После Нове Године Динар Пада на 200 РСД за евро

Курс је деценију намерно био закуцан на 120 РСД да би се новац извлачио прко скупе робе у динарима и малим надницама

То је више пута на овом форуму указивано .. То је Јоргованкина Пумпа

Овај мали глич .. је да се премости финансијски петшест месеци ..све паре нормално иду 'нашој деци' као и досад

Потом ..како је иречено у уводу цене у динарима још више расту .. а евро се враћа на 140 ....

Све ово је мало'продувавање'...монетарнога ситема који очигледно је овде ван разумевања икоме нарочито @canavaro
Podseticu te za godinu dana na ovu temu i videćeš da će kurs biti isti kao i sada!
ono u čemu mogu da se složim je da se, naravno, veštački održava na ovoj nekoj zakucanoj vrednosti.

Podseticu te za godinu dana na ovu temu i videćeš da će kurs biti isti kao i sada!
ono u čemu mogu da se složim je da se, naravno, veštački održava na ovoj nekoj zakucanoj vrednosti.

Ниси подсећао када си гледао теме које су образлагале зашто је динар доле 'закуцан' какав јесте тако да

немораш да на ову посећаш ...Знам да неће бити скока на 200 ....Тема јесамо да вам пипне живац ....

и да повећа кликтавост крсте

Живела нам још дуго и пунила џепове ......

Ниси подсећао када си гледао теме које су образлагале зашто је динар доле 'закуцан' какав јесте тако да

немораш да на ову посећаш ...Знам да неће бити скока на 200 ....Тема јесамо да вам пипне живац ....

и да повећа кликтавост крсте

Живела нам још дуго и пунила џепове ......
kakvo punjenje džepova krste, pa ovde one koji bi trebalo nešto da zarade od krstarice sve zajedno naopako da izvrneš ne bi 200€ skupio. :mrgreen:

Све монетарне пумпе полако отказују

Јоргованкина Мењачка , Синишина пореска , Монина јајчана , Весићева грађиванска , Бајатовићева гасна ...

време је намакнути још мало пара

Зато је смишњена нановија Конверзинона пумпа .....

Као и свака .. и ова пумпа ће довести до нових нивелација цена ....и општега обезвређивање 'живога рада'..... Само трговина ..а тиме порез ће да цвета
Алекса ''имам поуздан извор''

sddefault.jpg

Поуздан извор ...

Back