- Poruka
- 49.241
Kako ovo trenutno stanje u svetu, rat Rusija-Ukraina, rat Izrael-Iran, može da se odrazi na nas, na Srbiju..
Koje posledice možemo da očekujemo kao država?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si seljak čovek, BIA dobije pravo da te kidnapuje u sred bela dana crnim kombijem...Kako ovo trenutno stanje u svetu, rat Rusija-Ukraina, rat Izrael-Iran, može da se odrazi na nas, na Srbiju..
Možemo očekivati da će gubitnik u tim ratovovima posebno gubitnik u ratu na BI dobiti kompenzaciju na Balkanu na srpsku štetu.Židima je najevtinije da muslimanima daju ustupke na Balkanu.U stvari ne najevtinije nego ih ne košta ništa.Kako ovo trenutno stanje u svetu, rat Rusija-Ukraina, rat Izrael-Iran, može da se odrazi na nas, na Srbiju..
Kad se milicija interesovala za poštena čoveka ?Ako si seljak čovek, BIA dobije pravo da te kidnapuje u sred bela dana crnim kombijem...
Ti baš i ne bi.Kad su ti dostavili poziv 1991 pobegao si čak u daleki Saut Temtpon.Ратовали бисмо и ми,
али,
нити имамо чиме, нити против кога.
Milicija uvek, uslovno govoreći... Teledirigovani BIA teletabisi, pa... pogađaj.Kad se milicija interesovala za poštena čoveka ?
А који сте то ви што би ратовали?Nismo mi ništa bolji, i mi bi smo ratovali, bukvalno bi se satirali od ratovanja... samo imamo ludu sreću da smo na teritoriji zapada i da im to nije u interesu pa nam ne daju. Valjda zato i mrzimo zapad
Ako već, vrli moderatore, pokrećeš neku temu zar nije red da izraziš i svoje mišljenje, naravno, kao što i dolikuje intelektualcima, zasnovano na znanju, iskustvu, logičkim predviđanja i informacijama koje si stekla iz proverivih i validnih centara infrmisanja? Što se tiče Srbije, kao i uvek do sada, po cenu opstanka, ona mora da bude na strani većine čovečansta, na strani istina i na strani slobode... Jasno je, to samo oni sluđeniji od nacističke propagande zapadnjačkih krvoločnih hijena ne vide, Srbija, ukoliko želi da opstane, mora da bude na strani BRIKS-a, jer oni su garant da će osloboditi sve one države i narode koje već decenijama tlače, ugnjetavaju i istrebjuju, krvoločne hijene sa Zapada, predvođeni zlom zla - USA i UK. Svet je na raskrsnici - ili će se te krvoločne hijene pobediti ili će ljudske civilizacije nestati ... Neme treće, a ljudska civilizacija će opstati, ako Bog da sreće ...Kako ovo trenutno stanje u svetu, rat Rusija-Ukraina, rat Izrael-Iran, može da se odrazi na nas, na Srbiju..
Sumnjam da će biti posledica po nas osim ako nekome od naših političara ne otkaže mozak i krene javno da se šlihta i nabacuje nekoj od zaraćenih stranaKako ovo trenutno stanje u svetu, rat Rusija-Ukraina, rat Izrael-Iran, može da se odrazi na nas, na Srbiju..
Zato ne podnosimo Zapad, jer je čopor krvoločnih hijena ... Kako mogu da volim Zapad, a te su mi krvoločne hijene ubile sina jedinca, samo zato što je bio srpsko dete? Da li možeš da zamisliš šta to uznači za jednog roditeljima? Tu neizmernu tugu, muku i bol ne bih poželeo nikome i spreman sam da učinim sve da se to ne desi nikome ... Zar neko normalan može da voli Zapad, naročito zlo zla USA, a oni su posle 1945. godine pobili više nevinih ljudi od Hitlera - Hitler- 50.000.000, a USA i čopor hijena koje predvode - 60.000.000. Zar neko normalan u Iraku može da voli te zločince, a pobili su im 500.000 nevine dečice i isto toliko žena, straca i nemoćnih ljudi? Zar neko normalan u Vijetnamu, Kambodži, S.Korej, Iraku, Libiji ... može da voli te okorele zločince?Valjda zato i mrzimo zapad
Zato ne podnosimo Zapad, jer je čopor krvoločnih hijena ... Kako mogu da volim Zapad, a te su mi krvoločne hijene ubile sina jedinca, samo zato što je bio srpsko dete? Da li možeš da zamisliš šta to uznači za jednog roditeljima? Tu neizmernu tugu, muku i bol ne bih poželeo nikome i spreman sam da učinim sve da se to ne desi nikome ... Zar neko normalan može da voli Zapad, naročito zlo zla USA, a oni su posle 1945. godine pobili više nevinih ljudi od Hitlera - Hitler- 50.000.000, a USA i čopor hijena koje predvode - 60.000.000. Zar neko normalan u Iraku može da voli te zločince, a pobili su im 500.000 nevine dečice i isto toliko žena, straca i nemoćnih ljudi? Zar neko normalan u Vijetnamu, Kambodži, S.Korej, Iraku, Libiji ... može da voli te okorele zločince?
Ništa to ne znači Jevrejima jer su oni smrtno zavađeni. Drugo svi ostali su se smirili što se tiče Izraela osim Irana. Ja se plašim neke veće vojne intervencije na Iran, Iran nema tu nikakve šanse ako uleti i Amerika, ali će to biti dugotrajni izvor nestabilnosti. I biće mnogo gore nego što je bilo u Avganistanu i Iraku. Kako držati pod kontrolom 80 miliona ljudi koji su neprijateljski nastrojeni prema vojsci koja bi uletela tu?štetu.Židima je najevtinije da muslimanima daju ustupke na Balkanu.U stvari ne najevtinije nego ih ne košta ništa.
Kakve to ima veze sa temom i gde ti je izvor te informacije da je BIA, crnim kombijem, kidnapovala nekog seljaka, samo zato što je seljak? Zašto obmanjuješ naivne?Ako si seljak čovek, BIA dobije pravo da te kidnapuje u sred bela dana crnim kombijem...
To su obični hoštapleri koji nemaju ni znanja, ni iskustva, ni dobrih namera i jedino rade ono za šta su dresirani od krvoločnih dresera sa zapada ...Stoka, obična ...Итекако могу да их воле - Другосрбијанци
sto se tice arapa,afrike i bosonogo sveta nas direkto ce pogotiti druga seoba naroda (seoba bosonogih iz afrike preko balkanske rute)Kako ovo trenutno stanje u svetu, rat Rusija-Ukraina, rat Izrael-Iran, može da se odrazi na nas, na Srbiju..
Ništa to ne znači Jevrejima jer su oni smrtno zavađeni. Drugo svi ostali su se smirili što se tiče Izraela osim Irana. Ja se plašim neke veće vojne intervencije na Iran, Iran nema tu nikakve šanse ako uleti i Amerika, ali će to biti dugotrajni izvor nestabilnosti. I biće mnogo gore nego što je bilo u Avganistanu i Iraku. Kako držati pod kontrolom 80 miliona ljudi koji su neprijateljski nastrojeni prema vojsci koja bi uletela tu?
Zar to nije nacizam? Zar te nije sramota da tako nazivaš milione ljudi, samo zato što su druge rase, vere, jezika i kulture? Zašto se raduješ progonu tih jadnih ljudi? Zar stvarno misliš da će zemlje BRIKS-a dozvoliti taj teror nad nevinim ljudima?sto se tice arapa,afrike i bosonogo sveta nas direkto ce pogotiti druga seoba naroda (seoba bosonogih iz afrike preko balkanske rute)
Zato ne podnosimo Zapad, jer je čopor krvoločnih hijena ... Kako mogu da volim Zapad, a te su mi krvoločne hijene ubile sina jedinca, samo zato što je bio srpsko dete? Da li možeš da zamisliš šta to uznači za jednog roditeljima? Tu neizmernu tugu, muku i bol ne bih poželeo nikome i spreman sam da učinim sve da se to ne desi nikome ... Zar neko normalan može da voli Zapad, naročito zlo zla USA, a oni su posle 1945. godine pobili više nevinih ljudi od Hitlera - Hitler- 50.000.000, a USA i čopor hijena koje predvode - 60.000.000. Zar neko normalan u Iraku može da voli te zločince, a pobili su im 500.000 nevine dečice i isto toliko žena, straca i nemoćnih ljudi? Zar neko normalan u Vijetnamu, Kambodži, S.Korej, Iraku, Libiji ... može da voli te okorele zločince?
Robovi su to, prijatelju, i oni znaju samo da laju ...Ко ће да улети у Иран ?
Амери ? хаха...
мкакви ...
Kakve to ima veze sa temom i gde ti je izvor te informacije da je BIA, crnim kombijem, kidnapovala nekog seljaka, samo zato što je seljak? Zašto obmanjuješ naivne?
Да ли си свестан колико је ово широк појам?Svi Srbi