Mr.Shishmish
Domaćin
- Poruka
- 4.036
Ybg ja se kajem zbog sexa od pre par dana !!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ybg ja se kajem zbog sexa od pre par dana !!!
pa sta ces sada:shock:
ma jok samo sam se otreznio ujutru !!! i skapirao da mi to bash i nije trebalo !!!
ma jok samo sam se otreznio ujutru !!! i skapirao da mi to bash i nije trebalo !!!
e ybg !!! ja mislio ti spavash !!! oprosti mi molim te !!!! znash da tebe volim !!!tachno sam znala da je alkohol kriv za sve...
pa šta nije valjalo?
nisi to hteo, ružna je, debela, zaljubila se, sad hoće nešto više...
nije ti trebao seks uopšte ili seks sa njom, nedaj bože njim?:shock:
detalji?
pa necu nishta ....... idem dalje ........
aj pa srecno....
jednostavno je bio sex bez ikakvih emocija ...
i moj ti na putu ....i moj ti usput.
e ybg !!! ja mislio ti spavash !!! oprosti mi molim te !!!! znash da tebe volim !!!
sad mi forumashice, ovako debele i brkate, treba da pomislimo kako si ti osecajan momak koji ceni sex samo kad je pracen nekim dubokim osecanjima.jednostavno je bio sex bez ikakvih emocija ....
a to kakv je bio pa na skali od 1 do 10 ---- recimo 6,5
ma bre nisam kuchka nego mislim da mi to nije trebalo !!!!!!!!!! pitam vas jer ste se nakada pokajali zbog yebenog neobvaveznog sexa !!!i kao zbog toga si down...koja si kuchka
ej bre pitanje je u stvari bilo .... jeste li imali nekda sex a da ste se kajali posle !!!!
naravno da ne traba ja sam mushka qrva !!!!sad mi forumashice, ovako debele i brkate, treba da pomislimo kako si ti osecajan momak koji ceni sex samo kad je pracen nekim dubokim osecanjima.
wrong.
chini mi se da smo se svi, kolektivno, a to je retko, jednom slozzili da je sex bez emocija moguc, da nije bash extra kao seks sa emocijama, ali mozze da bude vrashki dobar.
sad, da je seks bio 9, i bez da si zaljubljen i sl. da li bi i dalje kukao?
i tvoj mi pod tochkovima.i moj ti na putu ....
ovo ti nikada necu zaboraviti !!!!jock... nisam imala josh tu "sretju" da se sexam sa tobom...
shta reche, nismo te chuli?ma bre nisam kuchka nego mislim da mi to nije trebalo !!!!!!!!!! pitam vas jer ste se nakada pokajali zbog yebenog neobvaveznog sexa !!!