ја прво салатко да ми отври апетит па онда слано.ja imam začarani krug. Jedem slano, pa se zasladim pa onda prekrijem slanim ...
рекох да нас има наопаких. ја сам једна од њих.
свима слатко затвори апетит, а мени најн.

ја прво салатко да ми отври апетит па онда слано.ja imam začarani krug. Jedem slano, pa se zasladim pa onda prekrijem slanim ...
pa isti slučaj, to ti pričam. Čim se zasladim moram i nešto slano za timја прво салатко да ми отври апетит па онда слано.
рекох да нас има наопаких. ја сам једна од њих.
свима слатко затвори апетит, а мени најн.![]()
шеташ ли макар?Ma pre tjesh umreti od necheg drugog, od cigara se ne umire
Pokushavaju non stop statistikama da povezhu rak plutja sa pushenjem,
ali to je tanko 1 u 15 dugorochih pushacha dobije rak plutja,
dok se statistika tvikuje kolki procenat nepushacha isto dobije
rak plutja. Osim toga spekulishe se zashto pushachi ne dobijaju
rak plutja u vetjem procentu![]()
па ја слатко па сланоо и завршим са клопом.ja imam začarani krug. Jedem slano, pa se zasladim pa onda prekrijem slanim ...
Slano naduva, i josh si zhedan, pa se dolivash vodom. Pijem edemid za izbacivanje vode,ja imam začarani krug. Jedem slano, pa se zasladim pa onda prekrijem slanim ...
Imam hodalicu, sad kad se prolepsha vreme ima da guram hodalicu samo takoшеташ ли макар?
имам другарицу дијабетичарку, маратонка је.
знаш, боде се 3 х дневно. једе умерено и рекла бих све.Imam hodalicu, sad kad se prolepsha vreme ima da guram hodalicu samo tako![]()
ti si baš zaglavio?Imam hodalicu, sad kad se prolepsha vreme ima da guram hodalicu samo tako![]()
па добро и љубичица бела је има цукер, и знаш колико је живео.ti si baš zaglavio?
a de si mislila da je?па ово на Сваштари?
на Здрављуa de si mislila da je?
Dva puta se bodem, a kad ne jedem, ne bodem se uopshteзнаш, боде се 3 х дневно. једе умерено и рекла бих све.
али шетање, мислим да је одржава у доброј форми.
Pa da, kazhe lekar, ako ne zapnem da shetam, odoshe nogeti si baš zaglavio?
e dakle...на Здрављу![]()
си читао... негде је Софке писала да у јогурту има брашна и да је нездрав.Dva puta se bodem, a kad ne jedem, ne bodem se uopshte
preporuchuju i meni da shetam preko granice bola...
Sad i ja jedem normalno, kad su mi otkrili bio sam na shetjerashkoj
dijeti pa sam smrshao 25 kila za tri nedelje. Onda rekoh djavo
odneo shalu, pa jedem normalno, i kontrolishem shetjer
insulinom...
Nego, slano izbegavaje dakle...
ће да шеташ. нећеш оставити оно женче и слатку цурицу.Pa da, kazhe lekar, ako ne zapnem da shetam, odoshe noge
Noge ne dam, tako da tju pre mirisati ljubichice odozdo![]()
Slabo uzimam mlechne proizvode, samo kachkavalj. I ponekad parcheси читао... негде је Софке писала да у јогурту има брашна и да је нездрав.
боља варијанта је кисело млеко за шећераше, ако сам је добро разумела.
nemoj se zezaš bre, forsiraj se....Pa da, kazhe lekar, ako ne zapnem da shetam, odoshe noge
Noge ne dam, tako da tju pre mirisati ljubichice odozdo![]()
mene ni ne vuče slano. Recimo svo povrće, recimo paradajz ili krastavac, sve bez soli jedem.Nego, slano izbegavaj
Dizhe i pritisak opako. Zato sad ne znam, moram kahiku soli sa vodom, kad mi mnogo padne pritisak od edemida![]()
па то за избацивање воде.Nego, slano izbegavaj
Dizhe i pritisak opako. Zato sad ne znam, moram kahiku soli sa vodom, kad mi mnogo padne pritisak od edemida![]()
Moram edemid lasiks mi je mnogo slab. Marta 2021. kad sam se opako razboleo,па то за избацивање воде.
да се ти са доцом договориш, можда трошиш превише тог лекића,
па пада притисак, а онда со.
сећам се да сам мами давала после диуретика, благо засољену парадајз чорбу са мало уља.
већ си нам једном ово показао.Ja jok, potpishem
da netju u bolnicu, i da mi edemid, koji me lepo izvukao
Bezhim od bolnice, ko djavo od krsta![]()