- Poruka
- 48.676
ko traži, taj i nadje...
So samo kad mnogo padne, inache pijem chajeve i kafu, chajevi dizhu, a mogu u vetjim kolichinama da se pijuвећ си нам једном ово показао.
питај ти некога за уместо чисте слане воде попијеш благо засољену парадајз чорбу.
некувана, онако, као сокић. диже проверено притисак ако је засољена, а ако није спушта.
притисак.![]()
So samo kad mnogo padne, inache pijem chajeve i kafu, chajevi dizhu, a mogu u vetjim kolichinama da se piju
Nego dodala mi neki entresto, to me shlogiralo, padao mi pritisak na 56 sa 40, ali sva sretja nakon mesec
dana me skinula sa toga![]()
можда чајеви и кафа нешто дижу, али притисак јок.So samo kad mnogo padne, inache pijem chajeve i kafu, chajevi dizhu, a mogu u vetjim kolichinama da se piju![]()
Ne verujem u alternativnu medicinu, u tome je problemNeću da glumim doktora, ali to što pišeš je alarmantno! Malte ne kao eksperiment?
ja verujem u prirodnu medicinu, što bi rekli alternativnu
Ne znam, mnogo mi je dobro sada, bez nekih vetjihможда чајеви и кафа нешто дижу, али притисак јок.
ја пијем на литре па опет се борим са ниским притиском.
почела сам да смањујем кафу, а скувала је у поноћ.
п.с.
максо, ова ћеш нам и ти чим гране сунце.![]()
ти ко мачка -седам живота.Ne znam, mnogo mi je dobro sada, bez nekih vetjih
problema, samo na lekovima, izvukoh se![]()
не знаш ти да је макса утек'о из болнице.uuzimaš li jabukovo sirće?
1. Jabukovo sirće
Primarno jedinjenje je sirćetna kiselina i veruje se da je odgovorna za mnoge njegove zdravstvene prednosti. Uzimanje 2 supene kašike pre spavanja može smanjiti vaš jutarnji nivo šećera natašte. Još bolje, 1-2 kašike uzetih uz obroke mogu smanjiti glikemijsko opterećenje obroka bogatog ugljenim hidratima.
сад је готово. претеко је.Voda se pola sata pre jela i min. pola sata posle jela ne pije. Vodom samo opteretecujes zeludac pa ti jos teze, a tek podvarak i voda![]()
znači pivo?Voda se pola sata pre jela i min. pola sata posle jela ne pije. Vodom samo opteretecujes zeludac pa ti jos teze, a tek podvarak i voda![]()
Nista, najbolje bez ikakvih tecnosti. A kad se napijes vode pola sata pre jela videces da kasnije neces ni osecati zedj. Sve je navika.znači pivo?
Bio, al ova je najbolja. Preporuchila je kuma, i nisam se pokajaoти ко мачка -седам живота.
не знам, је л си консултвао још неког доцу?
ти се лечиш овде у Србији?
Korono skopija ili tako nekako. Nisam znao shta je to, odo ja do klinike, al kad sam saznao shta je to, pobegohне знаш ти да је макса утек'о из болнице.
требао неко снимање па да му џарају по венама или тако нешто.
заборавих како се зове снимање.![]()
све ми се јавља да је Мита подварак измислио. лепа фотка, па згодна темилица,Nista, najbolje bez ikakvih tecnosti. A kad se napijes vode pola sata pre jela videces da kasnije neces ni osecati zedj. Sve je navika.
nisam majkemi...све ми се јавља да је Мита подварак измислио. лепа фотка, па згодна темилица,
за залудне ко што сам ја.
јој, опет четири сата.......
лепо спавајте, лаку ноћ.![]()
ма сећам се.Korono skopija ili tako nekako. Nisam znao shta je to, odo ja do klinike, al kad sam saznao shta je to, pobegoh![]()
сад се пребаци на јајца. тамо нешто не напредује.nisam majkemi...
ajd laku noć
škripi sa jajimaсад се пребаци на јајца. тамо нешто не напредује.![]()