Poslednje upozorenje Rusije da sa F-16 avionima postaje direktna nuklearna NATO pretnja Rusiji

Oni koji su bombardovali jedan glavni grad u srcu Evrope, Beograd,

To se obrati Miloševiću, ja se ne identifikujem sa njegovom sumanutom politikom. Prvo je naselio 2 miliona Albanaca na Kosovo a onda je odlučio vojno da ih protera. I dobio po nosu. Jbg.

pogazili Rezoluciju 1244, pokhenjali se na međunarodno pravo, oteli nam deo teritorije,

Kako misliš oteli? Odneli u Ameriku? Mnogo si smešan. Teritorija je pripala građanima koji na njoj žive. Ne znam što je to tako teško skapirati. Ko je kriv što što je tamo bilo 90% Albanaca i 10% Srba? Amerika? Malo sutra. Mi smo krivi. Ali kapiram da je lakše reći "oteli nam". Samo i dalje nije jasno da li zavaravaš sebe ili se eto malo praviš lud ;)

sad kao pomažu Ukrajini zbog ruske "agresije" i štite njen teritorijalni integritet?

Naravno, svaka pro-zapadna država je dobrodošla u ekipu. To važi i za nas samo je problem što imamo previše "hoćemo da se inatimo" likova kao što si ti ;)

Ništa od onoga što su NATO zlikovci poslali Ukrajini nije pomoć, sve će to Ukrajinci morate da vrate, sa kamatama.
A ako Ukrajinci izgube (kao što hoće), vratiće im qurac.

Videćemo, ne bih se ja prerano radovao.
 
Nije nego ti ne razumeš poentu, sporije čitaj... Evo da probam još jednom:

Za Putina je ratovanje kad gazi slabijeg. Odatle metafora da bi mu najviše odgovaralo da se Ukrajinci bore sa lukom i strelom. Kako im sa strane dođe neka pomoć i naoružanju (koje je ekvivalent onome koje ima i Rusija, dakle ništa bolje), tako ih hvata panika i kreću da prete nuklearkama. Zar to po tebi nije jadno? To pokazuje da Putin samo hoće da se sadistički iživljava nad slabijim, a kad mu dođe neko njemu ravan, onda kukanje.
Kad dolazi???
Sta je cekao do sada??
Prestani da se provaljujes nisi vise zanimljiv
Jbg u kom svetu vi zivite,zasto podcenjujete neke stvari?
 
To se obrati Miloševiću, ja se ne identifikujem sa njegovom sumanutom politikom. Prvo je naselio 2 miliona Albanaca na Kosovo a onda je odlučio vojno da ih protera. I dobio po nosu. Jbg.Kako misliš oteli? Odneli u Ameriku? Mnogo si smešan. Teritorija je pripala građanima koji na njoj žive. Ne znam što je to tako teško skapirati. Ko je kriv što što je tamo bilo 90% Albanaca i 10% Srba? Amerika? Malo sutra. Mi smo krivi. Ali kapiram da je lakše reći "oteli nam". Samo i dalje nije jasno da li zavaravaš sebe ili se eto malo praviš lud ;)Naravno, svaka pro-zapadna država je dobrodošla u ekipu. To važi i za nas samo je problem što imamo previše "hoćemo da se inatimo" likova kao što si ti ;)Videćemo, ne bih se ja prerano radovao.
E sad sve to pročitaj samo Milošević zameni sa Zelenski, NATO sa Rusija a Kosovo sa Krim i Donbas.
 
Rusi znaju da sa Ukrajincima mogu da izađu na kraj (i to jedva) samo ako ovi koriste luk i strelu pa svaki put kad dobiju neko modernije oružje, kakvo inače ima i Rusija, onda drame i kukaju. Rat nije rat ako je protivnik sa fer uslovima, mora da bude iživljavanje nad slabijim ;)
Zelen si ko trava...
 
Kako misliš oteli? Odneli u Ameriku? Mnogo si smešan. Teritorija je pripala građanima koji na njoj žive. Ne znam što je to tako teško skapirati.
Aha.
Pa kad se na tvoju livadu u Bugarskoj doseli šiptar, onda je to njegovo?

Ko je kriv što što je tamo bilo 90% Albanaca i 10% Srba? Amerika? Malo sutra. Mi smo krivi. Ali kapiram da je lakše reći "oteli nam". Samo i dalje nije jasno da li zavaravaš sebe ili se eto malo praviš lud ;)
Kod tebe je dobro što ne moraš uopšte da se praviš lud... :mazi:
Koga bre boli qurac koliko tamo ima šiptara?
Još uvek imaš u Srbiji devastiranih krajeva u kojima živi samo 10% nekadašnjeg
stanovništva i to većinom starih, kao posledica "politike" tvojih žutih idola.
I sad se tu dosele šiptari ili tvoji bugari i proglase to za nezavisnu državu?
Turci proglase svoju državu u Berlinu, tamo ih je bilo u Kreuzbergu čak preko 90%?
Ajd probaj ponovo, možeš ti i gluplje od toga... :mazi:
 
lepo čovek kaže......

Mislim da se ruska politika strateške strpljivosti – koja je imala za cilj da je Zapad shvati kao želju Moskve da ne eskalira sukob i da je ona spremna za njegovo zatvaranje (pod njenim ključnim uvjetima) – sada iscrpila, da ne kažem doživjela fijasko. Zapad je rusku suzdržanost i oprez shvatio kao strah, nemogućnost i nedostatak političke odlučnosti.

Upravo pokretanje ruskih nuklearnih vojnih vježbi – prvih od uspostave moderne Rusije nakon raspada SSSR-a, prema mom mišljenju ukazuje na promjenu ruske strategije – iz strpljivosti prema strateškoj odlučnosti. Ona će u prvom redu ovisiti o odlukama SAD-a odnosno NATO saveza na predstojećem summitu i njima će se prilagoditi.

Kako bih u svemu ovome barem prividno ostao optimist (jer to nisam) smatram mogućim i da je čitava ova pokrenuta glasna priča o dozvolama za Kijev za nanošenje udara zapadnim oružjem usmjerena na zastrašivanje Rusije i njeno primoravanje na početak pregovora o zaustavljanju rata pod uvjetima koji će se pokušati dogovoriti na lipanjskoj konferenciji u Švicarskoj (na koju Rusija nije pozvana).
 
Nije nego ti ne razumeš poentu, sporije čitaj... Evo da probam još jednom:

Za Putina je ratovanje kad gazi slabijeg. Odatle metafora da bi mu najviše odgovaralo da se Ukrajinci bore sa lukom i strelom. Kako im sa strane dođe neka pomoć i naoružanju (koje je ekvivalent onome koje ima i Rusija, dakle ništa bolje), tako ih hvata panika i kreću da prete nuklearkama. Zar to po tebi nije jadno? To pokazuje da Putin samo hoće da se sadistički iživljava nad slabijim, a kad mu dođe neko njemu ravan, onda kukanje.
hehe, gazi slabije..... ma nemoj.

a NATO vojnio savez samo napada jače i to iz humanitarnih razloga... :hahaha:
sravnili su moćni Irak , Libiju. Avganistan, Srbiju..........
 
Како којих?

Рат је требао да буде готов за 3 дана, а ускоро ће 3 године од почетка.

Судећи по натписима на форуму, украјински трећепозивци (јер су сви остали давно побијени или постали инвалиди рата) већ годину дана одолевају руској агресији и нема никаквих изгледа ни за померање фронта ни за мировне преговоре.

Русија је изолована као никада раније, време не ради за Русију.

Ма колико колеге са Крсте на сваки пост имале одговор "видећеш..једног дана пропашће Америка".
Тотални промашај, Русија је данас много јача него на почетку рата, што дуже траје, њима више одговара дугорочно гледано, исто важи и за Амере. Тотални губитници су Украјинци, а дјелимично и ЕУ.
 
Ko god bude više živ od njih. Neće biti svi živi zapravo pitanje je hoće li iko od njih.
Ma problem je sto i sa druge strane od ovih tuzioca,novinara,advokata,medija...slabo ce ko da pretekne..anglo-saksi su genocidniji od Turaka,Japanaca,Mongola..dokazano vekovima...ovi sa zapada sto drze crveno nuklerno gume nisu svakako ni Bajden ni Tramp....
 
krajnji rezultat za sve strane koje ucestvuju i koje ne ucestvuju je nuklearni armagedon...karcinomi 20.000 vrsta i podvrsta...90-99% populacije ce narstradati na celoj planeti...odma u startu 15-20% od direktnih nuklearnih udara a za 1 god jos 75-79% od uzasno velike radijacije...

Bolje i to nego život pod ruskom čizmom. Dapače, bolje da cijeli planet steriliziramo nego da živimo pod tim maloumnicima. Tatari ih guzili 500 godina, nakon Tatara svaki vladar im bio psihopat, uopće nemaju osjećaj za mjeru i normalno. Ne hvala.
 
10-20.000 poginulih civila 1 masovnijem NATO napadu u Moskvi,Peterburgu ili kojekede po Rusiji ce biti signal da Rusija izbaci na jelovniku sve sto ima...spremimo bar tablete joda i nesto konzervirane hrane i vode...zivi ce zavideti mrtvima a Evropa ce biti izuzetno slabo naseljena sa ljudima
Počeo si napokon da razmišljaš dobro je to.
 
Bolje i to nego život pod ruskom čizmom. Dapače, bolje da cijeli planet steriliziramo nego da živimo pod tim maloumnicima. Tatari ih guzili 500 godina, nakon Tatara svaki vladar im bio psihopat, uopće nemaju osjećaj za mjeru i normalno. Ne hvala.
Koji je problem vas hrvata kada se pomenu Rusi i Srbi?
Reći ću ti ja.Zato što ste se odrekli porekla druže pa misliš da si ispao iz zapadnog dupeeta.
 
Autorska
Svi na zapadu misle da su F-16 avioni prekretnica i da bi onda Ukrajina mogla da zaustavi Rusiju ali to nikakve veze nema jer prava istina je u tome šo ti avioni mogu da nose nukleano oružje i svaki borbeni let prema Rusiji biće Ruska ruka na crvenom dugmetu.A da li ste uopšte svesni šta to znači?
To znači da će i niži oficiri u Ruskom lancu komande imati ovlašćenje da upotrebe nuklearno taktičko oružje a to znači sam svetski rat.
Posle toga se više narod u državama neće pitati nego samo ginuti kao Ukrajinci sada.
ne, to znaci da su rusi trebali sa taktickim da podignu ulog odavno vec, a ne samo da prate zapadno podizanje

takticko ne znaci svetski, nego ima da nema evrope samo

ko prati medije i izjave, vidi da mi ameri ne odobravamo udare u dubinu ruske teritorije, a evropljani da, - e, pa molim lepo, nas amere zaobidjite, a evropljane ne znam sta cekate, zasto ih niste gadjali sa taktickim, mi ameri smo se tome vec odavno nadali... da nje ispadne sad f16 hebo vas f16, pa jel proslo 2 godine vec, kad ako ne sad? jos 2 godine da prodju?

objavite rat zvanicno zemljama koje kazu da se gadjate u dubinu, i kvit, recite im da se spreme, pa uterajte im, jel ja treba dfa vas ucim? OBJAVITE IM RAT.
mi ameri rekosmo da NECEMO, NE OHRABRUJEMO I NE DAMO DA SE VI GADJATE U DUBINU TERITORIJE, a ovim koji daju i traze da se vi gadjate, pa objavite im rat, sta cekate? ocete da ih sprcate na kvarno, bez objave? e, pa to je vasa doktrina, a ja tako ne znam da igram.
 
Poslednja izmena:

Back
Top