Posle ljubavi i sexa...

Sta mislite sta ostaje? Sta je vama ostalo posle nekih ljubavi ? Gorak ukus u ustima,
lepe uspomene, secanja? Ili posle sexa? Osecaj ispunjenosti, ili osecaj nedostajanja ako partner ode?;):hvala:

Posle ljubavi su mi ostale lepe uspomene, divna sećanja... I kada o njima pričam pojavi se onaj čudan osećaj prebacivanja u to neko "drugo" vreme... :aha: Gorko bude možda nekada na početku tog perioda života bez tog nekog... Ali kasnije sve bude ok i nekako se ispostavi da je baš tako i trebalo da bude... :D

A posle sexa... Ako je sex imao za svrhu sex i ako je bio vredan spominjanja na kafenisanju uz kolače i ako nakon istog svako ode na svoju stranu, osećaj je :super:

Kod mene je posle ljubavi ostajao neki bol obicno.. ili praznina usled navike.. iza nekih oziljci koji jos uvek ponekad peku.. a posle toga pomisao sam zrelija i bogatija za jedno iskustvo..
posle sexa.. slatki osecaj opijenosti... ili zelja da ne ide bas tako brzo...

Sta mislite sta ostaje? Sta je vama ostalo posle nekih ljubavi ? Gorak ukus u ustima,
lepe uspomene, secanja? Ili posle sexa? Osecaj ispunjenosti, ili osecaj nedostajanja ako partner ode?;):hvala:
Могу тачно да ти неведем:
1. Осећај нежности према њему. Леп растанак, лепа сећања и драго ми је што је смо били заједно. :heart:
2. Хух, добро је што је отишао, да није, поубијали бисмо се :sad2:
3. Шта би? :eek: :confused: :( Касније сам сазнала :lol:
4. Било је лепо док је трајало, али сад кад знам да имаш девојку: :bye: :neutral:
5. Пријатељство. :))))))

ako sacekas dovoljno dugo, nista..ne ostane nista..
i znas da si nekog voleo, secas se ..secas se strasti, i sexa, i ljubavi, i neznosti..i bola, i patnje, i rastanka, svega..ali..kao da je rec nekoj prici koju si citao..slici koji su video..u nekom proslom zivotu

Kad sam ja to jednom napisala, ti si mi licno rekla da me ta ljubav nije izgradila ili sta bese...:p

@tema
Posto uzmem sve sto se uzeti moze, ostane mi svasta nesto. Ne zalim! :mrgreen:

1.ostavila sam ga al su me cekale godine patnje, nedostajanja, sazrevanje, spoznaja, pa bila sam klinka....najteze je prvi put
2. prestala da ga volim jos u braku,potrudio se, ostalo mi je dete i zahvalnost sto mi je to dete podario....kao da nikad ni nismo bili zajedno
3. ceznja, kad smo se razisli jos sam ga volela, on je moja srodna dusa.....i dan danas mi zna uzasno zafaliti.....sa puno neznosti mislim na njega, secam se samo lepog....i zelim mu svu srecu.....nadam se da cemo u drugom zivotu imati bolje uslove da bi mogli da ostanemo zajedno......

Poslednja izmena:
lepa tema...
...samo što je trebalo malo da se precizira pitanje, jer...osim mladalačkih veza i propalih ljubavi dvadesetogodišnjkaka, ovde ima puuuuno ljudi kojima je propao brak(ovi)...a brak i zabavljanje, jelda...nećemo jer ne možemo da izjednačavamo...
...misim..saće neki kaže šta lupaš, ljubavi ima i u običnoj vezi i u braku...da, ima...samo što posledice propadanja nisu iste......misim...tema je šta bude posle, jel...

Poslednja izmena:

Back