Posledice belosvetskih ratova po Srbiju...

Robovi su to, prijatelji, i oni znaju samo da laju ...

Ситуација српских робова је толико лоша, суверенитет је све даљи, да нам се не може ништа лепо догодити, било да останемо у садашњој Империји која је у паду или да нас ослобађају друге Империје !

Биће ту катастрофе, слома државе, глади ... рат нас може заобићи, али биће мртвих српских робова колико неки хоће !!!

Svi Srbi ti žive na zapadu ili beže na zapad. Čak i jednog dana, ako zbog svoje tvrdoglavosti i inata budemo odlučili da izgubimo državu, opet će svi Srbi da žive po tuđim državama takođe na zapadu. Kako god okreneš, Srbi su zapadni narod. A nezadovoljstvo koje vučeš nema veze sa zapadom već sa naopakom politikom Slobodana Miloševića. On je odlučio da nas uvuče u sukob sa NATO-om koji smo (gle čuda) izgubili.
A koja to istorija uči da smo Srbi na Balkan došli sa Zapada? Moji čestiti preci, koliko znam, a znam, jer sam se godinama obrazovao, su došli iza Urala. Osnovali su, pobedivši Rimljane, svoju prvu Slovensku državu na Balkanu, koju su zazvali Raška i glavni grad te države je bio Ras? Na šta te to asocira? Ti moji časni preci su sami sebe zazvali Rasi, vekovima posle toga su primili drugo ime, podmetnuto od strane Cincara i zilota iz Grčke, Srbi....Govorili su i pisali tim ruskim pismom, najbolju rusku recenziju st.slovenskog jezika. Zastavu je Srbima podario car Rusije ... Uvek, baš uvek Rusija je bila na strani Srba, jer su svi Srbi u svojim genima imali i gen Rusa ... Srbija može da nestane samo u slučaju da se pridruži sa zapadnjačkim hijenama i odrekne se braće Rusa ...

Svi Srbi ti žive na zapadu ili beže na zapad. Čak i jednog dana, ako zbog svoje tvrdoglavosti i inata budemo odlučili da izgubimo državu, opet će svi Srbi da žive po tuđim državama takođe na zapadu. Kako god okreneš, Srbi su zapadni narod. A nezadovoljstvo koje vučeš nema veze sa zapadom već sa naopakom politikom Slobodana Miloševića. On je odlučio da nas uvuče u sukob sa NATO-om koji smo (gle čuda) izgubili.

То су можда твоји савезници који су вас терористе помогли оружјем 1944 да пређете Дрину и нападнете изданог бившег америчког савезника Дражу. Зар нису Британци и Амери издали Краља и свог савезника ?

Према томе ти ваши савезници су вас Несветосавце издали 1999.г., као нас Светосавце 1944.г.

Да ли си свестан колико је ово широк појам?
Чак ни да си рекао ,већина Срба" па опет није сасвим тачно,а тек ово ,,сви Срби" је небулозно.

Моји рођаци који раде у Русији нису Срби или ?

Pa to je sitan izuzetak. 99% su na zapadu. Ne znam kojom logikom vas nekolicina ovde ignoriše činjenice jer vam se to ne svđa? Mislim, koga briga da li vam se zapad sviđa ili ne, geopolitika nije stvar sviđanja, već izbora koji se zasniva na interesu. Biri rusofilska Briks država nasred teritorije zapada i Nato je totalno sumanuta i mazohistička ideja sa željom da Srba na ovim prostorima više nema. Svako će izbaciti kamečić iz cipele koji ga žulja. Da, znam, sad ćeš reći, mi imamo inat. To je super ;)

Pa to je sitan izuzetak. 99% su na zapadu
Опет и да су мањина не значи ,,сви Срби", јел знаш ти шта значи тај појам ,,сви"?

Друго, опет се фрљаш неким мерама и стопама без икаквког поткрепљења где си нашао извор за то.

Тачно је да многи иду,али не јер је тамо толико бајно, него јер су занесени и мисле да се тамо паре беру на дрвећу .

Ništa to ne znači Jevrejima jer su oni smrtno zavađeni. Drugo svi ostali su se smirili što se tiče Izraela osim Irana. Ja se plašim neke veće vojne intervencije na Iran, Iran nema tu nikakve šanse ako uleti i Amerika, ali će to biti dugotrajni izvor nestabilnosti. I biće mnogo gore nego što je bilo u Avganistanu i Iraku. Kako držati pod kontrolom 80 miliona ljudi koji su neprijateljski nastrojeni prema vojsci koja bi uletela tu?
Kad se kaže Jevreji ili Židi ne misli se samo na takozvani Israel nego i na SAD koje su takođe židska država a posredno u određenoj meri i na ceo kolektivni Zapad jer SAD predvode kolektivni Zapad i stavovi kolektivnog Zapada najčepće su stavovi SAD.Ne uvek jer ponekad ima disonantnih tonova ali ništa drastično.
Tako posredno internacionalno židstvo upravlja celim kolektivnim Zapadom što znači i najvećim delom Sveta,
Imaš ti još mnogo da učiš.

Iskreno ruska vojska se obrukala u Ukrajini. Toliko naoružanje i ne mogu Ukrajinu da pobede koja prima malu vojnu pomoć sa Zapada.
Čime se obrukala? Zar time što ne ratuju kao hijene sa Zapada, po sistemu "spržena zemlja"? Da su Rusi na taj način počeli sa SVO za dva dana bi bilo sve rešeno, ali bilo bi sve i sprženo i stradalo bi nekoliko miliona ljudi... Rusi ovu svoju SVO sprovode na velemajstorski i najčasniji način - ubijaju naciste, gde-god se pojave, a izbegavaju da ubijaju nevine civile ...Ovo je Rusima samo predigra u ono što ih čeka - dirktan sukob sa NATO hijenama ... Pametno dozvoljavaju da te zapadnjačke krvolične hijene šalju svoje oružje u Ukrajino, dolaze tamo, a onda ih čeka pravi pakao. Rusi sada znaju kakvo je zapadnjačko oružje i svesni su da oni imaju bolje i ubojitije...To su činjenice ... Prisetimo se kako su Rusi, pre neki dan, osmešili Amere sa onim avionom koji je "cmoknuo" amerski ponos F16, a tek one smijurije nada Crnim morem kada su im se Rusi bukvalno popiškili na "čudo od tehnologije vredno više milijardi dolara"... Zar nije smejurija ono što su im Kinezi upriličili sa onim balonom?

Poslednja izmena:
Kad se kaže Jevreji ili Židi ne misli se samo na takozvani Israel nego i na SAD koje su takođe židska država a posredno u određenoj meri i na ceo kolektivni Zapad jer SAD predvode kolektivni Zapad i stavovi kolektivnog Zapada najčepće su stavovi SAD.Ne uvek jer ponekad ima disonantnih tonova ali ništa drastično.
Tako posredno internacionalno židstvo upravlja celim kolektivnim Zapadom što znači i najvećim delom Sveta,
Imaš ti još mnogo da učiš.
Nisi ti čist. Ceo svet se po tebi namerio na tebe da te uništi. Nema neko druga posla nego da se bavi tobom po ceo dan.

gorivo +++, svetska kriza ++, nasa ekonimija zavisi od investicija, uvoza i pozajmica = --

Зависи зато што се производи завист од ЕУ, а која зависи од САД.

Парадигма вам није добра !

--
Све то може да се диверзификује, ако управник Србије није Дахија !

Зависи зато што се производи завист од ЕУ, а која зависи од САД.

Парадигма вам није добра !

--
Све то може да се диверзификује, ако управник Србије није Дахија !
kad bi baba imala? bila bi drumski razbojnik.
Gde mislis da ga diverzifikujes? Koju to raznoliku opciju Srbija ima? I s kojim parama da ulaze?

Back