne rece da citiras i sa kog mesta iz Biblije citiras. Ovako bez tog to poprima sasvim drugo znacenje.
![]()
vidim sve ti je smesno

a tema je ozbiljna i govori o tome da zivimo u poslednjim danima ovog sistema...
pred Aramagedon...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto ne rece da citiras i sa kog mesta iz Biblije citiras. Ovako bez tog to poprima sasvim drugo znacenje.
![]()

vidim sve ti je smesno
a tema je ozbiljna i govori o tome da zivimo u poslednjim danima ovog sistema...
pred Aramagedon...![]()

A ko je uz naziv teme postavio smeska, ja ili ti.
Armagedon je u toku samo se mozda ne slazemo sa datumom kad je poceo.
![]()
smesno, kad bude Armagedon osetices...
Nebeske sile ce se pokrenuti, Bog ce unistiti zlo....

da, jedva cekam novi svet ociscen od zla![]()

da, jedva cekam novi svet ociscen od zla![]()
Kako ces ti dati svoj doprinos u toj odlucujucoj borbi ?
![]()

онда ће тебе прву почистити а?
Ja sam se odavno ocistila od zla, a ti??? Znaci brini za sebe... malo...
Ova opaska ti je zla, pa sta mislis sta Bog misli o tebi onda?
Ovako ce izgledati Bozji rat....
2. Letopisa ili Dnevnika
14 Tada siđe duh Gospodnji usred zbora na Jazila sina Zaharije sina Venaje sina Jeila sina Matanijinog, Levita između sinova Asafovih, 15
I reče: Slušajte, svi sinovi Judini i Jerusalimljani, i ti care Josafate, ovako vam veli Gospod: Ne bojte se i ne plašite se tog mnoštva velikog, jer nije vaš rat nego Božji.
16 Sutra izađite na njih; oni će poći uz brdo Zis, i naći ćete ih nakraj potoka prema pustinji Jeruilu.
17 Ne treba vi da se bijete u ovom boju; postavite se, stojte pa gledajte kako će vas izbaviti Gospod, Judo i Jerusalime! Ne bojte se i ne plašite se, sutra iziđite pred njih, i Gospod će biti s vama.
22 A kad počeše pesmu i hvalu, obrati Gospod zasedu na sinove Amonove i sinove Moavove i na one iz gore Sira, koji iziđoše na Judu, te se razbiše. 23 Jer sinovi Amonovi i sinovi Moavovi ustaše na one iz gore Sira da ih pobiju i potru; i kad pobiše one iz gore Sira, udariše jedni na druge, te se potrše.
Cim je Bozji rat Bog ce ratovati u ime Bozjih slugu...
![]()

Joj, samo izabrani narod nema sta da brine.
![]()
Sale nisi dobro obavesten, ja sledim Hrista i hriscanstvo i time mogu ocekivati spasenje...
a ti sta radis da bi ga dobio?
i teme nije o meni nego o poslednjima danima tako da molim te drzi se teme...
Da, Bog je sebi izabrao narod za svoje ime ... to je duhovni Izrael iz svih naroda i nacija...
takodje veliko mnostvo ljudi koji nose njegovo ime...

Ne postoji duhovni Izrael u smislu srpski narod. Srbin a duhovno Izraelac ?
Budi to sto jesi, pa ako zasluzujes RAJ bices tamo.
![]()
ko je spominjao Srbe???
Bog prihvata svakog pravednog coveka iz svih nacija...
Dela Apostolska 10
34 Tada Petar, otvorivši usta, reče: Zaista vidim da Bog nije pristrasan, 35 nego u svakome narodu njemu koji se god boji njega i pravedno postupa, mio je njemu.

Nigde u Bibliji se Bog nije izjasnio da mu je neki drugi narod osim izabranog po volji. Lako je ukazati gde Isus jasno kaze da je dosao samo radi izabranog naroda.
Ni narodi ni pojedinci iz njih nisu dobrodosli sve do u par recenica u delima apostola.
Da je Bog hteo On bi licno rekao, a ne bi ostavio apostolima da o tom pricaju, a i sto bi ponavljao kad je vec rekao da je jedan narod izabran i da je Isus dosao samo radi jednog naroda.
Motivi apostola se mogu objaniti ...
![]()
Pricas napamet... Bog se izjasnio ko mu je po volji...i koga je odbacio...
Da li je ovo odgovor nekoga ko se očistio od zla?Ja sam se odavno ocistila od zla, a ti??? Znaci brini za sebe... malo...
Ova opaska ti je zla, pa sta mislis sta Bog misli o tebi onda?
Da li je ovo odgovor nekoga ko se očistio od zla?
Ko sme to reći za sebe?