Poslednja skupština Ujedinjenih nacija ili početak novog svetskog poretka?

Metronomy

Buduća legenda
Banovan
Poruka
46.286
Sazvana je Generalna skupština UN u vezi budućnosti sveta nazvana Samit o budućnosti, u sadašnjim prilikama u Svet može ići na više strana i to dve glavne, stvaranje multipolarnog sveta ili nastavak nasilja nad dokumentima postojećih UN i održavanje nasilja unipolarnog sveta sa anglosaksonskim centrom moći.
Da li mislite da će se naći rešenje i uspostaviti novi svetski poredak?

ja ne znam kakvo je ovo otvaranje teme bez ikakvih linkova, na bazi cega da formiramo misljenje ako nemamo dovoljno informacija?
Da li mislite da će se naći rešenje i uspostaviti novi svetski poredak?
@Metronomy dodaj linkove
Sazvana je Generalna skupština UN u vezi budućnosti sveta nazvana Samit o budućnosti,
sve si nam rek'o

Davno sam na forumu napisao kako se svet deli po hijerarhiji i gde će se beograd nalaziti...
Novi svetski poredak je drugačija podela sveta parcelacijom moći, ovo me se naravno suprotstavlja antiljudska koalicija satanista fašista drugog bloka Novog svetskog poretka, ona unipolarna koja novi poredk vidi u smanjivanju broja ljudi, što je sada lako moguće, bolestima i ratovima.
Ova Skupština o bezbednosti bi trebalo da ratove prenese u političke forume UN koje su za to i stvorene....

Verujem da će se pojaviti problem sedišta UN i da će jedna od odluka biti, da se sedište UN premesti u Kolombo....Pored Kolomba je lako napraviti nezavisnu teritoriju sa izlazom u medjunarodne vode i vazdušni prostor za pristup svih strana u sukobu bilo gde u svetu...
taman posla.........pa da i Putin dolazi u UN i podbunjuje svet.............to amerika ne sme dozvoliti.

После Историјског Говора Предсеника Вучића на којој им је одржао свима лекције, и не видим разлоге за постојање те институције.
Nije još, sutra će se desiti taj govor....a naravno da ima argumenata, jer je napadaom na Srbiju zvanično izvršena agresija na medjunarodno pravo....a jasno da ima dokaza direktnog uništavanja odluka UN kroz nezakonito menjanje tih odluka silom...

Nije još, sutra će se desiti taj govor....a naravno da ima argumenata, jer je napadaom na Srbiju zvanično izvršena agresija na medjunarodno pravo....a jasno da ima dokaza direktnog uništavanja odluka UN kroz nezakonito menjanje tih odluka silom...
Међународно право одавно више нико не бренује, ако је икада и бреновао.

Rusi sve moraju da podrže, jer im je to opravdanje za akciju u dombasu, Kinezi zbog mešanja amerike u unutrašnje stvari Kine takodje silom protivno dokumentima UN Arapi svakako imaju razloga za podršku, Latinska amerika višestruko ima razloga i volje dakle velika većina sveta je sa jedne strane, pa pretnje silom sa strane engleske fašističke koalicije nemaju dovoljno jasnu poziciju za pretnju nuklearnim ratom....

Davno sam na forumu napisao kako se svet deli po hijerarhiji i gde će se beograd nalaziti...
Novi svetski poredak je drugačija podela sveta parcelacijom moći, ovo me se naravno suprotstavlja antiljudska koalicija satanista fašista drugog bloka Novog svetskog poretka, ona unipolarna koja novi poredk vidi u smanjivanju broja ljudi, što je sada lako moguće, bolestima i ratovima.
Ova Skupština o bezbednosti bi trebalo da ratove prenese u političke forume UN koje su za to i stvorene....
Pokreće se Balkanski Pravoslavni Savez da se uništi opkoljena Albanija koja pravi probleme pravoslavcima kao i odbrana od Turske. U Balkanskom Pravoslavnom Savezu će biti Srbija, Bugarska, Grčka, Crna Gora i Sev.Makedonija.

26731243_10155755251701628_2519535455518701207_n.jpgbalkanski-rat.jpg1111854209.jpg

Back