Posle Tita - propast

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Od kako je Tito umro 1980. godine, sta je u Srbiji sagradjeno od kapitalnih objekata?

Mozda samo Hram Svetog Save....

Vise nista....

Vecina u Srbiji JOS UVEK JEDE od rasprodaje onoga sto je Tito napravio - i pljuje po njemu.

Stvarno nema smisla.

Za 30 godina Srba na vlasti osim ratova i propasti nista drugo nisu uspeli da naprave, a izmenulo ih se dosta na vlasti....

Kada cemo konacno krenuti tamo gde je Tito stao?

Od kako je Tito umro 1980. godine, sta je u Srbiji sagradjeno od kapitalnih objekata?

Vise nista....

Vecina u Srbiji JOS UVEK JEDE od rasprodaje onoga sto je Tito napravio - i pljuje po njemu.

Stvarno nema smisla.

Za 30 godina Srba na vlasti osim ratova i propasti nista drugo nisu uspeli da naprave, a izmenulo ih se dosta na vlasti....

Kada cemo konacno krenuti tamo gde je Tito stao?[/B]

Necemo u skoroj buducnosti krenuti ni u jednom pravcu, to je sigurno.

kad se takvi kao ti vrate iz inostranstva da pomognu ovamo a ne odande da pametuju

Uh, mnogo nas bi se jako rado vratili......

I ulozili novca u oporavak Srbije...

Da IMAMO UTISAK da je vlast POSTENA....

Da ostavimo NASOJ DOMOVINI i NASOJ DECI ono sto smo krvavo u svetu stekli i legnemo na kraju u grob pored nasih oceva i dedova....

Nije lako umreti daleko od domovine....

Ali, drzava Srbija NE DAJE TE SIGNALE.....

Sve je u nekakvom kosmaru....

Ja volim svoju domovinu, a da li ona voli mene....pitanje je sada.....???

ZATO je vazna restitucija....

Ne, meni ne treba zemlja moga dede...Ni pare...

Meni treba ZNAK...

Znak da se razvedrilo, da je sve postenije, bolje, lepse nego pre....

Da necu doneti ono sto sam na ko zna kakav nacin, posteno i neposteno, stekao u dalekom svetu.....

Da necu umreti u bedi kao mnogi zasluzni gradjani sto su umrli zadnjih godina u Srbiji..

TO SE NE SME DOGADJATI!

Kada neka buduca vlada u to uspe da me uveri - tek tada cemo krenuti sa mrtve tacke.

Vise nista....

Stvarno nema smisla.

Kada cemo konacno krenuti tamo gde je Tito stao?
Jeл` ово неко зезање?:dontunderstand:
Није могуће да неко стварно мисли како је Тито био добар за Србију и Србе?

Seti se Titovih reci: "Cuvajte bratstvo i jedinstvo kao zenicu oka svog!"

Da li smo tako postupali?

Ne, mi smo izabrali SUPROTAN PUT.

I sada smo ...svoj na svome....

Na DNU Evrope.....

А ко је то изабрао супротан пут ? Па није Србија крива што су федералне државе у саставу СФР Југославије изразиле сецесионистичке тежње и што нису наставиле путем братства и јединства који им је Тито у аманет оставио.

А ко је то изабрао супротан пут ? Па није Србија крива што су федералне државе у саставу СФР Југославије изразиле сецесионистичке тежње и што нису наставиле путем братства и јединства који им је Тито у аманет оставио.

Pa nisu valjda izabrali vanzemaljci?

Srbi su trebali, kada su videli situacuju, PRVI traziti izdvajanje iz Jugoslavije. bez rata i bez troskova!

Na zalost, u vrh su im ubacili strane agente...

Isto kao i danas.

Tito je umro 80 tih ....danas posle 30 godine njegove smrti nekom zaklecaju kolena kad cuje to ime ,narodu zaklecaju od nostalgije secanje na barem nesto lepo .Mogao je i Tito da bude Sotona ali narod to nebi zanimalo ako zivi dobro . Narod ko narod ,daj mu hleba i igara i dosta je . Ja nedajem ni pet para za ono sto narod ili pojedinci prica o politicarima jer su uglavnom neosnovane .

Uostalom svidjala mi se Titova politika bratsva i jedninstva ,gradio je moral iznutra sto je jako bitno .

Cak mi se svidja i smisao Golog otoka za koje ''demokrate'' smatraju cak kao genocit ....Info boro i sl . Njavise se plasio razaranja drzave iznutra odnosno da navedes same gradjane drzava da je razore sto nam se i desilo u neku ruku . Pa evo gledajte sad Libiju .....znate koji je to sistem .? Sistem ''deljenje 200 pusaka jednoj strani i 200 drugoj pri pustanju odredjene ''buve'' medju narod da bi se srusila srz jednog naroda ,gubljenje morala i sl. Sistem Zavadi pa vladaj . Zato je postojao i taj Goli Otok ....znao je tacno dedeca da bolje'' pobiti ''10 000 ljudi(izdajnika) nego da izgubi drzavu i dovede narod ovoga sto smo sad .

i jos nesto ...moja mala sestricina od 7god zna koje bio Tito kad smo se jednom slucajno naceli te teme .......a nezna ko je Slobodan Milosevic...jako cudno majku mu zar ne ?

Back