ELENA_bg
Zainteresovan član
- Poruka
- 352
Posle koliko vremena,je realno, da spavate sa novim tipom..Da li je to posle 4 dana,nedelju dana,2 nedelje...Da li uopste razmisljate o tome? Pitanje je za devojke.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li da pitam zasto :-)Sto pre to bolje. To vam je moj savet.
Da li da pitam zasto :-)
A pitanje za muski deo je..koliko taj prvi sex ima veze sa misljenjem o toj devojci.
Posle koliko vremena,je realno, da spavate sa novim tipom..Da li je to posle 4 dana,nedelju dana,2 nedelje...Da li uopste razmisljate o tome? Pitanje je za devojke.
Evo bukvalno, sad , za devojke je bilo 2 do 3 meseca ako nisu neke ..kad sam ja bio I godina >
a sta se desava na postdiplomskim studijima...
sa devojkama koje su bas_bas...
A pitanje za muski deo je..koliko taj prvi sex ima veze sa misljenjem o toj devojci.
a za bas bas mi pojasni : mnogo zgodne/lepe,int. : ...izvini pojasni mi OVO bash bash :|
.........postoji takozvana majina formula za to ,neshto kao sabere de njegova visina i tezina sa minutima razgovora na kafi podeli sa bakshishom koji je ostavio konobaru pa pomnozish sa tachnoshcu dolaska na sastanak i to su ti otprilike minuti posle koliko trebalo bi da mu dash .........
"daj mi ?" :shock:
"dala sam mu !!!"...:shock:
kako to seljacki zvuci...