Posle uspešnih blokada novosadskih mostova

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
47.947
i nastavka studentskog bunta i prolećnih temperatura red je da se organizuje i marš do druge naše pokrajine....Posle odmora i detoksikacije naši studenti imaju poziv i podršku od Kurtija da posete i Prištinu. Ne treba sada odustati.....

autorska tema

moj predlog je da studentski parlament, unapredjen u gradjanski parlament nastavi svoju borbu za institucije Srbije.....

i nastavka studentskog bunta i prolećnih temperatura red je da se organizuje i marš do druge naše pokrajine....Posle odmora i detoksikacije naši studenti imaju poziv i podršku od Kurtija da posete i Prištinu. Ne treba sada odustati.....

autorska tema

moj predlog je da studentski parlament, unapredjen u gradjanski parlament nastavi svoju borbu za institucije Srbije.....
Ja verujem da će studenti preći na gerilsku borbu unutar sistema, zapošljavajući se u institucijama države gde će da primaju bogate budžetske dotacije i povremeno prave demonstracije, u sećanje na studentske dane. Naša buduća elita nije ništa bolja od one od pre deset, dvadeset, trideset godina.

Ja verujem da će studenti preći na gerilsku borbu unutar sistema, zapošljavajući se u institucijama države gde će da primaju bogate budžetske dotacije i povremeno prave demonstracije, u sećanje na studentske dane. Naša buduća elita nije ništa bolja od one od pre deset, dvadeset, trideset godina.
Јамачно да се боље осећаш да верујеш у ово, али на твоју жалост, много су бољи.

autorska tema

Moje pitanje je kada ćeš ti da posetiš Prištinu i da li si ikada bio tamo? Mnogo se koorčiš, bez da si isšta uradio za Srbiju

autorska tema

Prvo kazniti one što su doveli stvar sa Kosmetom u sadašnje loše stanje...

Realno,nema dalje. Sledeci potez razvodnjavanje,neko nasilje svi bi osudili.
Moja ideja bi bila...proglasiti kraj protesta i zakazati nove za 90 dana,da se proveri da li je nesto popravio,suzbio korupciju. Sacuvali bi kredibilitet kad naroda.
Vidiš, evo ti ovaj gornji primer dvoličnosti, mene nešto napada da bi skrenuo pažnju sa Kurtija tačnije sa Kosmeta.
E, to je ista priča sa protestima, nisu protesti da se nešto popravlja, nego da se održi postojeće stanje u sistemu, vladavina duboke države....koja saradjuje sa Kurtijem...

autorska tema

:lol:

a da blokiraju Split?

Realno ima ih mnogo više, samo su nedostupni, prodali su kosmet u americi još 70te....Lepo im došli šiptari i " Kolko pokrajina, a da vas podržimo da dodjete na vlast? " Tolko. Plaćeno....Onda nastane problem Milošević koji promeni ustav i autonomiju pokrajina....kako pustiti šiptare u vlasništvo, kad ovaj ne da?
Lobiranje da se uvedu sankcije, ajd vi šipci platite, a mi će vas podržimo i ovde i u Srbiji....i bi.....al ne vredi, ne mogu da ga skinu i uzmu vlast. Znači mora bombardovanje, ajd vi šipci platite 5000 tona bombi i plate nato umetnicima, a mi će platimo pola i da lobiramo da se bombarduje....prosto....

Poslednja izmena:

Evo, kao lični svedok mogu da kažem: potpuno je neprepoznatljiva, ako bismo je poredili.

Ovo je mnogo uređenija i odgovornima generacija. Droge nema, a fakulteti su nikad čišći (održavaju ih bolje od službi), da samo napomenem neke sitnice.

Razlike između ove generacije i ranijih su prilično ogromne.

Evo, kao lični svedok mogu da kažem: potpuno je neprepoznatljiva, ako bismo je poredili.

Ovo je mnogo uređenija i odgovornima generacija. Droge nema, a fakulteti su nikad čišći (održavaju ih bolje od službi), da samo napomenem neke sitnice.

Razlike između ove generacije i ranijih su prilično ogromne.
Немој да им рушиш снешка, далеко им је лакше да верују да су само они исправни..
ВЕРОВЛАСНИЦИ

To je malo problematično, jer je već vidjeno 68' i proučeno, pa i one iz 90tih u najgorim uslovima sankcija i pokušaja da se Srbija uvuče u gradjanski rat....proučeno.....duboka država ispucava te neke testirane načine, ali više nema mesta da pakuje nepismenu intelegenciju, administracija je prepunjena i sami sebi sede na glavi...

Nadam se da si se lepo provela na obeležavanju 3 meseca od smrti ljudi....nadam se da nećeš ići u Prištinu u hodočašće za institucije....
Screenshot_20250202_225337_Instagram.jpg

Back