Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.454
Ne ide to tako, nešto moraš da znaš, nešto da naučiš, ako ne znaš, a mnogo toga da pitaš, jer ne piše nigde...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, а Председник Вучић би могао бити на челу тог Савеза! Ионако га је Председник Додик прогласио Ујединитељем Срба!Pokreće se Balkanski Pravoslavni Savez da se uništi opkoljena Albanija koja pravi probleme pravoslavcima kao i odbrana od Turske. U Balkanskom Pravoslavnom Savezu će biti Srbija, Bugarska, Grčka, Crna Gora i Sev.Makedonija.
Pogledajte prilog 1614679Pogledajte prilog 1614678Pogledajte prilog 1614677
pa tih 800 eura ruske plate vredi vise u Rusiji nego 5000 evra plate u svajcarskoj.kina zivi od trgovine i prodaje svoje robe
amerika i zapad imaju 700 milijuna stanovnika sa prosecno 2000 eura plate
rusija ima 130 milijuna stanovnika sa prosecno 800 eura plate
i u rusiji oće da kupe po neki lg televizor, micubiši auto, odu na letovanje u grčku, neki dell laptop...pa tih 800 eura ruske plate vredi vise u Rusiji nego 5000 evra plate u svajcarskoj.
Paritet valuta uspostavlja americka hegemonija po kojoj je dolar , kao i evro, precenjen za oko 80 posto.
Unistenjem dolara kao svetske valute i realnim obracunom sa ostalim valutama, plate u Rusiji ce biti 3000 evra a u americi 700 evra.
ziv mi ti bio pa video.
…which sounds just lovely and not at all creepy and hubristic.a once-in-a-generation opportunity to reimagine the multilateral system and steer humanity on a new course
dedolarizacija nije unistenje, naprotiv, radi se na tome da dolar klekne u svakom smislu, a da se ne unisti, sta znam da pobegnemo u neki digitalni amero na primer, ili kriptovaluteA to uništenje dolara najavljuju još od 1972
generacije rusa pomreše ne dočekavši da to dožive
Trebaju da shvate da je dolar postao medjunarodna valuta ne nekim zakonom ili uredbom ili cak i naredjenjemdedolarizacija nije unistenje, naprotiv, radi se na tome da dolar klekne u svakom smislu, a da se ne unisti, sta znam da pobegnemo u neki digitalni amero na primer, ili kriptovalute
njihov problem je sto je dolar jak u nogama, pa ce tesko da klekne, i onda beze od njega