После посете директора ЦИА, Додик каже да никад није био за отцепљење Републике Српске

Vučić i pušta takve na njegove televizije da bi se gledaciima ogadila prozapadnjačka opcija dok siroti Bošnjaci to tumače kao promenu politike Beograda prema Srpskoj.Kao eto građanska samo što nije.
Наравно, ја то одавно говорим. Нико више није допринео популаризацији антизападних и проруских идеја од тих разних Милићки, Биљана, Обрадовића, итд.

А добри Бошњани, где спада и несрећни @комшија , су тек посебна прича

Da sam Bosnjak koji zeli unitarnu Bosnu, navijao bih da Dodik sto duze ostane na vlasti. Niko ne radi tako dobro na unistavanju ne samo renomea RS-a nego i nje kao entiteta.
Bosnounitaristima, hrvatskim, crnogorskim i albanskim nacionalistima je u interesu sto veci ekstremizam srpske strane jer samo tako mogu imati argumente i podrsku za ostvarenje svojih ciljeva. Meni su Vucic i Dodik kao Sloba i Martic. Ne vidim u cemu je razlika - ako neko zna, voleo bih da mi objasni.
Nema unitarne Bosne ,jer je Dodik odgovor na nacionaliste SDA porodice Izetbegovic. Mislis da CIA ne zna za veze sa Iranom,Hezbolahom ,pokojnim Sulejmanijem, Fuad Sukrijem. On i Covic su tu da Bosna ne sklizne u nezeljenom pravcu..
Skinuli su SDA ,ovi su jos tu. Nekad ih sankcionisu,nekad malo daju vestackog disanja.
Trenutno cute Hrvati, verovatno su dobili uveravanja da im status bece biti ugrozen.
Ovo unitarna je moguce kada Izrael bude unitaran,znaci nikad.

Back