Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 47.947
Natalija N1 vas je nazvao karnevalom, ono govedo se samo popelo na mikrofon drogirano i ostavilo pečat okupljanja....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Метрономе, не изазивај, не просипај отровне фекалије по младости и будућности Србије, слаба сам на децу, мудрије је да ме не дираш.Natalija N1 vas je nazvao karnevalom, ono govedo se samo popelo na mikrofon drogirano i ostavilo pečat okupljanja....
bio si tamo?Bilo je velicanstveno okupljanje u NS. Studenti iz Bgd i Novosadjani su to bezprekorno organizovali.
Mozdabio si tamo?![]()
Bliži im je Zagreb.i nastavka studentskog bunta i prolećnih temperatura red je da se organizuje i marš do druge naše pokrajine....Posle odmora i detoksikacije naši studenti imaju poziv i podršku od Kurtija da posete i Prištinu. Ne treba sada odustati.....
autorska tema
moj predlog je da studentski parlament, unapredjen u gradjanski parlament nastavi svoju borbu za institucije Srbije.....
Šta, one devojke što su sedele na haubi su budući psihijatri ?
Koi deo organizacije ti je najbolji? Podela droge maloletnicima ili bezbednost? Da nisi ti namestio onog motoristu?
Cuj, sve ove blokade diljem Srbije su vezbe za predstojece okupljanje “ Narodnog plenuma “ ispred adrese :Andrićev venac 1, 11000 Bgd.Koi deo organizacije ti je najbolji? Podela droge maloletnicima ili bezbednost? Da nisi ti namestio onog motoristu?
Po meni je najbolje organizovana Univerzitetska televizija, sve deca lepo beležila...
Znam im tate, spavao sam sa njihovim mamama, gledao kako odrastaju. Mislim da ih sasvim solidno poznajemЈамачно да се боље осећаш да верујеш у ово, али на твоју жалост, много су бољи.
Voleo bih da vidim ko ih čisti a ko naređuje čišćenje. Očito je da postoji hijerarhija kojoj je bitno kakvu sliku će da predstavi i poslušnici koji će da izvršavaju naređenja. I u Aušvicu se znao redEvo, kao lični svedok mogu da kažem: potpuno je neprepoznatljiva, ako bismo je poredili.
Ovo je mnogo uređenija i odgovornima generacija. Droge nema, a fakulteti su nikad čišći (održavaju ih bolje od službi), da samo napomenem neke sitnice.
Razlike između ove generacije i ranijih su prilično ogromne.
Osnovni kvalitet "dobrog" administrativca je poslušnost a ne kompetentnost i za takve uvek ima mesta, u svakom sistemu.To je malo problematično, jer je već vidjeno 68' i proučeno, pa i one iz 90tih u najgorim uslovima sankcija i pokušaja da se Srbija uvuče u gradjanski rat....proučeno.....duboka država ispucava te neke testirane načine, ali više nema mesta da pakuje nepismenu intelegenciju, administracija je prepunjena i sami sebi sede na glavi...
Ne budi zacudjen ako do leta ne krenu slicni dogadjaji i u Hrvatskoj i na Kosovu, BiH, Albaniji.valjda treba albanski studenti da ih zovu u Pristinu
al' se traži povod za okupljanje, mozda nešto da se sruši?
Voleo bih da vidim ko ih čisti a ko naređuje čišćenje. Očito je da postoji hijerarhija kojoj je bitno kakvu sliku će da predstavi i poslušnici koji će da izvršavaju naređenja. I u Aušvicu se znao red
Istina, osim ako je korumpiran ili zaplašen. U administraciju je zapošljeno 3 puta više nego je potrebno, zapošljavano je po partiskoj liniji DS i DSS 2000tih, znači mafije. Takodje i u pravosudju, prosveti, zdravstvu....i kada proveriš pravosudje u njemu rade srbi prebačeni iz kolonija, administracija je vojska stranih službi....Osnovni kvalitet "dobrog" administrativca je poslušnost a ne kompetentnost i za takve uvek ima mesta, u svakom sistemu.
i nastavka studentskog bunta i prolećnih temperatura red je da se organizuje i marš do druge naše pokrajine....Posle odmora i detoksikacije naši studenti imaju poziv i podršku od Kurtija da posete i Prištinu. Ne treba sada odustati.....
autorska tema
moj predlog je da studentski parlament, unapredjen u gradjanski parlament nastavi svoju borbu za institucije Srbije.....
Opravdano, neće spavati dok je predsednik, znači svakako slede hapšenja....u administraciji nema studenata, znači nema ni pomilovanja....Cuj, sve ove blokade diljem Srbije su vezbe za predstojece okupljanje “ Narodnog plenuma “ ispred adrese :Andrićev venac 1, 11000 Bgd.
Uvek je bolje postaviti pitanje nego apriorno nešto podrazumevatiPa to pitanje upravo i postavljaš zato što ne razumeš ovu generaciju.![]()
Uvek je bolje postaviti pitanje nego apriorno nešto podrazumevati
јес кад ти кажеш...Slijedi marš na gradilište EXPA...![]()
нису сви читали хрватску кухарицу да би је добро разумели ...Pa to pitanje upravo i postavljaš zato što ne razumeš ovu generaciju.![]()