Posle posete Kini avion sa predsednikom Mađarske Orbanom krenuo ka Americi

krinka5

Buduća legenda
Poruka
26.822
Dakle vest o tome kako je avion u kome se nalazi predsednik Orban krenuo put Amerike dobio sam od mojih insajdera . Naknado će o tome pisati svi mediji pa molim moderaciju da malo sačeka kad budem postavio link.

Dragi moji , u vezi ove vesti postavio bih dva pitanja ;

- Da li će uopšte biti primljen u Ameriku ?
- Ko će ga primiti ?
1) Aktuelni predsednik
2) Gospodin Tramp

Čim ide kod Amera, očigledno da nije uspeo da nađe neki kompromis između Zelenskog i Putina. Pa mu je sad verovatno ideja da ide kod Amera nebili ovi prisnuli Zelenskog da popusti. Tako mi deluje. Aj videćemo. Orban generalno iz ove priče može da izađe ili kao faca, ako uspe da nađe neko rešenje, ili da se teško ponizi ako se ne desi ništa ;)

Dakle vest o tome kako je avion u kome se nalazi predsednik Orban krenuo put Amerike dobio sam od mojih insajdera . Naknado će o tome pisati svi mediji pa molim moderaciju da malo sačeka kad budem postavio link.

- Ko će ga primiti ?
1) Aktuelni predsednik
2) Gospodin Tramp
E ovog puta nisi u pravu.
Fake news.

:D

Čim ide kod Amera, očigledno da nije uspeo da nađe neki kompromis između Zelenskog i Putina. Pa mu je sad verovatno ideja da ide kod Amera nebili ovi prisnuli Zelenskog da popusti. Tako mi deluje. Aj videćemo. Orban generalno iz ove priče može da izađe ili kao faca, ako uspe da nađe neko rešenje, ili da se teško ponizi ako se ne desi ništa ;)
Ja pak mislim da iako će možda pokušati da se sastane sa Bajdenom (?) glavna namera mu je da promoviše Trampa kao budućeg predsednika .
U principu od Sija je dobio neku podršku dok je Putin uputio maksimalan zahtev mada nije odbio ponudu .
Hoću reći da iako je zvanična namera da započne proces pregovora ipak se njegova misija može polako pretvoriti u promociju novog američkog predsednika kao preduslov nekih budućih pregovora. No videćemo.

- Ko će ga primiti ?
1) Aktuelni predsednik
2) Gospodin Tramp
zavisi koje godine im orban stigne, posto fosil bajden misli da je sada 2020. :hahaha:

E ovog puta nisi u pravu.
Fake news.

:D
Nisu fejk vesti već je moja interpretacija na prvu vest bila malo pogrešna , mislio sam da će se samo sastati ili sa Bajdenom ili sa Trampom ili sa obojicom međutim ispostavilo se da ide na samit NATO-a koji traje tri dana gde će uputiti zahtev za pregovore i zatražiti podršku . No to ne isključuje sastanke sa Bajenom ili Trampom, naprotiv.

https://www.kurir.rs/planeta/441242...u-ukrajini-odleteo-na-samit-nato-u-vasingtonu

nesto mi govori da je iz amerike i krenuo na ova putovanja.
Moguce da ga je Bajden i poslao da ugovori mir sa Putinom uz podrsku Sija.
Bajdenu treba predah radi izbora, a smiriti rat u ukrajini bio bi njegov dzoker a ne Trampov.
Naravno, posle izbora, sledi frontalni americki napad na Rusiju a potom na Kinu..........sto , naravno, Orban ne zna.
Orban ima zadatak da uveri Putina da do ovog scenarija nece doci..........cemu se naravno i Orban, od sveg srca nada.

- Ko će ga primiti ?
1) Aktuelni predsednik
2) Gospodin Tramp
Nego šta će. U i Rusiju bi mogao da skokne na vodku i salatu.

Back