u z pomoc andjela ???![]()
![]()
aha, raselovog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u z pomoc andjela ???![]()
![]()
aha, raselovog.

Ja zaista ne znam na osnovu čega tamo napisanih si ti došla do zaključka da znaci tamo opisani odgovaraju periodu od 1914? To je samo tvoje proizvoljno tumačenje koje je potpuno besmisleno. A još je besmislenije insistiranje na besmislici kao da je dokazana činjenica.U uvodnom postu imas kako se dolazi do 1914, izracunavanjem prema prorocanstvu Danila o 7 vremena...
Takodje prema znaku poslednjih dana koje je dao Isus u Mteju 24, Marku 13 i Luci 21, ti znaci odgovaraju periodu od 1914 godine...
Znaci imamo dva nacina da dodjemo do 1914 godine![]()
![]()
Draga moja, ja sam tvoje postove pročitao nekoliko puta. I mogu slobodno da kažem da tamo nema ni pojma o nekakvom objašnjenju spominjanja 1914 godine u kontekstu u kojem je ti pominješ.Sve je objasnjeno... a ti se ne zelis niti potruditi da procitas uvodni post... tvoj problem da samo vices kako ne znas...

Draga moja, ja sam tvoje postove pročitao nekoliko puta. I mogu slobodno da kažem da tamo nema ni pojma o nekakvom objašnjenju spominjanja 1914 godine u kontekstu u kojem je ti pominješ.
Jer, to nije ni prvi ni poslednji događaj koji se može opisati rečima iz Jevanđelja.
Jer je i pre i posle bilo velikih istorijskih događaja u kojima je ustajao brat na brata, sin na oca, carstvo na carstvo i slično.
Besmrtna, jedno pitanje za tebe ako moze....
Koji se Bog javio Avramu, Mojsiju i ostalim, Bog Otac ili Sin Boziji ?
besmrtna nas opet traumira![]()
Kad bi pozbavao Bibliju znao bi i ti isto to![]()

ako te traumira Bozja rec, zali se Bogu...

Isus je Dobar, nikog ne traumira
trumiraju pojedini propovednici

Isus je rekao da ce doci da sudi svima a ne ja...![]()
dela Apostolska 17
Kad smo dakle rod Božji, nemamo da mislimo da Božanstvo liči zlatu ili srebru ili kamenju istesanom veštinom i radom ljudi.
30 Ne vodeći računa o vremenima neznanja, javlja sad Bog svim ljudima da oni imaju da se pokaju;
31 jer je on odredio dan u koji će celome svetu suditi po pravdi, preko čoveka koga utvrdi, o čemu dade svima pouzdan dokaz, uskrsnuvši ga iz mrtvih...
.
Nije isto Bog Otac i Bozji sin
Kao sto ni ti nisi isto kao i tvoj otac ...
Mislim lako je ... prema tituli se vidi ko je ko... ( to zbnog ovih koji ne kapiraju da su to dve razlicite duhovne osobe )
Vrhovni Bog Stvoritelj je Jehova ( JHVH ) a njegov sin je Isus Hrist....
naravno da se Bog Jehova javio Mojsiju Avramu itd..
Taj sam odgovor i ocekivao...ali to je velika zabluda kod mnogih...
Evo jedan simpaticano ilustrovan film (ne traje mnogo, tridesetak min) pa bi bilo korisno da ga pogledas, a i ostali clanovi foruma kojima nake stvari nisu bas jasne, jer je u filmu dosta toga lepo razjasnjeno.
nadam se da ces shvatiti ko se javio Mojsiju,Avramu. . .javio se onaj koji ih je i stvorio!

Isus Hrist je Bog koji je stvorio univerzum, koji je stvorio sve sto je na planeti ukljucujuci i coveka, isti taj Isus je razgovarao sa Adamom i Evom; Mojsijem,Avramom idr. isti taj Isus ce da sudi i da pocisti zlo zauvek!Naravno, a stovirio ih je Jehova Bog![]()
Isus Hrist je Bog koji je stvorio univerzum, koji je stvorio sve sto je na planeti ukljucujuci i coveka, isti taj Isus je razgovarao sa Adamom i Evom; Mojsijem,Avramom idr. isti taj Isus ce da sudi i da pocisti zlo zauvek!
Izvini prema Bibliji Iisus Hrist je stvoren i on je samo Bozji Sin....
Stvoritelj je Bog Jehova.
A tacno, Bog je dao Isusu Ulogu Sudije...