Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нису сви читали хрватску кухарицу да би је добро разумели ...
јес кад ти кажеш...
еј а како је тамо у кантону код вас ?
зима јел де ?
нису сви читали хрватску кухарицу да би је добро разумели ...
Neko mi reče da studenti iz novog sada nisu baš bili oduševljeni sa organizacijom dragih im kolega iz Beograda.. pogotovo sa ispiračima mozga koji su im se obratili direktno sa blokadeBilo je velicanstveno okupljanje u NS. Studenti iz Bgd i Novosadjani su to bezprekorno organizovali.
Nije to njihova zemlja i nije pametan svako ko upiše fakultet..Mi koji nismo promenili ništa bitno, bi trebalo da pustimo ovu decu da grade zemlju po svojoj meri. Dovoljno su pametni za to.
Da li si siguran da znaš šta si hteo da kažeš?Nije to njihova zemlja i nije pametan svako ko upiše fakultet..![]()
Vi komunisti ste izgubili na radost svih normalnih ljudi.Svaka generacija ima pravo na svoju revoluciju, neko tu priliku iskoristi a neko ne. Mi koji nismo promenili ništa bitno, bi trebalo da pustimo ovu decu da grade zemlju po svojoj meri. Dovoljno su pametni za to.
Ti misliš da si normalan?Vi komunisti ste izgubili na radost svih normalnih ljudi.
Da, ja sam normalan.Ti misliš da si normalan?
Da li ti misliš da si normalan?Ti misliš da si normalan?
Ni dao Bog.Da li ti misliš da si normalan?
Rekoh ti Iviću da nisam normalanAko si ti normalan, ja sam Džordž Vašington.
Njihova je koliko je i naša. Ne možeš odstraniti nekoga samo zato što ima drugačiji stav od tebe. Mi smo neke stvari prećutali kao peečke,a oni to, eto, neće. Imaju pravo na to. Oni su budućnostNije to njihova zemlja i nije pametan svako ko upiše fakultet..![]()
Ako budu tražili savet, daću im ga, ako ne budu opet dobro. Budućnost im ovo dugujeNjihova je koliko je i naša. Ne možeš odstraniti nekoga samo zato što ima drugačiji stav od tebe. Mi smo neke stvari prećutali kao peečke,a oni to, eto, neće. Imaju pravo na to. Oni su budućnost
Kurti?Imaju poziv Kurtija šta god im on bio u prištini....
Imam ja predlog: da gospodin Vučić, predsednik Srbije, ode u posetu kosovskim Srbima, a posebno da obiđe srpske enklave na jugu Kosova. To bi mnogo značilo tamošnjim Srbima i doprinelo da ustraju u borbi.i nastavka studentskog bunta i prolećnih temperatura red je da se organizuje i marš do druge naše pokrajine....Posle odmora i detoksikacije naši studenti imaju poziv i podršku od Kurtija da posete i Prištinu. Ne treba sada odustati.....
autorska tema
moj predlog je da studentski parlament, unapredjen u gradjanski parlament nastavi svoju borbu za institucije Srbije.....
naravno da neki jesu a neki bas i nisu...Oni su budućnost