Zelenski ismijava Trumpa kao potencijalnog ‘gubitnika’Zeljo se ovde najviše nafatirao, ubedljivo.
Čak mu i Tramp skinuo kapu?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelenski ismijava Trumpa kao potencijalnog ‘gubitnika’Zeljo se ovde najviše nafatirao, ubedljivo.
Čak mu i Tramp skinuo kapu?![]()
trebao je prvo da izbombarduje zapad pa onda "uvjeti"
mislim gde si ti bio na minskim pregovorima? koji sad zapad, kad je zapad poceo tacno da pregovara? ja sam cuo da ukrajina pregovara kao strana u sukobu, ali ako je zapad, onda prvo valjda rat bombardovanje tog zapada, pa posle da se vidi sa pregovorima i "uvjetima", po proceduri
e, zapad trazi mirovno resenje, a zabranili minski sporazum koji je bio pa finalizovan - na kojim li si ti drogama da mi je znati
i sa kim zapad trazi mirovno resenje, sa koalicijom voljnih da ratuje? zasto kina ne ucestvuje y tom trazenju resenja?
ali ovo tvoje sve od a do s je glupost, lagarija, bulaznjenje
procitaj dojce vele sta kaze, a ne izmisljaj i ne lazi, SPORAZUM JE BIO SVEOBUHVATAN, i TRAJAN, a to su posle merkel i olande rekli da su varali ruse dok se ovi ne naoruzaju, trebao im je privremeni predah u ratu - e zato sada placaju, a treba i eu da plati jer nije dozvolila mir, i jer je davala lazne garancije za sporazumMinski sporazum je samo bio privremeni prekid vatre, nije bio nikakvo rešenje jer nije nudio nikakvo rešenje spora. Zato nije ni opstao.
ma mastaju, znas ti gde je kraj godine, za pola godine? ne lipsi magarce do zelene traveAutorska
Svi na zapadu misle da su F-16 avioni prekretnica i da bi onda Ukrajina mogla da zaustavi Rusiju ali to nikakve veze nema jer prava istina je u tome šo ti avioni mogu da nose nukleano oružje i svaki borbeni let prema Rusiji biće Ruska ruka na crvenom dugmetu.A da li ste uopšte svesni šta to znači?
To znači da će i niži oficiri u Ruskom lancu komande imati ovlašćenje da upotrebe nuklearno taktičko oružje a to znači sam svetski rat.
Posle toga se više narod u državama neće pitati nego samo ginuti kao Ukrajinci sada.
Razgovaraš putinofilom, koji iz sigurnosti zapadne zemlje pljuje po tom istom zapadu. Van svake pameti....Minski sporazum je samo bio privremeni prekid vatre, nije bio nikakvo rešenje jer nije nudio nikakvo rešenje spora. Zato nije ni opstao.
kaze nafo treba mu jos 2 do 3 godine da se spremi, ako rusija moze da saceka? i ja isto, slatki dolari, a posle cu da vidim, jer ako kina i rusija naprave vojni pakt i dogovore se odjednom da nas satru, moze amerika da ne osvane jednog dana samo, i onda bi valjalo da zdimim pre tog dana... za sada nece, suska se da ce vvp da satre evropu, bas su se svi primili da se biju sa njim , osim madjara i slovaka, mediteran ne racunam@bas kao
Kada seliš za Rusiju, čuo sam da je isto kao treći rajh slična u okupaciji stranih teritorija. To je inaće i vama srbima u krvi....samo ako bi vam neko dopustio...
kaze, citam bas, fog rasmunsen da zovemo putinov blef, a isto to i druga strana misli, da zapad blefira, tako da sam ja precizirao bas baltik za rusku nukl probu, da se ukake pribalticke 3,14cke kojima je vec zapretio [male, gusto naseljene]Razgovaraš putinofilom, koji iz sigurnosti zapadne zemlje pljuje po tom istom zapadu. Van svake pameti....
Došao nam u posetu premijer Egipta, posećuje li vas tamo u Zagrebačkom kantonu neki strani državljanin uopšte?@bas kao
Kada seliš za Rusiju, čuo sam da je isto kao treći rajh slična u okupaciji stranih teritorija. To je inaće i vama srbima u krvi....samo ako bi vam neko dopustio...