Posle ovog snimka drugacije gledam na zene

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.713
Postoje obuceni specijalci kojih ima par hiljada u svetu koji u svakoj sekundi analiziraju okolinu oko sebe. Znaci imaju sposobnost da su svesni apsolutno svega u okolini u svakoj sekundi, tipa koji vrabac cvrkuce na kojoj grani. Koji covek prolazi ulicom, koji auto je kad proso, i koliko je u automobilu bilo ljudi, koje su radnje u blizini i ko ulazi u koju radnju, koliko ljudi ima na troroarima, itd itd. Dakle kad ulazi u neki prostor apsolutno sve analizira svaku i najmanju pojedinost. I to radi svake sekunde celog zivota. To ne moze svako a uglavnom to mogu samo oni sa tom supermoci i onda kad se nadju ljudi sa tim talentom onda se nekoliko godina brusi ta njihova sposobnost da bi postao savrseni telohranitelj nekog ultravaznog coveka u novom svetskom poretku tipa bila gejtsa ili putina ili bajdena i slicnih satanista.

Mislio sam da to zene ne mogu ali ova zena me je to demantovala pogledajte snimak:

Poslednja izmena od moderatora:
Једва дочекао да обзнани да је одушевљен јер је ,,схватио" да и жене могу нешто што је мислио да не могу, ко ће га знати зашто, ваљда јер им је мозак инфериоран у односу на мушки. :per:
Nije inferioran neg je drugaciji. Prosto hormone drugacije imaju sto znaci da su bioloski drugacije a samim tim i mentalno pa i duhovno

ti se kreveljis, a zena nikuda na temi. sad ces da popijes bod ili nesto, nerviras me bez potrebe i teras zenski odavle.:rtfm:
pa jel vidis da sam se juce sam poklopio, sve fals vesti i fals statistika, vakseri ce da me urnisu sada kada vide - sta sad da radimo? ko radi taj i gresi, ja sam se obrukao, a ti onako, mozda malkice samo... ali je zavera u tome sto nestaju pravi antivakserski sajtovi, a poturaju nam se idiotski... isto i na ovoj temi, - cilj je da se ismeju oni koji imaju zastitnicki instinkt prema deci, nevezano musko ili zensko, izuzetni je flipnuo odavno... izvini, dodje mi samog sebe da banujem

Back